Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları mama sandelyesi alan varmı

mubitak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
37
0
86
42
Diyarbakır
bebeğime mama sandalyesi almak istiyorum sizin fikirlerinizide alayım dedim arkadaşlar.kullandığınız bir marka varmı!yorum yazarsanız sevinirim

Canım ben taşınabilir olanlardan almıştım.Hem kullanışlı,hem istediğin yere götür,hem ister at makinaya yıka.Tavsiye ederim.Bulabilirsem resminide eklerim sana.

Çeşitli yerlerde var .Bende kullanıyorum çok memnunum

Son düzenleyen: Moderatör:
bende almiştim canim kraft aldim turunculu mavili çokda rahat tekerlekli ben sana bi siteden bulabilirsem adresini yollarim

bende baby maxın aldım çok rahat 3 kademeli yükseklik ayarı 3 kademeli yatar oturur pozisyonu var

canım kraftın son çıkan oyuncaklısından aldım çok memnunum sırt vs ayarları var çift tepsili yıkanabliyor ve ısıtmalı tabak ve saklama kutulu hediyeli idi çok rahat tavsiye ederim hem oyuncaklarla oynuyor hem yemeği yiyor bu sayede

bu konuyu bebekleriniz ve cicileri bölümüne açabilirdin canım yerimseniben

bizdede chicco hapy snack modeli var bende çok memnunum...

babymax hem çok kullanışlı ve rahat hemde diğerlerine göre daha hesaplı canım ben kullanıyorum

chıcco poly keske onde de tekerlegı olsaymıs cekıstırmek cok zor oluyor

mama sandalyesını bende tavsıye ederım bır bucuk yasına kadar oturdu oglum bızımle yemek yedı cok rahat ettım sımdı 21 aylık sandelyede oturup bızımle yıyor

Eşime ileride alalım diyorum ama kararsızım.Fiyatları ne aralıkta değişiyor peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…