Mama içmiyor yardım

khilall214

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
175
149
28
6 aydır sütümü sağarak biberonla veriyorum meme reddi yüzünden ama yavaş yavaş bitti artık yetmiyor, sabah ilk defa mama aldım hipp marka yine koydum biberonuna ama ağladı öğürdü istemedi asla içmiyor, e sütüm de yok sütünü arttır demeyin çünkü elimden geleni yapıyorum bu konuda, emzirme veya süt arttırma konusunda yardım da aldım ama olmadı reddetti sağarak da bu kadar çıktı. Sma mamayı da kabul etmiyor çocuk aç kalıyor çok huzursuz mamayı nasıl kabul ettirebilirim? Azar azar kaşıkla verdim sonra biberon teklif ettim 70 cc zor içti

Biberonu değiştirin. Zaten 6aylık olmuş ek gıdaya geçmiştir benimki 8.aydan itibaren sadece gece 1kere mama içiyordu gün içinde yedikleei onu tok tutuyordu.

Sadece 3 gün kuralıyla tadım yaptırıyorum şuan.. bir yemek kaşığı haşlanmış sebze yiyor her gün hiçbir şeye yetmez ki
Ben ilk ek gıda zamanı ilk defa yediğini ilk gğn az veriyordum sonraki 2gün istediği kadar yiyordu 3öğün veriyordum. Ek gıdaya başladığımızda memeyi tamamen bırakmıştı 2ay sonrada dediğim gibi mamayı bıraktı. Ama siz mamayı değiştirin biberonu değiştirin belki akışkanlığı az geliyordur arrık bir numara büyüğüne geçin.

Alıştırma bardagi al yumuşak silikon uçlu damlatmaz kulpluda olursa iyi olur kendi tutunca eğlenceli gelebilir. Hem ek gıdaya da geçmişin suda verirsin onunla.

Ben de oğlum 9 aylıkken ek gıda yemesine rağmen doymuyordu ve hamileydim. SMA mama kullanıyordu hep yeğenlerim ( kimisi 2 aylıkken başladı) bende aldım o mamadan ama çocuk içmedi naaptıysam olmadı. Bende birinin tavsiyesiyle keçi sütüne başladım. Çocuk şakur şukur içti. 1 buçuk yaşinda falan inek sütü verdim sonra şimdi kızım var ona da sütüm yetmiyor ek gıda hiç yemiyor bende yine keçi sütü aldım. Keçi sütü veriyorum. Sulandırıyorum tabiki

Benim bebegim de mama içmiyordu. Biberonunun ağzı genis agizliydi. Dar agizli biberon verince icmeye başladi. Herseyi denemiştim. Biberon degisikligi hic aklıma gelmemişti ama ise yaradi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…