• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mama sandalyesı

ben çok memnunum canım 5.aydan bu yana sürekli kullanıyorum.kızımda çok memnun halinden...

gamyoncuiremsu Merhabalar...Kızım 1 yaşına girecek ve yaklaşık 6 aydır kullanıyoruz mama sandalyesihihoyyyt 6.aydan itibaren bebekler dik oturabilir konuma geldiklerinde eve katı gıdalara geçtiklerinde yemeyi oldukça keyifli hale getiriyor..Kimi mama sandalyeleri de 36aya kadar kullanılabiliyor.Biz .çok memnunuz kurtarıcımız diyenilirimkaydirigubbakcemile3

Alıntı yaptıgım su yazıları okumanızı tavsıye ederım bız de almadan once arastırdık nasıl ve hangı ozellıklerde olmalı dıye..:emir_bebek:
kaydirigubbakcemile5
bebeğin yaşı dikkate alınması gereken en önemli konudur. Bebeğiniz büyüdükçe yeni mama sandalyesi almamak için, ergonomik bir sandalye almaya dikkat edin.
Bebeğiniz henüz küçük ise mama sandalyesinin sırt kısmının yatabilir olması önemlidir. Ayrıca bebek yemek sonrası oyuna dalabilir. Sandalyesinden hemen çıkmak istemeyebilir. Bu özellik farklı durumlarda da size kolaylık sağlar.
Bebeğinizin güvenliği çok önemli. Bebeğinizin dengeli durması için tabanı ve oturağı geniş bir sandalye seçin. Güvenlik deyince sandalyenin tepsisinin sağlamlığını da unutmamak gerekir. Tepsinin yüksek kenarlıklı olmasına dikkat edin ki bebeğiniz yemek yerken tabak çanağı düşürmesin. Ayrıca takılıp çıkartılır olması bebeği çıkarmanız gerektiğinde işinizi kolaylaştırır.
Bebekle her zaman aynı yükseklikte olmayabilirsiniz. Yüksekliği ayarlanabilen mama sandalyeleri, bebeğinize yemek yedirirken size kolaylık sağlar. Bu ayrıca, bebeğinize güven verir.
Bebeğiniz yemek yerken mama sandalyesine bir şeyler dökebileceği için, temizlemesi zor malzemeden yapılmış olan sandalyeleri tercih etmeyin.
Ev içinde farklı yerlerde veya bahçeniz varsa bahçede yemek yedirmek isteyebilirsiniz. Alacağınız mama sandalyesinin taşınabilir olması da çok önemli. Bu noktada en avantajlısı tekerlekli olanlar diyebiliriz.
Mama sandalyeleri her zaman açık duracak diye bir şey yok. Kapandığı zaman çok yer işgal etmemesine dikkat edin.
Bebeğiniz mama sandalyesindeyken;
• Mama sandalyesini herhangi bir tehlikeye mahal vermeyecek şekilde konumlandırın.
• Mutlaka emniyet kemerlerini bağlayın. Bu noktada sandalyenizin 5 noktalı emniyet kemerli olması da çok önemli.
• Bebeğiniz, sandalyesindeki yemek malzemelerini yere atıyor diye ona şimdiden terbiye vermek yerine siz önlem alın. Örneğin kırılmaz tabaklar kullanabilirsiniz.
• Bebeğinizi asla yalnız bırakmayın, 1 dakika bile olsa. Ne yapacağı belli olmaz.
• Bebeğiniz sandalyesinde rahat oturamıyorsa, güzelce yerleşmesi için küçük bir yastık ile destekleyebilirsiniz.
• Tepsisinin yerine tam oturduğundan emin olun. Kontrol etmezseniz tepsiye yaslanıp düşebilir.
• Tepsiyi takıp çıkarırken bebeğinizi kollayınız ki küçük elleri yaralanmasın.

