• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maliyet Muhasebesinden sınavım var ama ben o dersten hiç birşey anlamıyorum..

prenses_1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
175
1
96
Eskişehir
çok sıkıntılıyım bayanlar fikirlerinize ihtiyacım var sorunum şu aöf 3. sınıf işletme okuyorum haftaya sınavlar var maliyet muhasebesini anlamıyorum yapamıyorum vizem de çok yüksek değil 50 kitaptan bakıyorum anlayamıyorum çıkmış sorulara çalışıp girsem diyorum finaldede sözel az sayısalında rakamlarını değiştirebilirler deliricem çok sıkıntıdayım kalmak istemiyorum napmam lazım benim bana bi fikir verin çıkmış sorulara çalışıp geçen varsa bana bir yardımcı olsun yalvarırım kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmdm ben :14:

çok sıkıntılıyım bayanlar fikirlerinize ihtiyacım var sorunum şu aöf 3. sınıf işletme okuyorum haftaya sınavlar var maliyet muhasebesini anlamıyorum yapamıyorum vizem de çok yüksek değil 50 kitaptan bakıyorum anlayamıyorum çıkmış sorulara çalışıp girsem diyorum finaldede sözel az sayısalında rakamlarını değiştirebilirler deliricem çok sıkıntıdayım kalmak istemiyorum napmam lazım benim bana bi fikir verin çıkmış sorulara çalışıp geçen varsa bana bir yardımcı olsun yalvarırım kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmdm ben :14:

ben bitireli 2 sene oldu tabi ama e-öğrenme portalı varya ordaki sorularada çok çalışmıştım ama bazı dersten 30 da 25 aynı sorular çıkarken bazılarında 30/3 tane aynıları çıktı hiç belli olmuyor artık son zamanı bilemem tabi...ama benden sana tavsiye bütün sayısalları evde çalışmış biri olarak sölüyorum hiç bir derse anlamıyorum dierek başlama...istesende anlamazsın...derin nefes biraz konsantrasyon birde eğer aöf nin kendi kitaplarından çalışıyosan zaten anlamazsın ben yardımcı kitaplardan çalıştım hep...

şöyle bir şey yap istersen.

takıldığın sorularla ilgili burda bir kaç tanesini paylaş. bizde mantık olarak sorunun çözümü konusunda yardımcı olmaya çalışalım.
yada özel forumlar var. oralara üye olup aynı sorunu yaşayan insanlarla çalışabilirsin. Faydalı olacağını düşünüyorum.

son 5 yılın çıkmış sorularına çalış.Hemen hemen aynıları çıkıyor en azından geçecek kadar yaparsın.Kolay gelsin

Konu içeriği nedeniyle "Açıköğretim" başlığına taşınmıştır.
Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

teşekkür ederim hepinize ama gerçekten anlamıyorum yapamam diye başlamadım derse o kadar uğraştım ama anlayamıyorum çıkmış sorularada bakıyım dedim ama finalde sayısal soru fazla değiştirirlerse die kokrtum ama hertürlü kalıcam zaten anlamadığım için bari çıkmış sorulara bakıyımda şans gülerse geçerim napıyım

Canım,ben de geçen sene çok korkuyodum muhasebeden oku oku bişey anlamıyodum ama öyle korktugun gibi olmaz,yani sadece sayısal sormuyolar,en azından sözel kısımlarına göz gezdir,ben de geçen yılların sorularına bakmıstım.

Back