• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El mama sandalyesi arıyorum istanbul esenyurt beylikdüzü ikamet eden lütfen

enesibel

2 prens annesi
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
1.228
2
108
38
mama sandalyesi arıyorum arkadaşlar marka önemli degil yetrki kullanışlı ve saglam olsun.ama elden teslim alabilecegim esenyurt beylikdüzü kıraç civarı cevreden olursa satın almak isterim.
daha önce büyük oglumda kullanmadım ne kadar işime yarar bilemiorum cokta gerekli bulmuorum ama sırf merakımdan alıyorum
lütfen uygun fiyat yazarsanız sevirim...

Canım ikea nın düşünmezmisin hem çok uygun hemde taşıma kosylığı herşeye değer,zaten yarım saat anca oturuyorlar üstünde

Canım ikea nın düşünmezmisin hem çok uygun hemde taşıma kosylığı herşeye değer,zaten yarım saat anca oturuyorlar üstünde

ikeanınkini biliorum gecenlerde kampanya yapmış 35 tl diye kaçırmışım çok üzüldüm.
resmini koyrasan bide uygun fiyat söylersen alabilirim
ama istanbul neresinde ikamet ediyosun

Canım ben kullanıyorum şuan , çokta memnunum, daha satmayacağım, önermek istedim fiyatıda çok uygun diye. Hijyeik olması açısından mama sandalyesini sıfır almak önemli bence canım.

Back