bebek 6 aylık ..sütüm tamamen kesil..aptamil 2 yi kesinlikle yediremiyoruz,sevmedi..bebeği aptamil yemeyip de başka mama deneyen ve bebeği seven var mı..mesela milumil deneyen var mı..boş yere almak istemiyorum..evdeki de birkaç gün sonra çöpe gidecek..iştahsız değil,ek gıdaları yiyor..ama mama yemiyor..gündüz sorun değil de gece mama vermek zorundayım..lütfen yardım..
sma gold 2 veya sma s26 veya sma 2 bunalrın hepiside hem kaliteli hemde tatları iyi..benim oğlumda 6 aylıken aptamil içmemişti sma promil gold sma 2 ve sma s26 değişimli kulllanmıştım..yanlız sma s26 iştahsız bebekler için bi dönem herşeyde sorun yaşayınca bunu içimişti....
benim kızımda aptamil içmedi
birsürü mama çöpe attıktan sonra bebelac aldık şu anda 19.5 aylık hala onu içiyor
iki biberona mama hazırlıyordum aptamili hemen anlıyordu bebelac dene derim hem fiyatıda uygun
bugün sma gold aldım..içmedi yaa..çıldırıcam..yazık birde dünya para..insanlar mama alamıyor parasızlıktan,bizimkinin ettiğine bak..yarın sabah götürüp sağlık ocağına vericem birine versinler..bebelac ın hangi çeşidi tam olarak adını yazar mısın..:teytey:
beyaz bulut, inek sütüne geçmedin mi.. halen bebelac 3 devam sütünü mü içior bebişin.. merak ettiğim için soruorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?