Bebek Beslenmesi Mama saati

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

denizimduygum01

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2020
289
200
23
26
Merhaba kızlar ben 1 ay 11 gün önce doğum yaptım. Bebeğim mama ile besleniyor sütüm hiç olmadı denecek kadar azdı ve memeyi ne yaptıysam tutmadı. Sadece mama ile besleniyor. Benim sizlere sorum olacaktı. Mamayı şuan 2 saate bir 90 cc veriyorum. Anca doyuyor. Sizce çok mu veriyorum ya da saati biraz daha uzatmalı miyim sizler neler yaptınız biraz paylaşırsanız sevinirim..

Ben sadece 2 ay mama kullandim. Doktorun verdigi cc ye bir türlü uyamadik asla o kadar çok içmedi mesela 90 cc derdi bizimki 50-60 anca içerdi 2-3 saatte bir derdi ama yeri gelirdi 1.5 saat sonra ağlar isterdi. Özetle canim.bebeğini gözlemle yol haritani o belirliycek ve 3 aylik olunca isler daha da kolaylaşacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…