- 23 Ekim 2009
- 147
- 80
- 318
- 36
- Konu Sahibi beyazkedim
-
biz de yeni çıkmaya başladık ilk sevgililer günümüz olacağı farklı vede özel bişey olsun istiyorum bana yardım eder misiniz lütfeennnnnnnnn
erkekler romantizimden pek anlamıyorlar o yuzden aman emek harcalayım sunu yapayım diye dusunmeyin ...bir saat ya da bilgisayar oyunu fln alın
ay güldüm vallakaydirigubbakcemile3 olsun belki biz böyle şeyler yaparsak onlar da utanırlar biz de bişeyler düşünüp yapalım onları mutlu edelim derlerkaydirigubbakcemile3
yok yani ben dogum gununde 2 tane oscar odulu aldım uzerine çok hos seyler yazdırdım ,metal bir cevreve uzerine ona olan duyguları ıfade eden bir siir yazdırdım altınada onun dogum tarihini ,gs forması aldım arkasına isimini yazdırdım bir de marka saat aldım ama nafile =( çok canım sıkkın 14 subatta fln benden birsey beklemesin yaptıgım hiçbirseyin degeri yok onun gozundeki evlerine gittigimde oscar odulunu ve cevceveyi goremedim baktım dolaba koymus bana birisi aynı seyi yapsa odamın baş kosesine koyarım =(
kızlar,sevgililer gnü hediyeniz raftan alınmış bi hediye olmasın..size,ikinize özel olsun.. ya da kendi emek ve fikirlerinizle aşkınıza yapabileceğiniz özel bişi..bu onun için çok değerli olacaktır..
birlikte çektiğiniz fotoları (videoları da olabilir)slayt haline getirtebilir,fon müziği olarak kendi şarkınızı koyabilirsiniz.. slaytın
aralarında sevgi sözleri olursa daha güzel olur.. bunu ve resminizi bi cdye bastırabilir ve cd kapağına ikinizin fotosunu cd kapağı boyutunda fotoğrafçıda çıkartabilirsiniz.. bu benim yıllar önce hediye ettiğim bi sevgililer günü hediyesiydi. ve hediye ettiğim şahsiyetin çok hoşuna gitmişti.
artık ahşap çerçevelerin kenarlarına isiz kazıyorlar,öyle basit bi çerçeve de değil.. içine de resminizi koyarsınız..
kristale resminizi bastırırsınız.ışıklı oluyo onlar... bitanem bana hediye etmişti..çok hoşuma gitmişti..çeyizime koydum :asigim: evlenince yatak odamızda gece lambası niyetine onu kullanırız dedim...
6 şubat aşkımın doğum günü,haftası da sevgililer günü.. 2si üst üste geldi..şimdi bende kara kara düşünüyorum
boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?