• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maltepe Üniversitesi Hastanesi Doktor ,Doğum Tavsiye..Lütfenn ....

esraa33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
70
0
86
İçel Mersin
Merhaba kızlar;
Maltepe üniversite hastanesine giden var mı doğum yapan var mı??var ise hangi doktor önerileriniz var mı?doğumhanesi nasıl acaba?Ben Erdin İlter'e gidiyorum şu ana kadar memnunum bir sorun çıkmadı fakat doğum hakkında hiç konuşmadık umarım normal doğumu destekleyen bir doktordur..duyduğuma göre ebeler giriyormuş normal doğuma..Bildikleriniz var ise benimle paylaşabilir misinz?şimdiden teşekkürler..

Arkadaslar erdin beyi bilmiyorum ama ben orda başka bı Dr gidiyordum doğumuma 2 hafta kala delirttiler beni değiştirdim Dr sorun yok ama hastane bes para etmez su kadar sooyliyim koskoca hastanede bı tane nst var yarım saat sıra beklediğimi biliyorum üstelik muayne hariç 55 tl ödedim asistanların suratı 5 karış biri aşağı yollar biri yukarı der dahası da var tabi de neyse şimdi düşününce iyice sinirleniyorum neyse ki değiştirdim biraz geç oldu ama

Doktorumu değiştirmek istiyorum Maltepe üniversitesi hastanesi ile ilgili daha fazla bilgi alabilirmiyim.Hangi doktoru tavsiye edersiniz?Doğum yapanlar varsa datylı bilgiye ihtiyacım var....

Arkadaslar erdin beyi bilmiyorum ama ben orda başka bı Dr gidiyordum doğumuma 2 hafta kala delirttiler beni değiştirdim Dr sorun yok ama hastane bes para etmez su kadar sooyliyim koskoca hastanede bı tane nst var yarım saat sıra beklediğimi biliyorum üstelik muayne hariç 55 tl ödedim asistanların suratı 5 karış biri aşağı yollar biri yukarı der dahası da var tabi de neyse şimdi düşününce iyice sinirleniyorum neyse ki değiştirdim biraz geç oldu ama

gamsem e kesinlikle katılıyorum. iki muayeneye kadar dayanabildim. ben hastaneden ve doktorumdan memnun değildim.aygen hanıma gitmiştim. tabi diğer doktorları bilemem.

Merhaba

Erdin Bey gerçekten çok beyefendi sıcak samimi ve ilgili bir doktor ilk muayenelerim onda oldu fakat daha sonra onunla ilgili hiç bir sorunum yokken muayene fiyatlarının pahalı oluşu sebebiyle hastanemi değiştirdim şimdi pendik bölgede Banu Ergül'e gidiyorum biraz soğuk bir doktor fakat işini iyi yapan ve teşhisleri doğru bir doktor hastane güzel temiz odalar temiz muayene ücreti de 12 tl Erdin Beye asla kötü demem fakat aldıkları ücretler üni hastanesi olduğu için biraz uçuk...

Maltepe Üniversite hastanesinin yeni binasında doğum ünitesi varmı acaba bilginiz varmı birde orda doğum yapan kimse yokmu ??? Bilgi paylaşımlarınızı bekliyorum lütfenn...

topiğ ilgi ile takip etmeye başladım bende dr. ve hastane arıyorum nereye gideceğim konusunda kararsız kaldım ...

Erdin Bey gercekten cok iyi bir doktor.Ben annemle beraber gitmiştim oraya annemin yumurtalıklarında kis oldugu saptandı.Ama annem bunu Kartal Lütfi Kırdar hastanesinde ogrendi.Oradaki doktora kalsa yapılması gereken kadını hemen ameliyata yatırmaktı ama annem tabiki baska doktorun gorusunude almayı ısteyince maltepe üniv. hast. gittik.Annemede bir arkadaşı önermıs Erdin Beyi gercekten cok iyi birisi.Cok iyi ilgileniyor ve diğer doktorlar gibi suratsızın biri değil.Annem diğer hastanedeki doktorun hemen ameliyata yatırma dusuncesini Erdin Beye iletince o böyle bir şeye gerek olmadıgını söyledi.Ameliyatlık aciliyet yoktu.Sanırım annemin yumurtalıgındakı kis sıvıymıs.Bu sözleri yüreğime su gibi serpildi.Ayrıca şöylede bir şey söylemeliyim.Annem kis için doğal ve gözle görülür yararına vardıgımız bir sey denedi.Soğan suyu.Sogan suyunu belli bir süre boyunca düzenli aralıklarla aksamları içti.Lütfi kırdarda cıkan ultrason sonuclarından sonra buna basladı o zaman kıs 54 cm'di.Bunu içtikten bir muddet sonra Erdin Beye gitmiştik oradaki ultroson cekımlerınde kisin 43 cm ye kadar kuculdugunu gorduk.Gercekten işe yaramıstı.

Back