ee munem gokten rahmet yağmış kaçar mı bu fırsatFıkra gibi yemin ederimGöktaşı satan masum köylü Maliye'ye karşı
Yalnız haberlerde izledimde köylülerde az değil he, hem Allah tarafından gökten gelen taş ne vergisi biz ticaret mi yapıyoruz diyorlar hemde Bendeki taşa bilmem kaç bin euro verdiler vermedim diyorlar
ee munem gokten rahmet yağmış kaçar mı bu fırsatvallaha birçok tanıdığımız nasiplenmiş taşlardan. Koşeyi donerler kesin
Bak birde büyükler taş yağacak başımıza deyip gökten taş yağmasını kötü birşeymiş gibi söylerlerdi, demek ki kötü değilmiş, taş nakit keş para demekee munem gokten rahmet yağmış kaçar mı bu fırsatvallaha birçok tanıdığımız nasiplenmiş taşlardan. Koşeyi donerler kesin
hazır biletler ucuzken ben bi memlekete mi uğrasam acep. Yok yani taş aramak değil niyetim, memleketimi ozledim deBak birde büyükler taş yağacak başımıza deyip gökten taş yağmasını kötü birşeymiş gibi söylerlerdi, demek ki kötü değilmiş, taş nakit keş para demekyağınca kaçma çuvallara doldur
Bunun bile cin fikirliliğini bulur bizim millet, dağ taş demeden gezer bu taşlara benzeyen taşları toplar Göktaşı diye satarlar, bak yazıyorum buraya, yaparlarsa şaşırmayacağım
E işte adı üstünde masum köylü işin sonunun nereye gideceğini bilse açıklar mı hiç ne kadar verdiklerini
ama koylu iyi cevap verdi gordun dimiBundan bile pay çıkardılar ya bravo,hiç şaşırmadım.
olsun canım gökten de yağsa yerin dibinden de çıksa pay çıkartır bunlar fark etmez bir kılıfına uydurupama koylu iyi cevap verdi gordun dimiyerden çıkmadı ki gokten yağdı diolar hahaa
olsun canım gökten de yağsa yerin dibinden de çıksa pay çıkartır bunlar fark etmez bir kılıfına uydurup
alırlar vergiyi, o sarayların milyon dolarlık tadilat masrafları için kaynak şart
nede olsasadece faturalara yükledikleri yüzde elliye yakın vergi ,yüklü kdvler yetmez
bebem sen bir daha düşün şu taş işini kuzum, gelir vergisine tabi olursun, kazancın nerdeyse %60'ı vergiye gidiyor, yani kabaca 100 liranın 60 lirası giderama koylu iyi cevap verdi gordun dimiyerden çıkmadı ki gokten yağdı diolar hahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?