Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,
Arkadaşımın oğlu 6.ayına girecek ve ek gıdaya baslayacaklar. Uygun fiyatlı, demonte saklanabilen, az yer kaplayan ve taşınabilen mama sandalyesi arıyoruz. Kullanıp memnun kaldıgınız, tavsiye edebileceğiniz ürünler var mı?
Tesekkurler..
Merhabalar..
Nettekı araştırmalarımın sonucunda ıkea mama sandalyesinin şiddetle tavsiye edildiğini gördüm.. Fiyatı 80 tl.
Uygun fiyatta olması hafif olması avantajları.. Katlanılmıyor ama sökülebiliyormus parcaları..
Yine pilsan mama sandalyesi var fiyatı 60 küsürdü net hatırlamıyorum. Küçük oyuncak gibi bir şey ama içi cok dar.
Ben kızıma kraft fun mama sandalyesi aldım ve cok memnunum. Tekerleki olması benım için avantaj oldu.. İçi cok geniş. 3 kademeli.İçinde uyuyabiliyor..
Hiç katlamıyorum. Sürekli açık tutuyorum. Bir yerden bşka bir yere giderken kızım üzerinde dahi olsa tekerlekleri sayesinde kolayca ittirebiliyorum..
Fiyatı 200 tl. şuan..
Özelliksiz, ucuz,katlanabilen, hafif ve portatif mama sandalyesine de en güzel örnek Kraft Basic.
111 tlye netten de satışı var..
Daha o kadar cok marka var ki.. Kraft Basic baya küçk oluyor katlanınca. Dierlerikatlansa dahi kdr küçülmüyo..
Hepsinin artı ve eksileri oluyor tab,ii..
Yardımcı olmak istedim inşaAllah kafanızı karıştırmamışımdır..
Tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim, ikea mama sandalyesinde karar kılmışlar
Ikea mama sandalyeai kullaniyorum ve cok memnunum
küçük değil mi sanki dar gibi geliyor bana oturma yeri
Oglum 21 aylik 13 kg olfukca rahat kullaniyot ole cok dar degil
Merhaba,
Arkadaşımın oğlu 6.ayına girecek ve ek gıdaya baslayacaklar. Uygun fiyatlı, demonte saklanabilen, az yer kaplayan ve taşınabilen mama sandalyesi arıyoruz. Kullanıp memnun kaldıgınız, tavsiye edebileceğiniz ürünler var mı?
Tesekkurler..
Ben de aynı soruyu sorsam? İkea nın mama sandalyesi güvenli mi? Kimler ne kullanıyor memnun olanlar fikir verse :)
Aynı soruyu ben de güncellesem,ne alacağımı bir türlü bilemedim ya,ikea alsam kızım çok hareketli acaba güvenli olur mu??