Saç Rengi ve Saç Boyama Malum soru: Sarı saç ? :))

prediletto

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
456
14
118
Kızlar bilen bilir saçımı sen son koleston 11.1 ile boyadım. Şimdi 1 ton daha açığını istiyorum ama piyasada 12.1 bulamıyorum. Nette satılan birkaç yer vardı, ordakiler bile bitmiş 12.0 ile boyasam turuncu olur kesin. 12.0 la 11.1 i karıştırsam nolur sizce ? Biri küllü biri değil. Olur mu sizce ?

slm cnmmm opuyorumnanaktan eğer bulabiliyosan koleston perfect 12.11 kullan bence yoğun küllü olduğu için turunculukta olmazolumunekankayizsmile

slm cnmmm opuyorumnanaktan eğer bulabiliyosan koleston perfect 12.11 kullan bence yoğun küllü olduğu için turunculukta olmazolumunekankayizsmile

slm canımmm olumunekankayizsmile sen boyamıştın 12.11'e, onu da aradım ama o boya satılmıyor bulamadım zaten bi boyadığını bi daha bulmak çok zor, bi de açık renkse eğer... 12.1 bulduğum yerde ne var ne yoksa ellerinde hepsini alıcam kaydirigubbakcemile3

bende 11. 1 düşünüyorum canım saçlarım açık kumral nasıl olur acaba

bak canım benimki böyle olmuştu. şimdi 2. kez boyadım. benim saçım koyu kumral. seninki açıksa daha açık olur herhalde. ben de şimdi biraz daha açık istiyorum. çünkü bu boya yıkandıkça bal köpüğüne dönüyor.

canım bende 11.1 boyucam senden sonra kararım kesin 11.1ve koleston oldu=)buarada internetten sipariş verin12.1 için

canım özelden mesaj yollamışsın ama cevap yazamadım;çünkü 50 mesajımın olması gerekiyormuş. ya ben 12.0 aldım,demek turuncu yapıyor...ben de zaten belli yerlerde turunculuk var,o zaman ben 12.0 saçıma hüç değdirmeyim de onun yerine gidip sedef sarı mı alsam napsam.valla kafam karıştı.tıpkı senin düşündüğün gibi 11.1 le karıştıracaktım ; ama tedirgin oldum şimdi :1shok:

bi de ben beyaza yakın sarı seviyorum.prediletto canım bunun için senin önerdiğin renk ve marka olacak mı?haftaya saçımı boyamayı düşünüyorum yardımcı olursan sevinirim.

olumunekankayizsmilemerhaba prediletto ve diğer arkadaşlar.prediletto arkadaşım senin saçlarında röfle veya açıcı varmıydı boyamadan evvel yoksa dire kumral saçlarına bu boyayı mı kullandın? birde bal köpüğüne dönmesi ilginç geldi çünkü bildiğim kadarıyla sarı boyalarda rengin açılması için oreal yada benzeri bir açıcı var ve sarı tonu açıldıkça açıcı oranı artıyor.bende sedef sarı rengi var ve saçlarım röfleli ama hep kendim yapım diyebilirim.kuaförler saçı bozuyor röfleyi yapıpta çok sağlıklı oldu hiç kopmadı diyen olamaz.boya ile dipten uca bu sarılığı sağlayabilirsek bu büyük kolaylık olur.keşke senin avatar resmindeki gibi sarılarımız olabilse boya ile.şimdiden teşekkür ederim.

merhaba canan, hoşgeldin aramıza olumunekankayizsmile benim saçlarımda önce röfle vardı canım, direkt kumral üzerine boyamadım yani. röfle üzerine kahve köpüğü+ fındık kabuğu karışımı yapmıştım. röfleli yerler daha da açıldı tabi. ama kahve köpüğü olan yerler zamanla bal köpüğü oldu sanırım. mesela bugün gittim boya almaya. bu sefer de açık küllü sarı kalmamış kolestonda. bi boyayı bi daha bulamıyorum ki

kendin nasıl başarıyosun ? keşke ben de başarabilsem boshayallersmile evet canım avatardaki rengi bi bulabilsem bi daha bırakmam zaten =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…