Mama sandalyesi önerir misiniz?

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.691
1.409
Merhaba canlar mama sandalyesi arayışındayım.

Çok pahalı olmayan, guvenlikli, yemek masasına oturduğumuzda çocuğu yanımıza koyabileceğimiz, tabağını masasına koyunca kendi yiyebileceği bir alanı olan, kolay yikayabilecegim (duş kabinine sok yıka diyenler var o modeller işimi görür), kolay taşınabilen (gittiğimiz yerlere götürüp rahat ediyoruz diyenler var) önereceğiniz ya da kullandığınız bir model varsa bana link atar mısınız? 🌸

Dün e-Bebek’te baktık fiyatı uygun ama boyu çok kısa çocuğu masanın yanına oturtacağız masaya kafasını kaldırıp bakacak onun için alamadık

Çok pahalı olmayan, guvenlikli, yemek masasına oturduğumuzda çocuğu yanımıza koyabileceğimiz, tabağını masasına koyunca kendi yiyebileceği bir alanı olan, kolay yikayabilecegim (duş kabinine sok yıka diyenler var o modeller işimi görür), kolay taşınabilen (gittiğimiz yerlere götürüp rahat ediyoruz diyenler var) önereceğiniz ya da kullandığınız bir model varsa bana link atar mısınız? 🌸
Yok mi kimse arkadaşlar?

Ucuz almayın kullanissiz oluyor zaten duşa sokup çıkarmak daha büyük eziyet heryerde gördüklerinize inanmayın iyi bir şey alın çocuk rahat etsin içinde zaten iyilerin arkasında tekerleği oluyor taşıma kolay silinebilir kumaşları var her yemek sonrası güzelce silin oldu bitti ek gıda dönemi çok yorucu zaten bir de dandik ürün alıp pişman olmayın bu çocuk içinde oturucak minderi kaliteli sırtı ayarlı ayak desteği herseyi olmalı

Ben de baby care var ondan önce kiwi vardi zaten ürünler benziyor. Arkası kademeli yüksekliği kademeli çift emniyet kemerli ayak desteği ayarlı yanları sağlam çocuk bunlar bir kendini yana atmaya çalışınca düşebilir o lokantalarda getirilen mama sandalyeleri kalitesiz zaten onların temizliği çok daha zor

Prego lucca aldım inanılmaz rahat yükseklik ayarı var ayarlayabiliyorsunuz geriye doğruda tam yatıyor. Oturma yerinde çıkarılabilir pedi var kirlenirse onu yıkayabiliyorsunuz geri kalan yerleri de silinebilir zaten. tepsisiyle birlikte katlanabilen bir model. Bana mama sandalyesiyle duşa sokma fikri daha büyük eziyet gibi geldiği için o şekilde tercih etmedim. Bütün gün onda duruyor resmen bebeğim aldığımızdan beri

Kraft Chicco yada joie markası güzel bende joie var kolay katlanıyor iki üç durud secenegi var ikisenedir kullaniyorumsaglam çıktı 😂

A101’e hamileliğimde fisher price mama sandalyesi gelmişti ben onu aldım kurdum hafif bir şey ama bazı yorumlarda bahsedildiği gibi özellik yok minderi var güvenlik kemeri vs var ayak desteği var

biz e bebekten babyplus mamamia sandalyesini almistik oldukca kullanisli. Cocuk icindeyken ne yaparsa yapsin deviremiyor, kemerleri saglam, alcalip yukselen, tepsisi sokulebilen bir sandalye. Yani cok cok ekstrasi yok ama hic ir eksigide yok. Yatiriliyor, bebek uyuya kaldiysa yaninizda kestirebilir kisa surelerle siz mutfaktaylen. Yani hem uygun fiyatliydi hemde cok kullanisli sanirim aldigim en kolaylastirici seylerden biriydi her tarafi ayarlaniyor cocugun konforune gore.

Bence de en basitinden al. Ben pilsan kullandım. Ikeadan daha genişti. Bebe de biraz tombikti uzun süre oturursa rahat etsin diye. 5 ay filan kullandık. Bir yaşından sonra bizim masamıza oturmak istedi. Sonra zaten koşarken ağzına tepmeye çalışıyoruz yeter ki bi lokma yesin diye. Bi de asla yemek bulaşmaz denen yerelere gerçekten bulaştırmayı başarıyolar. Hemen her yerinin yıkanması bence çok önemli.

Ikea antilop.

Mama tepsisini ayrı satiyorlar ondan tepsisiz görmüşsünüzdür.

Ancak güvenlik konusunda bu urun sinifta kalir, hoş, mama sandalyesinde basi bos birakmayacaginiz icin pek sorun da degil.

Biz de hem ikea antilop hem joie mimzy var (su an fiyati ucmustur, ben ikea'ya 149 lira verdigimde joie'ye 640 lira gibi birsey vermistim)

Ikea'yi tek elimle ordan oraya atıyorum, tepsisini bulasik makinasinda yikiyorum, koltugunu cikartip ayaklarini ayirip tatile goturuyorum vs vs.

hep cıcı bıcı modellere baktım soyle konforlu boyle pufuduk ayarlanmalı falan :KK70: ama kayınpederım zıncır marketlerden bırıne bı plastık mama sandalyesı gelmıs alıverdm dıyınce bı bozulmustum:KK70: ama onu kullandım :KK70: ebevyn banyosunda kopurterek yıkadım. sonra aklıma oglanı da onda yıkamak geldı. banyoda dıkıltmesı tutması zor oluyor fıtı fıtı kacıyor dıye ıkısını de banyoya sokup kolayca yıkadım :)) 1 yasındayken falan :) ıyı oldu kalıtelı bısı alcaksan da yıkanması lazım sıl sıl olmuyor o kadar ıslanıyor kı kurutması dert gun ıcınde en az 5 kere oturtuyorsun nıhayetınde. cıkan eden parcaları olan varsa onlara bak ya da ben gıbı dumduz model al gec:))))

X