Bebek Beslenmesi mama için yardım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

tugbanur2008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
521
0
46
İstanbul
merhaba kızlar.benim 3 aylık bir oğlum var.doğduğundan beri sütüm olmadığı için aptamil 1 veriyordum.ama şu 2 gündür biberonu diliyle geri itiyor.acaba mamayı mı beğenmiyor artık.şuan 6 kilo bana göre zayıf bir bebek.doktorunu aradık bir de bebelac dene dedi acaba denesemmi? kullanan varmı nasıl mama acaba.yardımmmm kızlarr

bebelac kullanmadım ama aptamile biraz üzüm pekmezi eklersen bebek içer. bende aptamil conformil 1 kullanıyorum. içine biraz pekmez koyuyorum. banada dr söylemişti.

bebelac içeriğinde nişasta ve pirinç tozu varmış markette içeriğini okudum balık yağı yok ayrıca ben hep aptamil kullandım markette karşılaştırdım bana içeriği çok kötü geldi sma dene bide istersen

seninki 3 aylık 6 kg benimde 3,5 aylık 5,5 kilo ki dr um bana bu dönemde bir davranış olarak beslenmeyi reddedebileceğini söyledi ayda 600gr alıyorsa sorun yok bu davranış bi süre sonra geçecekmişş ama aşöyle de bi dururm var ben bugün dr a götürdüm idrarında enf çıktı istersen sen de bir tahlil yaptır

Bence başka marka dene ama içine pekmez falan koyma.Daha çok minik bu yaşta tatlı içmeye alışmasın sütü.Belki tadını sevmiyodur doktorunun önerisini dinle bence değiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…