- 10 Aralık 2022
- 2.691
- 1.409
-
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
Yok mi kimse arkadaşlar?Merhaba canlar mama sandalyesi arayışındayım.
Çok pahalı olmayan, guvenlikli, yemek masasına oturduğumuzda çocuğu yanımıza koyabileceğimiz, tabağını masasına koyunca kendi yiyebileceği bir alanı olan, kolay yikayabilecegim (duş kabinine sok yıka diyenler var o modeller işimi görür), kolay taşınabilen (gittiğimiz yerlere götürüp rahat ediyoruz diyenler var) önereceğiniz ya da kullandığınız bir model varsa bana link atar mısınız?
Prego lucca aldım inanılmaz rahat yükseklik ayarı var ayarlayabiliyorsunuz geriye doğruda tam yatıyor. Oturma yerinde çıkarılabilir pedi var kirlenirse onu yıkayabiliyorsunuz geri kalan yerleri de silinebilir zaten. tepsisiyle birlikte katlanabilen bir model. Bana mama sandalyesiyle duşa sokma fikri daha büyük eziyet gibi geldiği için o şekilde tercih etmedim. Bütün gün onda duruyor resmen bebeğim aldığımızdan beriMerhaba canlar mama sandalyesi arayışındayım.
Çok pahalı olmayan, guvenlikli, yemek masasına oturduğumuzda çocuğu yanımıza koyabileceğimiz, tabağını masasına koyunca kendi yiyebileceği bir alanı olan, kolay yikayabilecegim (duş kabinine sok yıka diyenler var o modeller işimi görür), kolay taşınabilen (gittiğimiz yerlere götürüp rahat ediyoruz diyenler var) önereceğiniz ya da kullandığınız bir model varsa bana link atar mısınız?
Ilea da bir model baktım bütçe dostu olan önünde mama koyacak aparat yok
Kraft Chicco yada joie markası güzel bende joie var kolay katlanıyor iki üç durud secenegi var ikisenedir kullaniyorumsaglam çıktıMerhaba canlar mama sandalyesi arayışındayım.
Ilea da bir model baktım bütçe dostu olan önünde mama koyacak aparat yokönerdiğiniz modeli var mı?
hep cıcı bıcı modellere baktım soyle konforlu boyle pufuduk ayarlanmalı falanMerhaba canlar mama sandalyesi arayışındayım.