elifadaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Haziran 2014 27 1 86 İstanbul 13 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elifadaa #1 gebelikte sabah içip kendini çok kötü hisseden var mı ? Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gebelikte sabah içip kendini çok kötü hisseden var mı ? Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amazon Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Ekim 2007 3.675 109 173 42 İstanbul 13 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elifadaa #2 Demir hapları sabahları içildiğinde bulantıya sebep olabilir. Ben de sabahları içersem kusuyorum, O sebeple yatmadan önce alıyorum, sen de öyle yapabilirsin canım..
Demir hapları sabahları içildiğinde bulantıya sebep olabilir. Ben de sabahları içersem kusuyorum, O sebeple yatmadan önce alıyorum, sen de öyle yapabilirsin canım..
elifadaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Haziran 2014 27 1 86 İstanbul 13 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi elifadaa #3 Bugün içtim kahvaltıdan önce ama gün boyu öldüm .yarın doktorla da konuşcam.bebek olunca korkuyor insan bebeğimize birsey olmasın Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugün içtim kahvaltıdan önce ama gün boyu öldüm .yarın doktorla da konuşcam.bebek olunca korkuyor insan bebeğimize birsey olmasın Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.