Malum sevgililer günü geliyor

beyazkedim

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
147
80
318
36
Şunun şurasında sevgililer gününe ne kaldı,farklı bişeyler olsun istiyorum ama ne yapmam gerektiğini bulamıyorum,kendi becerimi kullanarak oluşturabileceğim yada satın alabileceğim farklı bişey olabilir,sizce ne yapabilirim... fikir verin arkadaşlar

canım kaç yıldır çıkıyosunuz?Ben sevgilime 2. yıldönümümüzde 2 yıldır yaşadığımız her şeyi yazmıştım;ama çok önceden yazmaya başlamıştım 40-50 sayfa olmuştu.Sen de güzel anılarınızı yazabilirsin.bir kere de sevgililer günü için kalp şeklinde kırmızı bir kutu almıştım,bir de küçük kağıtlara seni seviyorum çünkü... ile başlayan sözler yazmıştım.bu kağıtları katlayıp kutunun içine koydum,bir de kapli pembe jelibonlar koymuştum.opuyorumnanaktan Hoş bir şey olmuştu :asigim:

yeni başladık çıkmaya, ama 4 yıldır birbirimizi tanıyoruz paylaştığımız çok şey var,böyle bi süpriz yapabilirim çok tşk ederim yardımın için :1hug:

biz de yeni çıkmaya başladık ilk sevgililer günümüz olacağı farklı vede özel bişey olsun istiyorum bana yardım eder misiniz lütfeennnnnnnnn :(

Ben maddi olanakların ne kadar iyi olursa olsun kendi emeğinle bişeyler yapmanı tavsiye ederim,el becerin yoksa kişiye özel bi hediye seç ve onu şımartacak bikaç cümlelik notl yaz.
Sen olsan marka bi saatimi yoksa onun senin için yaptığı kurabiyeleri mi tercih ederdin?? Hangisi seni daha mutlu ederdi??

Ne yapacağımı buldum sanırım yani daha güzel bişey buluna kadar :1rolleyes:
bi tane çerçeve alıp birlikte çekilmiş fotoğraflarımızı çok küçük boyutlarda print edip çerçevenin kenarlarına kapıştırıcam tabi içinede güzel bi resmimizi koyucam,sonra kalp şeklinde kurabiyeler yapıcam,tabiki bide mektup yazıcam duyguları fışkırsın diye
küçük bi sandığın içine koyup vericem.

Son düzenleme:
arkadaşım ben de böyle bi konu açmayı düşünüyorum.2. senemize giriyoruz hiç farklı bişey yapmadım sedefonurun yaptığı güzelmiş seni seviyorum çünküüü....:asigim: öyle bişey yapabilirim
Ama yine de değişik fikirleri olanlar söylerlerse çok iyi olacak

erkekler romantizimden pek anlamıyorlar o yuzden aman emek harcalayım sunu yapayım diye dusunmeyin ...bir saat ya da bilgisayar oyunu fln alın

erkekler romantizimden pek anlamıyorlar o yuzden aman emek harcalayım sunu yapayım diye dusunmeyin ...bir saat ya da bilgisayar oyunu fln alın

ay güldüm vallakaydirigubbakcemile3 olsun belki biz böyle şeyler yaparsak onlar da utanırlar biz de bişeyler düşünüp yapalım onları mutlu edelim derlerkaydirigubbakcemile3

ay güldüm vallakaydirigubbakcemile3 olsun belki biz böyle şeyler yaparsak onlar da utanırlar biz de bişeyler düşünüp yapalım onları mutlu edelim derlerkaydirigubbakcemile3

yok yani ben dogum gununde 2 tane oscar odulu aldım uzerine çok hos seyler yazdırdım ,metal bir cevreve uzerine ona olan duyguları ıfade eden bir siir yazdırdım altınada onun dogum tarihini ,gs forması aldım arkasına isimini yazdırdım bir de marka saat aldım ama nafile =( çok canım sıkkın 14 subatta fln benden birsey beklemesin yaptıgım hiçbirseyin degeri yok onun gozundeki evlerine gittigimde oscar odulunu ve cevceveyi goremedim baktım dolaba koymus bana birisi aynı seyi yapsa odamın baş kosesine koyarım =(

Son düzenleme:
kızlar,sevgililer gnü hediyeniz raftan alınmış bi hediye olmasın..size,ikinize özel olsun.. ya da kendi emek ve fikirlerinizle aşkınıza yapabileceğiniz özel bişi..bu onun için çok değerli olacaktır..

