Malezma sorunu, yardım edin :(

benimde sir ağdadan dolayı oluştu o lekeler. Önceleri Tritone kullandım. sonra acnelyse şimdide expigment hafiflettim bayağı.

bende de var o sorun doktor vıtaskın leke serumu almamı önerdi bıde onun gundüzsle gece kremı oluyormuş onları al dedi 365tl tutuyo alamadım evde ınternetten 295 e buldum eşimde tamam derse getittirecegim. memmun kalırsam yazarım buraya

benim bıyık bölümüde yüzümün diğer yerlerine göre daha beyaz böyle dikkatli bakılıncaaa kötü görünüyo :KK25:

benimde sir ağdadan dolayı oluştu o lekeler. Önceleri Tritone kullandım. sonra acnelyse şimdide expigment hafiflettim bayağı.

Önceleri ben de öyle sandım.Çünki ilk olarak dudak üstümde oluşmaya başladı.Sonra dudak altım da aynı sorun oldu ve anladım ki sir ağdadan değil.Doktora gitmiştim daha önce, güneş kremi verdi.Bir de vitamin ilaçları..
Güneşe kesinlikle çıkmamamı söyledi ama çalışıyorum ve hergün 30 dakika yürüyorum :KK43:

bende de var o sorun doktor vıtaskın leke serumu almamı önerdi bıde onun gundüzsle gece kremı oluyormuş onları al dedi 365tl tutuyo alamadım evde ınternetten 295 e buldum eşimde tamam derse getittirecegim. memmun kalırsam yazarım buraya

Tedavisi de pahalıya patlıyor..Kozmetik ürün grubuna giriyor doktorların verdiği ilaçlar.Ona gücüm yetmez :/

benim bıyık bölümüde yüzümün diğer yerlerine göre daha beyaz böyle dikkatli bakılıncaaa kötü görünüyo :KK25:

Herkesin ayrı bir sorunu var işte..Ama emin ol ki benimki kadar olamaz.
Dudak üstümde oluşan tabaka hem acıtıyor ve her acıdığında ben o koyuluğun dudak üstümde var olduğu aklıma geliyor.Cidden psikolojim bozuldu.Deniz kum görmez oldum..Arkadaşlarımla hiçbir şekilde yazın plan yapamıyorum.Resmen yaz aylarında asosyal oluyorum eve kapanıp kalıyorum :KK14:

yüksek koruma faktörlü güneş kremi ve sonrasında koruma faktörlü suya tere dayanıklı bir fondöten kullansan belki geçmesede görünmez :87:

Konuyu açtığım gün dudak üstüm ve dudak altım dediğim şekilde sorunluydu.Havanın serinlemesiyle 2 gün sonra geçti.Şimdilik de hava serin birşey yok.Umarım hava böyle olur yaz boyunca.Aksine yine sorunlarım çıkacak.

X