- 20 Haziran 2008
- 1.852
- 88
- 688
- Konu Sahibi Castefella
-
Merhaba sorunuzun üstünden çok zaman geçmiş ama şimdi ben de aynı sizin gibi Maltepe'de kreş arıyorum. Oğlum 3 yaşında.Sihirli Gemiler'i düşünüyorum. Siz hangisine başlattınız, memnun musunuz?Gecmiste tatsiz tecrubelerimiz var tekrar tekrar işi bilmeyen gösterişçi kreşlerle ugrasmak yerine degerli annelerimizin tavsiyesini bekliyorum Maltepe'de 3 yaş okul fobisi olusmus yavrumu severek okula alistiracak hakkiyla gorevini yapan öğretmenleri olan iyi bir kreş ama hangisi?
Dragos Yeşil Beyaz, Dragos Ya-pa, Küçük Dahiler Ana okulu, Maltepe Sevgi Cemberi, Minik Yildizlar, Kirmızi Seker, Sihirli Gemiler, Güneş Çocuk Klubu, Farkinda Cocuk klubu... veya sizin begendiginiz memnun kaldiginiz farkli bir okul var mi önereceginiz?
Benim çocuğum Sevgi Çemberi'ne gidiyor. Öğretmeni olsun Sahibesi İdil hn. olsun Çooook memnunum. Verdiğim kararın doğru olduğunu diğer arkadaşlarımın kreşler hakkındaki yaşadıklarını paylaştıkça daha iyi anlıyorum.çünkü ben hiçbir zaman hiçbir konuda sıkıntı yaşamadım. Kızım hafta sonu bile evde kalmak istemiyor. O nu böyle gördükçe bende işime huzurla gidiyorum. Bir an bile aklım kızımda kalmıyor. Tüm okul personeline buradan bile olsa teşekkür ediyor ve kızımı ve beni bu derece mutlu ettikleri için minnet duyuyorum
merhaba, cocugunuz okula ne kadar devam etti memnun muydunuz?3 yaşındaki kızım için öncelikle evimin yakınlarında olması için Yakacık-Soğanlık-Uğur Mumcu civarındaki kreşleri araştırdık ve bu bölgede bulunan 2 ayrı kreşi denedik. Her ikisinden de umduğumuzu bulamayınca tekrar arayışa girdik ve bize biraz uzak bir mesafede olsa da Dragos'ta bulunan Keşif Anaokulu ile ilgili güzel referanslar alınca, kurumu görmek istedik. Keşif Anaokulu, yıllarca çeşitli kurumlarda okul öncesi öğretmenliği ve yöneticiliği yapmış 2 kız kardeş tarafından kurulan ve yönetilen oldukça profesyonel ve vizyonel bir kurum. Her ne kadar evimize olan mesafe biraz uzak olsa da kendileriyle tanıştıktan sonra görüştüğümüz her kurumu onlarla kıyaslamaya başladık ve sonunda baktık olacak gibi değil ve kızımızı bu kuruma emanet ettik. Farklı bir alanda da olsa ben de öğretmen bir anne olduğum için nelerin yapılabileceğiyle ilgili az çok fikir sahibiyim. Sorduğumuz her sorunun, yaptıkları her uygulamanın mantıklı gerekçeleri var. Beslenme konusunda da ayrıca titizler. Burhaniye'den gelen özel zeytinyağı ve salçaları kullanıyorlar mesela. Bu kurumun ileride çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Kreş seçerken kurucularının eğitimci olmasına özellikle dikkat etmekte de fayda olduğunu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?