Mama önerisi

Reed Flowers

İnne me'al'usri yüsren ✨️
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
907
409
29
Benim 6 aylık british ve Scottish kedim var normalde royal canın yavru kedi mamasi kullanıyordum şimdi veterinerin önerisiyle yetişkin mamaya geçeceğiz 1 ay sonra ikisi için hangi mamayi kullanmaliyim royal canın markasının sadece british mamasi var onu mu kullansam ikisi için yoksa proplan mi alsam neler önerirsiniz

Benim de scottish bir kedim var, N&D kullanıyordum çok memnundum aslında tüy dökümü azdı, dışkısı kokmuyordu. Ama benim yaramaz sıkıldı yaklaşık 2 yıldır Hill's kullanıyorum ondan da çok memnunum tüy dökmesi falan geçiş zamanları hariç oldukça az :)

Merhaba, 7 aylıkken neden yetişkin mamaya geçiyorsunuz ? Ben kendime 8 aylıkken kısırlaştırdım 1 yaşına kadar kısırlaştırılmış mama ile yavru kedi mamasını karıştırıp verdik gelişimini tamamlaması açısından. 1 yaşına geçtiği zamanda aynı şekilde Royal canin kısırlaştırılmış kedi maması ile devam ettik. Bir süre sonra değişiklik olması adına Hills aldim fakat Hills çok fazla sahtesi oluyormuş kedim de açıkçası pek severek yemedi. Bir ay önce N&D aldım normalde tuvalete kokardı gerçekten tüm koku kesildi. Daha çok severek yiyor.

Veteriner demişti ama bin pişmanim tekrar royal canın yavru mamasına geçeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…