Bebek Beslenmesi mama ile beslenen bebeklerde keci sütü

• Konu Sahibi Konu Sahibi H.Reyhan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
H

H.Reyhan

Ziyaretçi
Merhaba arkadaslar.. benim oglum iki bucuk aylik..dododugu günden itibaren anne sütü alamadi..yasadigim problemlerden dolayi sütüm hic gelmedi..aptamil pre ile besleniyo.ama cok minik bir bebek olarak dünyaya geldi..2.5 ayda zar zor 5.5 kilo yapabildim.ama pek istahi yok ve zaman zaman kusuyor.doktorum mamayi degistirmeme gerek olmadigini söyledi ama cevremdeki bi kac arkadasta aptamil ar kullandiklarini ve cok fayda gördüklerini anlatti.mamanin etken maddesi keci sütüymüs ve anne sütü alamayan bebekler icin keci sütü cok faydaliymis bebegin gelisiminde..bu konu hakkinda bilgi sahibi olup bana yardimci olacak tecrübeli anneler varmiiii ..??? aa bide mütamadiyen kabiz oluyoruz.ama zeytinyagi falan derken atlatiyoruz bunu..

canım ben,m bu konuda fikrim yok ama bende senin durumundayım.
benim oğlumda 2.5 aylık ve 2 kilo doğdu bende pre aptamil kullandım 3.5 kilo olunca doktorum aptamil 1 e geçirdi. seninki yine iyi kilo almış benimki 4.5 kilo. aptamil ar hakkında bilgisi olup yazan olursa bende çok sevinicem

yanliz bizim buradaki doktorumuz aptamil pre den aptamil pre 1´e gecmek gerekmiyor dedi.en azindan almanyadaki doktorlar artik önermiyorlarmis bile,iyorum.aptamil ar iyi gelecektir diye düsünüyorum ama kabizlik problemimiz oldugu icin degistirmek zaten olan kabizligi daha kötü etkiler diye korkuyorum.eger kabizlik sorununuz yoksa doktoruna danisarak aptamil ar kullan bence..bebegin kilo almasi icin..bu arada kasik mamalarina ne zaman baslamayi düsünüyosunuz.

bu arada hemen evhamlanma.sisman bebek demek saglikli bebek demek degildir.bebegine biraz daha zaman tani.haftada en az 100 gr aliyorsa endiselenmei gerektiricek bir durum yok demektir.ama baktin olmuyor aptamil ar kullan bence.benim oglumun kabizlik problemi olmasa rahatlikla denerdim ama zaten burde kabizlik sorunumuz var.aptamil ar hem istah acici hemde cok faydali keci sütünden oldugu icin.eger kusma problemi varsa onuda önlüyor..

Kusma problemi olduğu için biz de AR mama kullanıyoruz.Ondan önce Pre aptamil kullanıyorduk,kabız oldu.AR ye geçince hem kabızlık hem de kusma problemi geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…