mama alışveriş sitesi/uygulaması

YaseminTopdas

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
7
2
Kızlar yardıma ihtiyacım var. Facebookta hep gördüğüm bir uygulamayı indirdim. Kızım olacak yakında çok güzel ve cok uygun şeyler var. Yalnız yurtdışında bu kuruluş. Kullanan alışveriş yapmış olan var mı aranızda? Kargo nasıl oluyor? Bedenleri nasıl seçiyoruz ve iade etmek gerekirse nasıl yapılıyor?
bu arada sizde bir bakın bence çok hoş şeyler var

Konu ilgili bölüme taşınmıştır bilginize

Bende biraz evvel mama sitesinden alışveriş yaptım bakalım inşallah ürünler göründüğü gibidir. Ürünler elime ulaşınca fikrimi yazarım

Bayanlar mama dan alısveris yapan var mii ?? Ben 1 ekimde siparis verdim. Son teslimat tarihi 6kasimdi hala gelmedi ürün nereye ulasacagm nereden bilgi alacagm iletisim no vs. Yok sanrm.

bende alışveriş yapmak istiyorum o siteden ama güvenemiyorum. daha önce memnun kalan yok mu acaba? bu konu ilgili bölüme taşınmıştır diyor nerede bulamadım

Merhaba mamadan yapmis oldugunuz alisveris geldi mi bnde yaptim ama cok tedirginim gelmezse diye
Merhabalar mama alışveriş sitesinden yapmış olduğunu, alisveris ten memnun kaldinizmi çok güzel ürünler var kızım için ancak nedendir bilmiorum yapmadım alışveriş,sanırım birhata yapıyorum.eğer urununuz elinize ulastiysa banada yardımcı olabilir misiniz..Tesekkurler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…