Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Maltepe bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

sibelkolcak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
4
0
86
İstanbul
Merhaba,

İstanbul Anadolu yakası, Maltepe'te oturuyorum. 6 aylık kızıma bakacak, tecrübeli bir bakıcı arıyorum. ana yardımcı olabilecek arkadaşlardan mesaj bekliyorum.

Teşekkür ederim
Sİbel

Febi ye cevap (yeni üye olduğum için ozel mail malesef gonderemiyorum)

**** maltepe nin neresinde oturuyosunuz acaba .. ben de maltepede oturuyorum .. belki yardımcı olabilirim..****

MALTEPE //ZUMRUTEVLERDEYIM

merhaba sibelkolcak beş yıla yakın iki erkek bir kız bebek baktım.okula ve kreşe başladıkları için ayrılmak zorunda olduk.referanslarım var.yeni üye olduğumdan özel mesaj atamıyorum.eğer sizin için uygunsa özelden telefon,mail yazarmısınız?teşekkür ederim.

Son düzenleme:
merhaba bende maltepede oturuyorum . daha önce 3 çocuk baktım okula başladıkları için ayrıldık . referanslarım var. yeni üyeyim özel mesaj atamıyorum . eğer size uygunsa özelden size ulaşabileceğim mail adresi veya telefon verirseniz görüşebiliriz . teşekkürler.

merhaba sibel hn.bende sibel küçükyalıda oturuyorum.iki yetişkin çocuğum var,biri ünv okuyor diğeri garanti genel müdürlükte.işten yeni ayrıldım 10 aydır çalışıyordum göztepede oturuyordu aile ev alıp pendiğe taşındılar o yüzden ayrılmak zorunda kaldım.bakıcı buldunuzmu acaba bulamadıysanız bana mail adresimden yada burdan ulaşabilirsiniz.... hoşçakalın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar
yeni uye oldugum için ozel mesaj atamıyorum.
iletişim detaylarınızı .... gonderirseniz konusabiliriz.

tesekkurler
sibel

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar telefon,adres,meil..vb bilgilerinizi bu forumlarda paylaşmanız sizin ve sitenin güvenliği açısından uygun değildir...
lütfen meil adreslerinizi ve diğer özel bilgilerinizi özel mesaj yoluyla bildirin birbirinizde...
bu kurallara uymamanız taktirde siteden uzaklaştırılabilirsiniz
bu konularda hassas davranmanızı rica eder iyi paylaşımlar dileriz..

sibelinya,
acaba is buldunmu?bende idealtepe oturuyorum.2 yasında bir kızım var.ozel mesajmı atıyorum bilmiyorum.burda yeniyim.iyi gunler.

Maltepe'de oturuyorum, üniversitede 3. senem ingilizce bölümündeyim. Annemle beraber çocuk bakmak istiyorum. Çocuklarla iletişimim oldukça iyi. Çocuğa annem bakacak, ben ise okuldan geldiğim süre içinde ilgileneceğim. aile tarafından istenirse ıngilizce eğitimi de verebilirim. Zaten cumartesi günleri bir kursta part time küçük çocuklara dil öğretiyorum:) Eğer iyi bir şekilde çocuğunuzun bakımının yanı sıra dil de öğrenmesini istiyorsanız görüşelim. Ancak çocuğa kendi evimizde bakmak istiyoruz.

Merhabalar,

Bende maltepede oturuyorum ve 11 aylık oğluma bakıcı arıyorum. İlgilenenler özel mesaj ile iletişim bildirebilirler.

bana özel mesaj yoluyla ulaşırsanız ben de bakıcı arıyorum maltepe dragos sahilde oturuorum

herkese selamlar maltepe doğuşkent de oturuyorum 1 yaşındaki kızım için tecrübeli bakıcı arıyorum ilgilenenlerden özel mesajdan bilgi vermesi rica..
önemli not; işim gereği vardiyalı çalışıyorum ve haftada 1 gün izinliyim bu şartlar alında kabul edecekler özel mesaj atsın lütfen

bana özel mesaj yoluyla ulaşırsanız ben de bakıcı arıyorum maltepe dragos sahilde oturuorum

merhaba ,

hala bakıcı bulamadıysanız gorusebılırmıyız ?ben antalyada yasıyorum , ıstanbul rahmanlarda oturan annem ıcın mesajınızla ılgılenıyorum
sıze ozel mesaj ıle ulaşamıyorum.ıstersenız gorusebılırız telefonum : 0541 312 99 02
teşekkürler

Merhaba ben de maltepe zumutevlerde oturuyorrum. Ben de bakici& yardimci ariyorum. Mumkunse yakin cevreden..:) ilgilenenlerle irtibata gecmek istiyorum

Back