Malezya yolcu uçağı düştü.

sedulu

Hey seksi lady
Pro Üye
Anneler Kulübü
7 Haziran 2011
21.762
33.183
798
Malezya Havayolları'na ait 295 kişi taşıyan ve Amsterdam Kuala Lumpur'a gitmekte olan bir yolcu uçağı, Rusya-Ukrayna sınırına yakın bir bölgede düştü. Ukrayna'nın doğusunda düşen uçağın füzeyle vurulmuş olabileceği iddia edildi.

Malezya Havayolları da resmi Twitter hesabından Amsterdam-Kuala Lumpur seferini yapmakta olan MH17 sefer sayılı uçakla iletişimi kaybettiklerini doğruladı. Havayolu şirketi, uçaktan gelen son konum bilgisinin Ukrayna hava sahası olduğunu duyurdu.

Rus havacılık endüstrisi kaynakları Reuters'a yaptıkları açıklamalarında uçağın Rusya hava sahasına beklenen zamanda girmediğini ve uçağın Ukrayna'nın doğusundayen düştüğünü bildirdi. Rus Interfax ajansı da uçağın Ukrayna'nın doğusu üzerinde yaklaşık 10 bin metrede uçtuğu sırada düştüğünü duyurdu.

'FÜZEYLE VURULMUŞ OLABİLİR'

Ukrayna İçişleri Bakanlığı danışmanı Anton Gerashchenko ise 280 yolcu ve 15 mürettebat bulunan uçağın yerden fırlatılmış 'Buk' füzesiyle vurulmuş olabileceğini öne sürdü. Bu iddia doğruysa, uçak havada infilak ettiği için kimsenin kurtulması mümkün görülmüyor.

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/dunya/26831993.asp

RUSYA MI UKRAYNA MI VURDU
Ukrayna ile Rusya, düşürülen Malezya yolcu uçağı suçunu birbirine atmaya başladı. Ukrayna İçişleri Bakanlığı, “Putin’in ayrılıkçılara verdiği Buk füzesi yapacağını yaptı. Bu rampanın Rusya sınırına yakın Grabovo kasabası yakınlarına yerleştirildiğini biliyorduk. Boing yolcu uçağıyla aynı anda yakın mesafede Ukrayna Hava Kuvvetlerine ait IL-76 nakliye uçağı da bulunuyordu. Ayrılıkçılar nakliye uçağına nişan almış, ama sonuçta Malezya yolcu uçağını vurdular” açıklamasını yaptı.

Rusya’nın resmi RIA haber ajansı ise adını açıklamadığı askari uzman bilir kişiyi kaynak göstererek, “Ukrayna ordusu geçtiğimiz Çarşamba Harkov şehrinden Donetsk bölgesine Buk füze rampaları aktarmıştı. Malezya uçağı büyük olasılıkla bu rampadan ateşlenen füzeyle vuruldu” ifadesini kullandı.

Yine bir Malezya uçağı, biri düştü, biri hala kayıp:50:
Bugün 2 tane uçak düştü diye birşeyler duydum ama haberleri seyretmediğim için ne kadar doğru bilemiyorum:50:

Yine bir Malezya uçağı, biri düştü, biri hala kayıp:50:
Bugün 2 tane uçak düştü diye birşeyler duydum ama haberleri seyretmediğim için ne kadar doğru bilemiyorum:50:

Abla şöyle bir iddia var.

Düşen Malezya uçağı ile ilgili bir iddia da Luhansk Halk Cumhuriyeti'nden geldi.

Luhansk Halk Cumhuriyeti'nden yapılan açıklamada, "Boeing 777 tipi yolcu uçağının düşüşüne şahit olan görgü tanıkları uçağa Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'nin saldırı uçağının saldırdığını ifade ettiler. Daha sonra yolcu uçağı havada iki parçaya ayrıldı ve Donetsk Halk Cumhuriyeti'nin topraklarına düştü. Aynı zamanda Ukrayna saldırı uçağı da Luhansk Halk Cumhuriyeti sınırları içine düştü. Şu anda düşen uçağın arama çalışmaları sürdürülüyor" ifadesi kullanıldı.