Sizinle rahatça yemek yiyebilir
‘‘Bebek hiç kendi kendine yemek yiyebilir mi?’’ demeyin. Elbette yiyebilir ve bu isteğini yemeklere ulaşmaya çalışarak gösterir. Aslında bu, bebeğinize sofra terbiyesi vermeniz için bir fırsattır. Bebek sizinle sofrada otururken aile kavramını, sohbetleri, tavır ve davranışları rahatça edinecektir. Ayrıca çatal bıçağı nasıl kullandığınızı gözlemleyecektir. Tüm bunlar sosyalleşmenin ilk adımlarıdır ve bebeğin kendine güvenmesine yardımcıdır.

Bebeğinizi, kendi yemeğinizden önce beslemiş olabilirsiniz. Yine de sizinle aynı masada, kendi mama sandalyesinde oturup ailesine eşlik edebilir. Bunu, bebeğinizin sonraki dönemlerinde size yemek konusunda sorun çıkarmaması için uygulamalısınız. Çocukların yemek zamanlarında nasıl savaş açtığını gayet iyi biliriz. Böyle durumlarla tanışmamak için, önceden önlem alıp bebeğinize yemek yemeyi sevdirin.

Bebekler bir şeyi dakikalarca gözlemleyebilir. Bu demektir ki yemek yerken sizi izler. Yani bebeğiniz siz yemek yerken sizi beynine işleyebilir ve yemek yeme alışkanlıklarınızı kapabilir. Bu yüzden yapmanız gereken hareketlerinize dikkat etmek ve bebeğinizin yanlış şeyler öğrenmesini engellemek.

Fiyatlar marka ve çeşidine göre değişiyor arkadaşlar..Bebek ürünleri genelde ticari kaygı ile üretildiği için bazıları haketmediği fiyatlarda..Sırf göz boyuyor albenisi yüzünden fiyat ikiye katlanıyor bizde alıyoruz kanıp:p Kaliteli olsun kullanışlı olsun yeter..Aman çin mallarından uzak duralım da...

canım bız buradan yanı Lıbyadan aldık ıtalyan malı orada olacagını sanmıyorum...Ama oldukca guzel ve kullanıslı cok memnunum...Bebıs ne kadarlık

canım bende baya bi araştırmıştım. genelde chicco alınmış ben babies aldım. sadece rahat mama yemesinin dışında mutfakta iş yaparkende yardımcı

benim aldığım site bu sorunsuz bi yer http://www.bebefix.com/index.php?p=list&k_id=1662&kn=L%FCx+Mama+Sandalyeleri&pk_id=1617

mama sandalyelerinde kampanya var burda chicconun pollysi 200 e satılanı 170 e indirmişler.sallanan modeli baby2go 125e inmiş.

tarifleini takip ediyosanız Libyana yemek yapımında otoritedir. mama sandelyeside onun alanına giriyor biraz :)

6.ayımızı doldurduğumuzdan beri mama sandalyemizi kullanıyoruz.çok ta memnunum.

canım bende baya bi araştırmıştım. genelde chicco alınmış ben babies aldım. sadece rahat mama yemesinin dışında mutfakta iş yaparkende yardımcı

benim aldığım site bu sorunsuz bi yer http://www.bebefix.com/index.php?p=list&k_id=1662&kn=L%FCx+Mama+Sandalyeleri&pk_id=1617

mama sandalyelerinde kampanya var burda chicconun pollysi 200 e satılanı 170 e indirmişler.sallanan modeli baby2go 125e inmiş.

tarifleini takip ediyosanız Libyana yemek yapımında otoritedir. mama sandelyeside onun alanına giriyor biraz :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende alacagım artık memnun olmanıza sevındım
alınca sankı fazla oturmayacak sıkılacak gıbı dusundum ben

mama sandleyemı aldım cokda memnun oldum oglum sımdı bır yasında pek oturmuyor ama ..
yınede epey faydasını gordum

Back