Bebek İkinci El mama sandalyesi arıyorum

canım bende arıyordum bi ay kadar önce .. İkinci eller bile 50-60 tlden başlıyor o da en ucuz. Hemde kullanışsıZ.İkeanın mama sandalyesini aldık 50 ye mi 60 mı ne aldı eşim içinde minderi filan hepsi ile. Bir aydır kullanıyorum çok kullanışlı küçük ve hemen sökülüp takılıyor. üstelik kirlenince birşey dökülünce küvette bi yıkıyorum miss gibi oluyor :)

Valla ben de şimdi arkadasın dediğini yazacaktım.. Dunyanın parasını verip aldık koca bir mama sandalyesi çok kullanışsızdı onu babaanneye yolladık sonra ikeanınkini aldık 50 lira zaten... Temizliği kolay ordan oraya taşınması kolay üstünde çocuk otururken bile götürebiliyorsun istediğin yere emin ol çok memnun kalacaksın bende onu tavsie ederim kesinlikle !!

:) Bugün kahvaltıya gittik anneannemize aşağı inerken bi elimde kızım bi elimde mama sandalyesi indik o derece hafif. Çocuk içinde iken mama tepsisinden tutup kaldırmayın yazıyor ama. mama tepsisi çıkarıp takılabiliyor ya o yüzden sanırım çıkarsa filan diye. Biz bazen yerde yiyoruz o zaman ayaklarını söküyorum oturtuyorum öyle de güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…