birlikte çektiğiniz fotoları (videoları da olabilir)slayt haline getirtebilir,fon müziği olarak kendi şarkınızı koyabilirsiniz.. slaytın
aralarında sevgi sözleri olursa daha güzel olur.. bunu ve resminizi bi cdye bastırabilir ve cd kapağına ikinizin fotosunu cd kapağı boyutunda fotoğrafçıda çıkartabilirsiniz.. bu benim yıllar önce hediye ettiğim bi sevgililer günü hediyesiydi. ve hediye ettiğim şahsiyetin çok hoşuna gitmişti.

artık ahşap çerçevelerin kenarlarına isiz kazıyorlar,öyle basit bi çerçeve de değil.. içine de resminizi koyarsınız..

kristale resminizi bastırırsınız.ışıklı oluyo onlar... bitanem bana hediye etmişti..çok hoşuma gitmişti..çeyizime koydum :asigim: evlenince yatak odamızda gece lambası niyetine onu kullanırız dedim...

6 şubat aşkımın doğum günü,haftası da sevgililer günü.. 2si üst üste geldi..şimdi bende kara kara düşünüyorum
boshayallersmile

yok yani ben dogum gununde 2 tane oscar odulu aldım uzerine çok hos seyler yazdırdım ,metal bir cevreve uzerine ona olan duyguları ıfade eden bir siir yazdırdım altınada onun dogum tarihini ,gs forması aldım arkasına isimini yazdırdım bir de marka saat aldım ama nafile =( çok canım sıkkın 14 subatta fln benden birsey beklemesin yaptıgım hiçbirseyin degeri yok onun gozundeki evlerine gittigimde oscar odulunu ve cevceveyi goremedim baktım dolaba koymus bana birisi aynı seyi yapsa odamın baş kosesine koyarım =(

ay canım seninki de birazcık odunmuş kusura bakma ama:olmaz:
şimdi sana diyorum benim aşkım hiç bişey yapmıyormuş bi dekaydirigubbakcemile3
Ne diyelim canları sağolsun

Son düzenleme:
ayyyyyyyyyy hiç aklımda böyle bi konu yoktu rahat rahat oturuyodum beni de kurtlandırdınız yani kızlar ne diyim size..akannehir eeeeeeeeeeeeeeeeeee ben koçişe ne alıcamkafamçokkarıştı

kızlar,sevgililer gnü hediyeniz raftan alınmış bi hediye olmasın..size,ikinize özel olsun.. ya da kendi emek ve fikirlerinizle aşkınıza yapabileceğiniz özel bişi..bu onun için çok değerli olacaktır..

birlikte çektiğiniz fotoları (videoları da olabilir)slayt haline getirtebilir,fon müziği olarak kendi şarkınızı koyabilirsiniz.. slaytın
aralarında sevgi sözleri olursa daha güzel olur.. bunu ve resminizi bi cdye bastırabilir ve cd kapağına ikinizin fotosunu cd kapağı boyutunda fotoğrafçıda çıkartabilirsiniz.. bu benim yıllar önce hediye ettiğim bi sevgililer günü hediyesiydi. ve hediye ettiğim şahsiyetin çok hoşuna gitmişti.

artık ahşap çerçevelerin kenarlarına isiz kazıyorlar,öyle basit bi çerçeve de değil.. içine de resminizi koyarsınız..

kristale resminizi bastırırsınız.ışıklı oluyo onlar... bitanem bana hediye etmişti..çok hoşuma gitmişti..çeyizime koydum :asigim: evlenince yatak odamızda gece lambası niyetine onu kullanırız dedim...

6 şubat aşkımın doğum günü,haftası da sevgililer günü.. 2si üst üste geldi..şimdi bende kara kara düşünüyorum
boshayallersmile

Benimde 8 şubat doğum günüm ohh ohh oda düşünüyodur aklinialirimsmile

romantizmden anlamaz çoğu
o yüzden onlar için en güzeli fonksiyonel hediyelerdir bence
eğer ihtiyacı varsa ayakkabı,saat,giyim,kozmetik vb
arabası varsa herhangi bir aksesuar
küçük bir dvd arşivi
playstation'ı çok severler...oyun konsolu ya da güzel bir oyun
boyner,ykm vb yerlerde satılan
özel ahşap kutu içinde takım elbise için kravat,aynı renk kol düğmesi,aynı renk mendil ve tek puro
çok şık duruyor
ya da yine ahşap kutu içinde satılan deri cüzdan ve deri kemer kombinleri
özel olsun diyorsanız
ilginç plakalıklar yapıyorlar,çok hoşuma gitmişti
normal araç plakası gibi ama istediğiniz renkte yapıyorlar
iki isim ortasında kalp ya da isimleriniz ve beraberliğe başladığınız tarih falan işte =))
tuttuğu takımın renklerinde polar battaniye üzerine de isim vb yazdırabilirsiniz
şimdilik bunlar geldi aklıma...

Back