Bebek Beslenmesi mama derdı :((

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ElSaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2009
222
8
118
Almanya
kızım 5aylık ve sütüm kesıldı yaı fazla gelmıo hıc dıyebılız ..
kızıma aptamıl verıordum 1hafta once bebelac a gectık 120ml yapıorum herzaman ama gece ck aglıor
mama kutusunda 180ml yazıo ayımıza göre nasıl alıstırıcam ben kızımı o ölcüye ?? bıraz gcmı vereyım mamasını herzamankınden belkı 180ml verırsem bukadar sık acıkmaz dıye düsünüyorum

not: Zaten ıyıkı bu kadınlar kulubu varmıs =))) her derde devaaaaa

bebeğin ne kadar içmek istiyorsa o kadar verebilirsin.
illa kutuda yazan miktarlara uymak gerekmez,
çünkü, her bebeğin doyumluluk kapasitesi farklıdır.
birde böyle deneyin bakalım acıkacak mı yine bebeğin.:80:

120 den 180 e birden geçmek sıkıntı yaratabilir,kusması artabilir bebeğinin.ayrıca illa o miktarlarda alacak diye bir şart yok.
ben sütümü sağarak veriyorum.kırkımöız çıkmaya yakınken,3 saatte 120 cc içiyordu.şimdi 4 aylık olmak üzere,bazen 5 saatte 120 içiyor,bazen 3 saatte 60 içiyor.yani bu bebeğin keyfiyle alakalı bi durum.az içtiğinde ben de üzülüyorum ama yapacak bişey yok.
bebeğin ne kadar istiyorsa o kadar ver bence.120den 150ye geçmeyi dene önce,sonra daha çok artırırsın içebilirse.

benim kizim 10 ayina kadar hep 120 ml icti ,daha yeni yeni 150 ye gectik.Miktarini ne kadar hosumuza gitmese de bebekler belirliyor ve istemedikleri halde zaten icirmek mumkun degil.ustelik memeden emiyor olsa miktar falan da bilmeyecektik,yani yine basini yana cevirip memeden uzaklastiginda kesecektik beslenmesini.Miktara takilmayin,huzurluysa keyfi yerindeyse yetiyodur,her bebek ayni degil.Bu sadece bebekler icin gecerli degil,kimi yetiskin 1 dilimle doyar,kimisi 5 dilimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…