Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım
Fiyat olarak ne diyorsun canim?Bende bu ürün war canım uyarsa
Bende konu acmistim unisex renk arabamiz graco ultima travel sistem ikea mama sandalyesi hediye oto koltugu arabaya takiliyor
Sadece araba fiyati ne olur onuda söyleyin ona gore dusuneyim bendeOto Koltuğu ihtiyaciniz yok ise ayrida veririm beğenirsiniz fiyati dusurecegim
Canım çok begendigim bir ürün olursa maksimum 250 300 veririm. Bu ürünlere daha fazla para yatırmak bana israf geliyor. Onun yerine ihtiyac sahiplerine yardım etmeyi tercih ederim. O yuzden 2. El guzel birsey istiyorum :)Canım bende chicco ı move var kırmızı ana kucağı da var şu an resmi yok ama ilgilenirsen çeker yollarım.Sen ne kadara kadar arıyorsun?
Araba ne kadar güzel olursa olsun ben o kadar veremem canım. Onun yerine 2 tane araba alıp birisini ihtiyacı olana vermeyi tercih ederim. :)Anladım canım şöyle bir baktım şimdi netten de bizim arabamızın 2.eli 650 700 aradınds satılıyor.
Canım bende baktım araba gercekten güzelmiş :)Anladım canım şöyle bir baktım şimdi netten de bizim arabamızın 2.eli 650 700 aradınds satılıyor.
Canım çok tesekkür ederim ama 600 700 lira veremem. maddi açıdan bir sorun yaşamam ama vicdanen rahat edemem :)Canım güzel ve rahat çocuk uyuduğu zaman ayakları falan sarkmıyor eşim küçük yatak diyordu.Biz 5 dene önce tam hatırlayamadım ama 1200 ile 1400 arası bir fiyata almıştık kullanışlı konforlu.Düşün derim