- 17 Aralık 2024
- 81
- 45
- 3
- 35
- Konu Sahibi canimcocuklarimm
-
Mama sandalyesinin altına ve bağladığınız sandalye arkalığına sesi önlemek için ince battaniye sermeyi denediniz mi ?iyi gunler hanımlar dert olarak yazmiyorumda akıl danışmak için 14 aylik oğlum var mama sandalyesine sürekli sırt kısmını vuruyor ve hiç durmucak şekilde bam bamm şekilde baya ses çıkıyor sandalyede doğal olarak sallandığı için ses çıkartıyor ve büyük ihtimal alttaki komşuma ses gdiyor. Kadinlada sıkıntılıyiz ses konusunda. Oğluma hayır dyorum sert bakıyorum anliyo bakiyo ama yine devam arkamı döndüğüm anda basliyo sallanmaya başa çıkamıyorum. Bnm size sorum tecrübeli anneler bu yaşta yerde yemekten anlamiyo napabilirim mama sandalyesini kaldriyim dyorum ama nasıl yedircem.cunku kendi besleniyor bnm kesinlikle beslememe izin vermiyor. Bana ne önerirsiniz beynim durdu.
hiç aklıma gelmedi bi denicem sagolun. Bunu bna tanıdığım verdi.yeni sandalye alsam onuda aynisini yapcak.Oyuna çevirdi bu isi ne yazikki. Oturduğu yerden sırtını vurarak mama sandalyesini sallıyorMama sandalyesinin altına ve bağladığınız sandalye arkalığına sesi önlemek için ince battaniye sermeyi denediniz mi ?
bu aklıma geldide önüne koyuyorum ya yemek onu nasıl yapicam dye dusundumVakumlu oturaklar var acaba isinizi gorurmu
bnde ilk defa kullandım bnada yakınım verdi. 2. çocuğum hiç kızımdan Böle bsey görmedim oğlum bıraksam ucucak derecede sallanıyor ilk defa gördüm böle bsey:) altında battaniyeyle hali var ona ragmenBu nasil mama sandalyesikusura bakmayin ilk defa goruyorum sandalyeye baglanmis ondan ses cikariyor buyuk ihtimalle
Ayaklari olan bir mama sandalyesi olsa bu kadar ses cikarmaz benim oglum da sirtini vuruyor bazen otururken ben sirt kismina ince yastik koydum cani acimasin diye
Sandalyeyi de halinin ustune koyun ki sallandiginda ses olmasin yine ayni sekilde
Mama sandalyesini yere koyup orda yedirmeyi deneyin bir de isterseniz. Gücünün farkında olmadığı zamanlar, çıkan ses hoşuna gidiyor muhtemelen. Ses çıkarmak için daha sert sallanmaya kalkarsa, sandalyeyi devirebilir çünkü.hiç aklıma gelmedi bi denicem sagolun. Bunu bna tanıdığım verdi.yeni sandalye alsam onuda aynisini yapcak.Oyuna çevirdi bu isi ne yazikki. Oturduğu yerden sırtını vurarak mama sandalyesini sallıyor
bnde ilk defa kullandım bnada yakınım verdi. 2. çocuğum hiç kızımdan Böle bsey görmedim oğlum bıraksam ucucak derecede sallanıyor ilk defa gördüm böle bsey:) altında battaniyeyle hali var ona ragmen
Normal bir mama sandalyesi alın bu sandalye üzerine bağlanmış sanirim o yüzden çok ses yapıyordur.iyi gunler hanımlar dert olarak yazmiyorumda akıl danışmak için 14 aylik oğlum var mama sandalyesine sürekli sırt kısmını vuruyor ve hiç durmucak şekilde bam bamm şekilde baya ses çıkıyor sandalyede doğal olarak sallandığı için ses çıkartıyor ve büyük ihtimal alttaki komşuma ses gdiyor. Kadinlada sıkıntılıyiz ses konusunda. Oğluma hayır dyorum sert bakıyorum anliyo bakiyo ama yine devam arkamı döndüğüm anda basliyo sallanmaya başa çıkamıyorum. Bnm size sorum tecrübeli anneler bu yaşta yerde yemekten anlamiyo napabilirim mama sandalyesini kaldriyim dyorum ama nasıl yedircem.cunku kendi besleniyor bnm kesinlikle beslememe izin vermiyor. Bana ne önerirsiniz beynim durdu.
Bunu sandalyeye değil de direk yere koysanız nasıl olur? İlk defa böylesini gördüm.iyi gunler hanımlar dert olarak yazmiyorumda akıl danışmak için 14 aylik oğlum var mama sandalyesine sürekli sırt kısmını vuruyor ve hiç durmucak şekilde bam bamm şekilde baya ses çıkıyor sandalyede doğal olarak sallandığı için ses çıkartıyor ve büyük ihtimal alttaki komşuma ses gdiyor. Kadinlada sıkıntılıyiz ses konusunda. Oğluma hayır dyorum sert bakıyorum anliyo bakiyo ama yine devam arkamı döndüğüm anda basliyo sallanmaya başa çıkamıyorum. Bnm size sorum tecrübeli anneler bu yaşta yerde yemekten anlamiyo napabilirim mama sandalyesini kaldriyim dyorum ama nasıl yedircem.cunku kendi besleniyor bnm kesinlikle beslememe izin vermiyor. Bana ne önerirsiniz beynim durdu.
denedim yok devam yerde dha hızlıBunu sandalyeye değil de direk yere koysanız nasıl olur? İlk defa böylesini gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?