• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi mama alınca kusuyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

karaelmas35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
17
0
86
Manisa
slmlar.80günlük kızımvar.şu an 4950kilosu boy57.beni emiyor.çocuk dr 2 öğün mama verebilirsin demişti 1 ay önce.mama taraftarı değilim ama denedim.aptamil numune denedim kustu.3gün sonra bebelac numune verdim kustu.bende vazgeçtim.dün tekrar aptamil 1 verdim yine kustu.busefer sarı idi son çıkardığı.korkuyorum mama vermeye.napayım angi mamayı deneyebilirim

Sütün geliyorsa neden bebegini emzirmiyorsunki?benneyaptımki

Kilosu boyu normal bence...doyuyorda muhtemelen sütünden...niye mama vermeni tavsiye etti doktor anlamadim!!CADIARZU

Vallaha bence emzir....hic olmazsa söyle 6-8 ayligna kadar....zaten o zaman yavas yavas ek gidayada basliyorsun...a.s

Illaki mama vermek istiyorsanda Milumil pre benim cocuklarima cok iyi geldi....6 aydan sonra aksamlari verdim...bir iki defa benim büyük kizda kusmustu....doktora söyledim agir gelmistir tekrar deneyin ilk baslarda olabilir dedi....:hulya:

saol.bendeemzirmeye devam ediyorum.zaten 3kez mama denemesi yaptım 3de de kustu.her ağladığında emzirin demişler genelde.ama kızım ağlarken asla meme almıyor.sakinleştirip veriyorum.inadından mı ki.dik pozisyondan yatar hale gelir gelmez ağlamaya başlıyor.bende çareyi ya uyanınca yada uykuya dalarken veriyorum.başka çözümü olan varmı

ben de bu yüzden çok çektim ..... en son doktorumuz aptamil ar önerdi onu kullandık ve şükür kusmadık .... ara sıra çıkardı ama o kadar çok değildi .... üzülme biliyorum çok zor ama geçiyor .... kimi 6 aylık kimi 8 aylık olana kadar kusuyor bu veletlerin :)

evet bende ar kullandım kusmuyor ar de.
ama sütün varsa mama verme arkadaşım.sütünü gerekiyosa sağıp ver biberonla ama genede mamaya başlama.
anne sütü gibisi varmı.

Back