• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mama sandalyesi seçerken hangi özelliklerine bakılmalı?

frambuaz

SIKINTI ve MUZ KABUĞU
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
4.217
25
358
Arkadaşlar kızım 7.5 aylık oldu.Yemeklerini bu zamana kadar bebek arabasında yediriyoduk ama artık çok hareketlendi... Mama sandalyelerinin fiyatlarına baktık.. Çok pahalı.. Bi yakınımız kızının yemeklerini hep pusetinde yedirdiğini söylerken, bir diğeri 4. çocuğuna bile mama sandalyesi aldığını söyledi.. Kafamız çok karıştı.. kafamçokkarıştı
  • Mama sandalyesi almak şart mı?
  • Bebekler bunu 3 yıl kullanıyo diyolar, doğru mu?
  • Mama sandalyesi seçerken hangi özelliklerine bakmak gerek?
  • Siz hangi marka kullanıyosunuz? Memnun musunuz?

Deneyimlerinizi paylaşır mısınız....

bence kızıma alıp da hiç pişman olmadığım verdiğim parayı sonuna kadr hak eden bi kaç eşyeden birisi mama sandalyemiz
benim kızım yaşına gelmeden bıraktı sandalyesiniçünkü bizim oturduğumuz sandalyelere göz dikti :)) artık normal sandalyede oturyor masaya yetişebiliyor ama oturmaya başladığı andan itibaren kullandık çok memnun kaldık kızım kendi kendiine doyasıya yemek yemeyi onda öğrendi:)
bizimki stork 140 a almıştık kumaşın terletmemesine dikkat edin ön levhanın kademeli olmasına yani boşluğun genişlemesi önemli çünkü zamanla sığmıyorlar oturağının alçalıp yükselmesi d güzel bi de ön tarafın tamamen çıkıp yıkanabilmesi şart
bişey eklemek istiyorum ben şu anda kaldırıp depoya koydum ama 2. bebeği düşüneceğiz seneye işallah ona da kullanacağız ilk bebeğinizse sadece ilk 3 yılı baz almayın kardeşini de düşünün:)

Ben de mama sandalyesi alanlardanım. Bebeğim şimdi 2 yaşında. Gayet memnunum, hiç pişman olmadım. Benimki chicco'nun 2 kılıflı/2 tepsili olanlarından. Kılıfları makinede yıkanabiliyor. Tepsisi, koltuğu, yüksekliği, kemeri nesi varsa ayarlanabiliyor:) Ben rahatlıkla bu ürünü tavsiye edebilirim.

Gelelim mama sandalyesinin faydalarına: çocuklar büyüdükçe "şunu bir yere sabitlesem de iki kaşık yemek yedirsem" durumu ister istemez oluşuyor. Çocuk ölesiye aç olsa bile o-tur-mu-yor. Ben dışarıda bir yere gittiğimizde bile mama sandalyesi arıyorum. Bazı otellerde veya lokantalarda oluyor. Çocuk mama sandalyesinde yemeğini yerse pisliği de orda kalıyor. Temizlik daha kolay oluyor. Çocuk da orada yemek yiyeceğini bildiğinden daha az direniyor. Çocuğu mama sandalyesine oturttuğunuzda siz de anne olarak rahat rahat yemek yiyebiliyorsunuz.

Aklıma gelenler şimdilik bunlar. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Ben de mama sandalyesi alanlardanım. Bebeğim şimdi 2 yaşında. Gayet memnunum, hiç pişman olmadım. Benimki chicco'nun 2 kılıflı/2 tepsili olanlarından. Kılıfları makinede yıkanabiliyor. Tepsisi, koltuğu, yüksekliği, kemeri nesi varsa ayarlanabiliyor:) Ben rahatlıkla bu ürünü tavsiye edebilirim.

Gelelim mama sandalyesinin faydalarına: çocuklar büyüdükçe "şunu bir yere sabitlesem de iki kaşık yemek yedirsem" durumu ister istemez oluşuyor. Çocuk ölesiye aç olsa bile o-tur-mu-yor. Ben dışarıda bir yere gittiğimizde bile mama sandalyesi arıyorum. Bazı otellerde veya lokantalarda oluyor. Çocuk mama sandalyesinde yemeğini yerse pisliği de orda kalıyor. Temizlik daha kolay oluyor. Çocuk da orada yemek yiyeceğini bildiğinden daha az direniyor. Çocuğu mama sandalyesine oturttuğunuzda siz de anne olarak rahat rahat yemek yiyebiliyorsunuz.

Aklıma gelenler şimdilik bunlar. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Ne kadara almıştın canım mama sandalyeni??

arkadaşlar bana ekleyecek çok şey bırakmamış :) kızım 2 yaşında 8. ayından itibaren mama sandalyesi kullanmaya başladı,bizim ki kraft her şeyi yıkanabiliyor, ön tepsisi de makine de yıkanabiliyor. sırt dayama kısmı 3 kademeli yatabiliyor bir dönem süt içerken bile gezinmesini önlemek için bu özelliğini kullandık. şu an tepsisini kullanmıyoruz,sandalyeyi masaya yaklaştırıyoruz bizimle masada yiyor.

Kraft Oyuncaklı Mama Sandalyesi - Bebek & Çocuk

bizimki bundan ama biz daha düşük bir fiyata almıştık.

e bebek mağazasında kendi ürünü olan vip diye bir marka var ben aldım 15 gün önce çok kullanışlı şimdilik memnunum bir gör istersen fiatı 130tl.hem uygun hemde sağlam sitesinden bir bak resimlerine mama sandelyesi gereksiz olduğunu düşünenlerin aksine ben çok memnunum.

bence mama sandalyesi şart
pusetinde yemek nasıl yedirilirki?
puset evin içinde mi duruyor anlamadım kafamçokkarıştı
biz ek gıdalara geçmeden almıştık
ama 6aylıkken kullanmaya başladık
büyük rahatlık bence
17aylık oldu kızım halen kullanıyor
3 yaşına kadar otururmu onu bilemicem ama oturur inşallah
ilk zamanlar sadece yemek yedirmek için değil ben mutfakta yemek yaparkende oturtuyordum önüne oyuncak felan koyuyordum hem oynuyordu hem beni izliyordu
biz chicco poly 2in1 almıştık
çok güzel çok kullanışlı
fakat biyerden biyere çekmek zor oluyor çünkü ön tekerlekleri yok
tek sıkıntımız o
kayinvaldemde kızıma mama sandalyesi aldı oraya gidince kullanıyoruz
onunkide chicconun yan ürünüymüş o biraz daha uygundu hemde ön tekerlekleri var çok rahat hareket ediyor
bazen onu bizim eve getiresim bile geliyor yerimseniben

Back