- Konu Sahibi ecrin_krks
-
Sütten kesme bebeğini. Sütünü sağ içsin, üzerine mama takviyesi yaparsın. Humana still tea kullan, rezene iç sütünü arttırır. Benim bebeğim de zaman zaman mama alıyor. Benim sütüm de dengesiz. Mama yaparken de arkasındaki tarife harfiyen uy. Şayet anne sütünden sonra vereceksen her 1 ölçek mama için 30ml su kullanacaksın.
Benim bebeğim yaklaşık 180ml süt alır. 120 anne sütü olursa, 2 ölçeık förmül sütle açığı kapatırım.
canım benim kızımda 1. ayda emmeyi bıraktı çünkü göğüs ucum yoktu silikon uçtan sıkıldı garibim ben hep sağdım biberonla verdim 5. ayına kadar anne sütü aldı sadece 5. ay itibariyle ek gıdaya geçtik artık emmiyorda geceleri emziriyorum gündüzde iş yerimde sağıyorum hala annem ertesi gün veriyor kızıma. Diyeceğim oki sağmayı kesinlikle bırakma ve ara ara emzirmeyi dene benim kızda1 aylıkken bıraktı emmeyi 3 aylıkken tekrar başladı sonra bir ara tamamen kesti sadece biberon aldı 4. ay itibariyle tekrar emmeye başladı şimdi geceleri ve sabahları ben evdeysem emiyor. 3 aylıkken 75 cc ile 90 cc arası anne sütü alıyordu kızım 3 saatte bir emiyordu 3 saatten önce verince almıyordu.4. ayda 100 cc ye geçti şimdi 125 cc alıyor şimdi arada mamada veriyorum onuda aynı ölçülerde tüketiyor. 180 cc yi benim kız hayatta içmez bir öğünde üstelik kilosuda yerinde bir bebek. Sende 60-70 cc ver yada bir kere 100 cc yap bakalım nakadarını bırakıcak ona göre ayarlarsın
Canım sütten ebette kesmicem oğlumu sütüm olduğu müddetçe zor da olsa sağıp vericem ama sorun şu ki bu aralar çok iştahsız memeyi hiç almamaya başladı çok üzülüyorum.Mama veya anne sütü veriyorum ama onu da binbir güçlükle içiriyorum.3 saate bir 60 ml bazen 90 o da taksit taksit veriyorum ve burda yazılanları okuyunca az gibi gelio bana.3 aylık bebeklerine 180 dahi veren var acaba bizimkinde mi bi sorun var die endişelendim.Senin bebeğin kaç aylık?3 aylıkken kaç ml veriyodun ve bikerde bitiriyomuydu?Ayrıca still tea kullandım ve açıkçası hiç bi faydasını görmedim daha doğrusu kullanmayı bıraktığımda ki 1 ay kullandım hiç eksilme veya herangi bişi olmadı sütümde.Şimdi ayva kompostosu içiyorum düzenli olarak bulgur pilavı vs ama çok dengesiz..bazen doğru dürüst yemediğimde taş gibi olur göğüslerim 180 falan çıkar bazen çok yesem içsemde 80 den fazla çıkmaz anlamadım valla..
arkadaşa katılıyorum..merhaba. bende oğluma mecbur kaldığımdan 2 aylıkken başlamıştım mamaya.ayına uygun bir biberon alıp ,bir öğünü için 60ml kadar yap yedir,baktın doymadı hala istiyor az bişey daha yap.sonraki öğünlerdede aynı ölçüyü kullanırsın zaten.ben 3 aylıkken 60-70ml mamayı br öğünde veriyordum aralarda azda olsa emiyordu ama doymuyordu tabiki emmidiği ile:)
öğün arasıda 3 saatdi. ama emzirmeyi sakın ihmal etme,yılma.keyifli anlarını gözle ve o an emzirmeye çalış derim,emmeyi unutmaması açısından yani.
aaa bende denim hiç emmior artıkben 2 hafadır sadece 1 kere emzirebiliyorum. onun dısında 3 saatte bir 100 cc mama yiyor okadar.
Arkadaşlar teşekkür ederim dediğinizi denedim ve 90-100 ml arası içiyo 3 saatte bir.Bazen mızmızlanıyo içmek istemiyo ama ben ısrarcı olunca bitiriyo..Ayrıca artık sadece sabah saat 6 da falan uyandırmadan alıp emzirebiliyorum,gün içersinde mümkün değil emmiyo..memeyi gördüğü anda basıyo çığlığı..sağarak veriyorum,buna da şükür ne diyelim..
Canım sütten ebette kesmicem oğlumu sütüm olduğu müddetçe zor da olsa sağıp vericem ama sorun şu ki bu aralar çok iştahsız memeyi hiç almamaya başladı çok üzülüyorum.Mama veya anne sütü veriyorum ama onu da binbir güçlükle içiriyorum.3 saate bir 60 ml bazen 90 o da taksit taksit veriyorum ve burda yazılanları okuyunca az gibi gelio bana.3 aylık bebeklerine 180 dahi veren var acaba bizimkinde mi bi sorun var die endişelendim.Senin bebeğin kaç aylık?3 aylıkken kaç ml veriyodun ve bikerde bitiriyomuydu?Ayrıca still tea kullandım ve açıkçası hiç bi faydasını görmedim daha doğrusu kullanmayı bıraktığımda ki 1 ay kullandım hiç eksilme veya herangi bişi olmadı sütümde.Şimdi ayva kompostosu içiyorum düzenli olarak bulgur pilavı vs ama çok dengesiz..bazen doğru dürüst yemediğimde taş gibi olur göğüslerim 180 falan çıkar bazen çok yesem içsemde 80 den fazla çıkmaz anlamadım valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?