Bebek Beslenmesi Mama konusunda yardım..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

maviruya

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
685
77
323
bebek 6 aylık ..sütüm tamamen kesil..aptamil 2 yi kesinlikle yediremiyoruz,sevmedi..bebeği aptamil yemeyip de başka mama deneyen ve bebeği seven var mı..mesela milumil deneyen var mı..boş yere almak istemiyorum..evdeki de birkaç gün sonra çöpe gidecek..iştahsız değil,ek gıdaları yiyor..ama mama yemiyor..gündüz sorun değil de gece mama vermek zorundayım..lütfen yardım..

hipp de iyi bir marka diye biliyorum.. alman markası. bir de onu dene ama tecrübe değil sadece duyum..

aptamilin tadı bana da berbat geliyor,ama bebeklerin damak tadı başka..herkes yiyo da benim oğlum niye yemiyo yaa..

sma gold 2 veya sma s26 veya sma 2 bunalrın hepiside hem kaliteli hemde tatları iyi..benim oğlumda 6 aylıken aptamil içmemişti sma promil gold sma 2 ve sma s26 değişimli kulllanmıştım..yanlız sma s26 iştahsız bebekler için bi dönem herşeyde sorun yaşayınca bunu içimişti....

peki bunların hangisi 6 ay üstü kullanılabilir..yoksa hepsinin varmı devamı..

bir sitede sadece sma 2 yi 6 ay üzeri,diğerleri hep başlangıç maması gibi gösteriyor..

benim kızımda aptamil içmedi
birsürü mama çöpe attıktan sonra bebelac aldık şu anda 19.5 aylık hala onu içiyor
iki biberona mama hazırlıyordum aptamili hemen anlıyordu bebelac dene derim hem fiyatıda uygun

bugün sma gold aldım..içmedi yaa..çıldırıcam..yazık birde dünya para..insanlar mama alamıyor parasızlıktan,bizimkinin ettiğine bak..yarın sabah götürüp sağlık ocağına vericem birine versinler..bebelac ın hangi çeşidi tam olarak adını yazar mısın..:teytey:

bebelac biberon maması var 6. aydan devam sütü oluyor yani 2numara bende sütüm 3.ayda kesildiğinden beri bebelac veriyor hem nişasta oranı sıfır hemde çok iyi düzenli bir şekilde kiloda alıyor. ama sen artık zor kısımı atlatmışsın çorba yogurt muhallbei meyve püresi ile daha az mama vererek devam edersin. kolay gelsin canım

beyaz bulut, inek sütüne geçmedin mi.. halen bebelac 3 devam sütünü mü içior bebişin.. merak ettiğim için soruorum

benim oğlumda geçen hafta aptamili içmemey başladı..milumil aldım onuda içmek istemiyor..bebelac gogly falanda aldım ama ıııhh içmiyorrrrr..deli olucam yakında

beyaz bulut, inek sütüne geçmedin mi.. halen bebelac 3 devam sütünü mü içior bebişin.. merak ettiğim için soruorum

canım inek sütüne geçtim hatta ben 7. ayda başladım inek sütüne
ve malesef kansızlık yaptı çok aptalım hiç affetmicem kendimi bu konuda
oyüzden inek sütü vermiyorum pek kansılzığı olduğu için
birde bizim kız biraz iştahsız oyüzden mama içsin diyorum en azından inek sütünden
zengindir diye bebelac junyor içiyor canım bir yaştan itibaren

Son düzenleme:
7. aydan sonra emmeyi bırakın her mamayı denedim içemdi...içmedi...9. ayına girdiğinde inek sütüne basladım onu içti eşşek sıpası

Bende kızımı Bebelac ile büyüttüm...Halada devam ediyoruz 3 numara ile...

Sma 26 yada sma gold olabilir eczaneye sor ayına uygun olanı verirler canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…