Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
babycare ve pierre cardin 2 adet mama sandalyemizi satmak istiyoruz.....sıfır ayarında değil 2 yıldır kullanıyoruz ama kırığı döküğü yok... kılıfları ben cıkartarak kullandığım icin kılıfları temiz... 50 şer ytl düşündük..
güncelllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
kayracım ben minik yavrumun çoğu eşyasını e bebekten almıştım,biraz görmemişin çocuğu olmuş modundaymışım abartmışım bambu beşik yok ana kucağı hele bundan 2.tane almışım biri annemlerde kalır diye yeminle çoğu yeni kalmıştım hepsini e.bebekte ikinci el reyonunda sattım sadece bambu beşiği sahibinden com a koymuştu oğlum o 1.hafta içinde satıldı bilgine oto koltuğunu ve bebek arabasını da bence bir bakıver oralara
sağol canım bilmiyordum teşekkür ederim...bide internetten bilgisayardan anlamıyorum dersin
bacım o interletle değil hazırla eşyaları var mı senin orada e bebek ver onlara hem mağazaya gelenler bakabiliyor hemde sitelerine koyuyorlar oradan alabiliyorlar...sahibinden comu oğlum yaptı ilan işini resimlerini çekti sepetin 300.tl ye hemen gitti parayıda kendine aldı uğraştım o kadar dedi başka da birşey demedi
babycare ve pierre cardin 2 adet mama sandalyemizi satmak istiyoruz.....sıfır ayarında değil 2 yıldır kullanıyoruz ama kırığı döküğü yok... kılıfları ben cıkartarak kullandığım icin kılıfları temiz... 50 şer ytl düşündük..
eskişehirdeyim canım.... ayrı ayrı ikisi bir farketmez