• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi mama ile beslenen bebişler

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

figenaliarda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
20
0
86
Aydın
bebeğim 3 aylık 36 haftalık doğdu anne sütü almadı sezeryanla doğum yaptım sütüm 4 gün snra geldi bebek bu arada mamayla beslendi emzirmeye çalıştığım sıralarda almadı reddetti biberona alışmıştı çünkü milupa aptamil kullanıyorum araştırmalarıma göre zararlı bir mamaymış avrupada ambalajındaki zehirli maddeler yüzünden toplatılmış içinde yabancı maddeler varmış vs. burası türkiye olduğu için üzerinde dyrulmuyormuş bilgisi olan varmı sizler hangi mamaları kullanıyorsunuz neleri tavsiye edebilirsiniz

bebeğim 3 aylık 36 haftalık doğdu anne sütü almadı sezeryanla doğum yaptım sütüm 4 gün snra geldi bebek bu arada mamayla beslendi emzirmeye çalıştığım sıralarda almadı reddetti biberona alışmıştı çünkü milupa aptamil kullanıyorum araştırmalarıma göre zararlı bir mamaymış avrupada ambalajındaki zehirli maddeler yüzünden toplatılmış içinde yabancı maddeler varmış vs. burası türkiye olduğu için üzerinde dyrulmuyormuş bilgisi olan varmı sizler hangi mamaları kullanıyorsunuz neleri tavsiye edebilirsiniz

canım cok ilginç yurt dışında akrabalarım var(Almanya .ingiltere.Avusturya vs.)halen milupa kullanıyolar bebişlerine.dr tavsiye ediyooo.öğle bişey olsaydı sanırım kullanmazlardı.CADIARZU

yavrum aynı durumdaydım bende mama veriiiim.ama senin söylediğin şeyin kaynağı neresi..zira 9 aydır benmama veriyorum..nerden duydun

internetten şikayetlerle ilgili bilgileri karıştırırkrn tesadüf milupa ile ilgili yukarıda yazdıklarım yazıyordu bende çok şaşırdım karalamada olabilir zaten bebeğim mama ile besleniyor diye üzülüyorum birde bu sorun çıktı

benimki de emerken de mamayla da hep uykuya yakın yada uyurken beslenirdi. hala daha uyanıkken ağzına süt sürmez, uyurken biberonla veriyorum. uykuyu çok seven bir bebekti, uyandıramıyordum ben de uyurken nasılsa alıyor diye verdim memeyi verdim mamayı. bizim ciddi bir iştah sorunumuz var. bazen diyorum acaba uykuda beslenmeye alıştı diye mi uyanıkken bişey yediremiyorum, yemek düzeni oluşmadı.
bence de mümkün olduğu kadar uyanıkken vermeye çalış. olmazsa da olmaz, çünkü ben de çok uğraşmıştım.
ben 3. ayda başladım emzirdikten sonra ilave vermeye mamayı, 6. aydan 1 yaşına kadar da sürekli verdim. milupa aptamil, bir sorunla karşılaşmadım.

benim kizim da sezeryanla dogdu sütüm gec geldi ve azdi..sonra hic emmedi dr mama yedir dedi kac tane mama denedik kizim hicbirini yemedi en sonunda aptamil kullanmaya basladik birtek onu yiyor ...burada öyle zararli oldugu icin falan toplatilma olmadi olsaydi dr bize onermezdi..biz cok memnunuz sikayetimiz yok bence sen duyduklarina cok takma canim.milupa kaliteli bir marka guvenle kullanabilirsin.kendi adima benim icim rahat..

bende ogluma aptamilden yogurt yapiyorum cokda severk iciyor.Yurdisindan da almistik ve sasirdigim sey yurdasindaki ambalaci farkli.yani kayittan bir kutu icindede bu mamalarin posetleri olurya boyle bir posette oluyor.Nie oyle bilmiyorum.Cok degisik gelmisti.Hani ayni marka ambalacida ayi olmasi gerekmiyormu acaba?

Back