Abla şöyle bir iddia var.

Düşen Malezya uçağı ile ilgili bir iddia da Luhansk Halk Cumhuriyeti'nden geldi.

Luhansk Halk Cumhuriyeti'nden yapılan açıklamada, "Boeing 777 tipi yolcu uçağının düşüşüne şahit olan görgü tanıkları uçağa Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'nin saldırı uçağının saldırdığını ifade ettiler. Daha sonra yolcu uçağı havada iki parçaya ayrıldı ve Donetsk Halk Cumhuriyeti'nin topraklarına düştü. Aynı zamanda Ukrayna saldırı uçağı da Luhansk Halk Cumhuriyeti sınırları içine düştü. Şu anda düşen uçağın arama çalışmaları sürdürülüyor" ifadesi kullanıldı.

Ay Allahım sen koru :50: 295 yolcu varmış, iddialarda fena:50:
Dünya nereye gidiyor böyle:((

Ay Allahım sen koru :50: 295 yolcu varmış, iddialarda fena:50:
Dünya nereye gidiyor böyle:((

Uçakta yolcu olanların yakınları havalimanına koşmuşlar habere inanamayıp. Perişan olmuşlar. :50:

bu insanlar neden baris yapamiyor. nefret ediyorum artik dunyadan.
her yerde bir savas bir katliam
yiyin birbirinizi diyecegim olan masumlara oluyor.

Ucak kesin vurulmus da kimin dusurdugu muallak. Korkunc bir olay. Allahin belasi savasanlar yuzunden masumlar oluyor hep. . Ucak kazasi duyunca son anlarinda ucak duserken yasadiklari caresizlige empati yapmaya calisirim. Ne kadar korkunc. Dilerim.cok aci cekmemislerdir :50:

295 can dile kolay .
Hiç alakaları olmayan bir kavganın bedelini canlarında ödediler .
Ne kadar acı .

bu insanlar neden baris yapamiyor. nefret ediyorum artik dunyadan.
her yerde bir savas bir katliam
yiyin birbirinizi diyecegim olan masumlara oluyor.

Valla alın benden de o kadar, bu Dünya ne çekilmez bir yer oldu:50:
Aynı laflar benimde ağzımdan çıkacak oluyor sonra tövbe ediyorum, masumlar geliyor aklıma, minicik çocuklar, savaşla hiç işi olmayan, tüm derdi geçim sıkıntısı olan, bir avuç toprakta özgürce yaşamak istemekten başka isteği olmayan insanların ne günahı var diyorum:50:

Nerdeyse hergünümüz kötü geçmeye başladı fakat sanki bugün daha bir kötü:50: Uçak kazası, Filistin:50:

Allah insanoğlunu ıslah etsin inşaallah, merhamet, vicdan versin.

Korkunç bir haber, zamanında körfez savaşı sırasında da, soğuk savaş döneminde de böyle iki uçak vurulmuştu pisi pisine :50:

Valla alın benden de o kadar, bu Dünya ne çekilmez bir yer oldu:50:
Aynı laflar benimde ağzımdan çıkacak oluyor sonra tövbe ediyorum, masumlar geliyor aklıma, minicik çocuklar, savaşla hiç işi olmayan, tüm derdi geçim sıkıntısı olan, bir avuç toprakta özgürce yaşamak istemekten başka isteği olmayan insanların ne günahı var diyorum:50:

Nerdeyse hergünümüz kötü geçmeye başladı fakat sanki bugün daha bir kötü:50: Uçak kazası, Filistin:50:

Allah insanoğlunu ıslah etsin inşaallah, merhamet, vicdan versin.
aaah
ahh
biz mi cok merhametliyiz bunlar mi insan degil? bugun 19 yasinda bir gencin abini oldurup gomdugunu sonrada gidip evlendigini okudum. nasil ya? hadi bir sinirle kazayla vs oldurdun. nasil sofukkanlilikla gomer bir de evlenebilirsin? degil abi kirk kat yabanci olsa giden bir insan. hayvan bile olsa ne yazar?
artik kaldiramiyorum haberleri

Back