Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Maltepe küçükyalı civarında iyi anaokulu tavsiyeniz varmı?

AlyaMia13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2017
2
0
41
Merhaba herkese.Kizimı iyi bir anaokuluna yollamak istiyorum.Yabancı dil eğitimide olsn istiyorum.Araştırmalara başladım ama kafam okadar karıştı ki.Küçükyalıda oturduğumdan eve yakın bi yer tercihim tabi.Ama yinede iyi olduğunu düşündüğünüz başka bi muhitte memnun oldugunuz başka okullar varsa yazarmısınız lütfn?Fiyat bilgiside verirseniz sevinirim.

Evet bu sene itibari ile adını sıkça duyduğum bir okul var hemde her branştan eğitim veriyor.Arkadaş çevremin çocukları genellikle buraya kayıtlılar ve çok memnunlar.Bende büyüdüğünde gözüm kapalı yazdırıcam açıkcası.DRC Koleji olarak geçiyor ismi.Küçükyalı özel okulları yani özel anaokulları bazında çok başarılı.Dediğim gibi sadece küçükyalı maltepe civarında oturuyorsan ulaşımın koleje yakın olur hemde anaokulundan liseye kadar devam eder.Biliyosundur nekadar eski öğrenci isen indirimleride o şekilde yapıyorlar.Hatta sana linkini atayım şu sıralarda DRC Koleji kayıt yenileme dönemi sanırım küçükyalı yerleşkesini maltepe yerleşkesini kaliteli bulduklarının garantisini verebilirim.Başka bildiğim tecrübe ettiğim yok açıkcası ama bunu arayıp bilgi almanı tavsiye derim.Küçükyalı maltepe civarı özel okulları DRC koleji ismi benim çevremde sıkça duyduğum isim öyle diyebilirim.
websiteni kolaylık olsun dersen burayada bıraktım linkini

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrıca aklıma gelmişken not iliştireyim maltepedeki özel okullar küçükyalı keza oda öyle gayet kaliteliler uzakları düşünme çocuk bu yaşta trafikle tanışmasın.Veli çevresi kalitelidir DRC kolejinin buda önemli zaten sen iyice düşün çünkü çocuk orta okulda ister istemez yavaştan yol eziyeti çekecek zaten.Şuan erken ama küçükyalı Drc kolejini sende sor çevrene ara yada çok ilgileler.daha detaylı bilgilendirirler seni

benim kızım açıldığından bu yana yani yaklaşık 3 yıldır Mavi Tüy Montessori Okulu'na gidiyor, okulun yeri Adatepe'de ancak bu yaz Küçükyalı'ya taşınacaklar. Okulun sahipleri aynı zamanda okulun öğretmenleri , yani ticari bir işletme olarak kurulup maaşlı öğretmen çalıştıran bir sistem değil, 4 kadının birleşip açtığı bir okul. Haftada 1 gün Montessori eğitimi almış bir İngilizce öğretmeni bir gün de Yaratıcı Drama öğretmeni gelerek ek aktiviteler yapıyor, biz veliler çok memnunuz, tavsiye ederiz

Merhaba herkese.Kizimı iyi bir anaokuluna yollamak istiyorum.Yabancı dil eğitimide olsn istiyorum.Araştırmalara başladım ama kafam okadar karıştı ki.Küçükyalıda oturduğumdan eve yakın bi yer tercihim tabi.Ama yinede iyi olduğunu düşündüğünüz başka bi muhitte memnun oldugunuz başka okullar varsa yazarmısınız lütfn?Fiyat bilgiside verirseniz sevinirim.

Merhaba yakın bir arkadaşım küçükyalıda Denizyıldızı Anaokuluna gönderiyor. Çok memnunmuş ilgilenirsen aklınızda bulunsun :)

Merhabalar iyi akşamlar :) ben kızımı yaklaşık 1.5 senedir idealtepede bulunan Deniz yıldızı anaokuluna gönderiyorum. Okulumuzun eğitiminden ve öğretmenlerimizden çok memnunum. Tavsiye ederim

Bende size Küçükyalı da Güneş Çocuk Kulubunu tavsiye edeceğim tam gün ingilizcesi var oğlum buradan Bilfen Ataşehire çok rahat bir şekilde iyi bir eğitim ve alt yapı alarak gitti biz burada okula hazırlığa devam ettik çünkü hem eğitimi hem de sıcak ve güven verici bir yer butik bir okul,karmaşık değil çok kalabalık da değil.Kurucu hanım bile bütün çocukları tanıyor,Psikolog Aslı hanım var okul müdürü aynı zaman da o da çok ilgili biz yaz aylarında okullarımız kapandığın da yaz okullarına gidiyoruz bahçesin de havuzu var oğlum eğlenceli vakit geçiriyor.Sosyal Medyadan resimlere göz atın gerçekten dolu bir okul

gökyüzü koleji maltepe anaokuluna yazdırdım yüzme jimlastijk halk oyunları haftada 4 saat ıngılızce var. eglencelı matematık eglencelı turkce. haftada bır masalcı amca gelıyormus. akıl oyunları akıllı tahta satranc dolu geldı bana haftalık ders programı. 1 saat öğlen uykusu düşündürüyor benı uyumaz benımkı dıye. 5 yaş da uyku yokmuş. uyku odası ayrı devamlı hemsıre ve psıkolog bulunuyor. özellıkle hosuma gıden şey ise çocuklugumuzdakı oyunları öğretiyorlar . hazıran da yaz okulu gıbı baslayacak okul fobımız var Allahım ınsallah alısır.

X