• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları mama sandalyesi kullanımı...

jinep

tontiş kızım benim..
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
28
0
86
Kocaeli
kızlar.. mama sandalyesini kaçıncı aydan itibaren kullanmak gerekir..birde ne tür marka önerirsiniz? bebeğim 6 aylık oldu.. ek gıdaya başlıycam..mama sandalyesi olmadan
zorlanırım gibi geliyor...

canım ben yeni aldım..baby max..180 tl civarında..4 aylıktan beri en yatar pozisyonda arkasını destekleyerek koyuyorum..biz yemek yerken o da bize bakıyor..

bebeğim 6. ayında, bu sebeple mama sandalyesi aldık. markası crystal baby, 180 tl -bu markada daha uygun olanları da vardı- bebeğimin yemek saatlerine eşlik etmesini önemsediğimden aldık, çok verimli kullanamıyoruz.

gerçekten gerekli mama sand.benimki chicco poly magic.gayet memnunum ama terletiyor koltuk -sanirim leke tutmaması için hemen hemen hepsi bu tur kumaştan yapılıyor

bizde yarın alcaz ben kraftınkini beğendim 169tl çok kullanışlı ve fiyatıda piyasaya göre çok uygun kraftın ürünleri genel olarak çok kullanışlı henüz tam oturamıyo ama şimdilik yatar pozisyonda kullancam bende ek gıdaya yeni başladım oğlum 6,5 aylık geçenlerde alışveriş merkezinde başka bi marka mama sandalyesine oturtuk çok hoşuna gitti kesinlikle gerekli kraftınkine bi bak derim ben chicconunki kadar iyi...

ek gıdaya geçtığımiz 5 aydan beri mama sandalyesi kullanıyoruz.kraftın idol modelı hem fiyatı uygun hemde kullanışlı,tavsiye ederim.

çok pahalı ve özellikli bişey olsun istemiyorum..mutfakta bi köşede duracak nede olsa..VIP marka duyan ve kullanan varmı..ebebek in kendi ürünüymüş..

ikeada var canım 30 milyonmu ne galiba üstelik ayakları çıkıyor sonra kendi sandalyene yükseltici olarakda kullanabilirsin bi incele istersen

Back