Bebek Beslenmesi Mama değişimi tavsiye

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Efsun18

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2017
425
216
Merhaba arkadaslar bebegim meme reddi yapio 1 aylik ne yapiosam tutmuyor Bende sagim yapip biberonla veriyorum lakin doymuo aglio Bende bazen 30 bazen 60 ml Mama yapiyorum aptamil cok gaz yaptigi icin hipp combiotik aldim Ama asiri sulu kaka yapio bide cabuk aciktirio sanki Simdi keci sutu mamasi aldim lakin sorum şu mama değişimi yapınca birden mi yapıyorsunuz yoksa yavaş yavas mı alıştırıyorsunuz?şimdi birden bire diğer mamaya geçşem zararı olur mu?

Biz hipp le başlamıştık.Ama dediğiniz gibi çok çabuk aciktiriodu ya da belki çok minicikti bebisimiz daha ve ondan sık acikioduhipp ten aptamile geçtik.Asamali falan değil bi gun Aptamil aldık ve başladık.Bi zararini görmedik çok memnunuz

Hem cok aciktirio hemde kakasini cok civik yapti Simdi de hipp keci sutu aldim onu denemek istiyorum

Merhaba aptamil prosyneo 1 deneyebilirsiniz normal aptamile göre anne sütüne daha yakın ve ince yapılı bir mama. Normal aptamil gibi köpürmüyor ve gaz yapmıyor geçmiş olsun sevgiler

Düz Aptamil olan değil mi prosyneo vs değil yani :)

Evet düz Aptamil kullanıyoruz
Şuan hala hipp kullanıyoruz içeriği en temiz ve doktor önerisi ile almıştım ama fiyatı ucttukca uçtu, Aptamil düşünüyorum sizde araştırarak almışsınızdir diye düşünüyorum henüz içeriğine bakma fırsatım olmadı yorumunuz için teşekkür ederim

Bize doktor tavsiye etmişti.Memnunuz.Devam ediyoruz hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…