- 2 Nisan 2020
- 31
- 10
- 29
-
- Konu Sahibi 33Kibarcik33
devamlı egzersiz yapınca alışıyorsun, Kendini kasmamaya bak rahat olmaya çalış.Ben 5 boyuta geçtikten sonra çinsel ilişkiye gire bildim. Ben ilk boyutu bile sokamıyordum çok açı hissettim ediyordum doktora gittim vajina döküm çok kalın olduğu için öyleymiş dedi küçük bir ameliyatn sonra egzersizlerimi yapa bildim. Benimki hem fiziksel hem piskolojikti. Kendine güven. İnşallah tez zamanda kurtulursun bu hastalıktanÖncelikle merhabalar malesef bende vajinismus illetiyle uğraşıyorum 16 aylık evliyim ve hala bu sorunu çözebilmiş değilim.. kendi başıma çözmeye çalıştım olmadı doktor yardımı aldım çok şükür uyguna bir doktor bulabildim zar zor doktorun dediği tek şey sen kendi kendini tedavi etmişsin bana gerek kalmamış sen sadece kendine bir destek arıyorsun bende destek oldum.. doktora gitmeden önce dilatör set almıştım ve kendi başıma egzersiz yapıyordum ilk zamanlar çok zordu ama 3. Boyuta kadar kendi başıma yapabildim 4. Olmuyordu çok zorladım çok denedim yapamadım bu yüzden doktora gitmeye karar verdim doktor bendeki ilerlemeyi görünce çok şaşırdı yardımıyla 4 yaptım şuan egzersizlere devam ediyorum doktordan gelince 1 hafta egzersiz yaptım doktora danışıp eşimle denedim ama yine olmadı bütün hevesim inancım kırıldı.. doktorla tekrar konuştum bu süreçte olmayabilir herkes sıkıntıda denemeyin sadece egzersizlere devam et dedi ama 4.boyut çok zorluyor beni çok fazla acı çekiyorum bebek yağı kullanıyordum doktor ultrason jeli önerdi ama ikisi de çok fazla can yakıyor.. lütfen yardım edin bende sizler gibi bu sorunumu çözebileyim.. çünkü cikmazdayim çok şükür esim çok anlayışlı olmazsa olmasın sorun değil diyor ama kendimde eksiklik hissediyorum bizden sonra evlenenlerin bile çocuğu oldu ve ben daha yolun başındayım.. çok fazla yazı okudum mesela benden daha kötü durumda olanlar varmış hiçbir şekilde egzersiz yapamayanlar ama çok şükür onlar dahi atlatmış sizce ben nerede yanlış yapıyorum bu sorunu nasıl yenerim yardımlarınızı bekliyorum..
Çok teşekkür ederim ama çok şükür yendimdevamlı egzersiz yapınca alışıyorsun, Kendini kasmamaya bak rahat olmaya çalış.Ben 5 boyuta geçtikten sonra çinsel ilişkiye gire bildim. Ben ilk boyutu bile sokamıyordum çok açı hissettim ediyordum doktora gittim vajina döküm çok kalın olduğu için öyleymiş dedi küçük bir ameliyatn sonra egzersizlerimi yapa bildim. Benimki hem fiziksel hem piskolojikti. Kendine güven. İnşallah tez zamanda kurtulursun bu hastalıktan
Çok teşekkür ederim ama çok şükür yendim
Sen kendi kendine cok ilerlemissin gercekten. Ben bakamiyordm bile vajinaya. Tebrik ederim öncelikle. Benim doktorum bana uyusturucu sprey sıkıyordu. Ve ilk aparati icime alişlarimda doktorla birlikte yapıyorduk.sonra ben evde devam ediyordm odev veriyordu. Ve aparati sokarken derin nefes al 1 dakika boyunca ve ikinarak icine al. Ikin ve icine it daha az canin yanacak ve daha kolay giridigni göreceksin . Ikinmak cook onemliiÖncelikle merhabalar malesef bende vajinismus illetiyle uğraşıyorum 16 aylık evliyim ve hala bu sorunu çözebilmiş değilim.. kendi başıma çözmeye çalıştım olmadı doktor yardımı aldım çok şükür uyguna bir doktor bulabildim zar zor doktorun dediği tek şey sen kendi kendini tedavi etmişsin bana gerek kalmamış sen sadece kendine bir destek arıyorsun bende destek oldum.. doktora gitmeden önce dilatör set almıştım ve kendi başıma egzersiz yapıyordum ilk zamanlar çok zordu ama 3. Boyuta kadar kendi başıma yapabildim 4. Olmuyordu çok zorladım çok denedim yapamadım bu yüzden doktora gitmeye karar verdim doktor bendeki ilerlemeyi görünce çok şaşırdı yardımıyla 4 yaptım şuan egzersizlere devam ediyorum doktordan gelince 1 hafta egzersiz yaptım doktora danışıp eşimle denedim ama yine olmadı bütün hevesim inancım kırıldı.. doktorla tekrar konuştum bu süreçte olmayabilir herkes sıkıntıda denemeyin sadece egzersizlere devam et dedi ama 4.boyut çok zorluyor beni çok fazla acı çekiyorum bebek yağı kullanıyordum doktor ultrason jeli önerdi ama ikisi de çok fazla can yakıyor.. lütfen yardım edin bende sizler gibi bu sorunumu çözebileyim.. çünkü cikmazdayim çok şükür esim çok anlayışlı olmazsa olmasın sorun değil diyor ama kendimde eksiklik hissediyorum bizden sonra evlenenlerin bile çocuğu oldu ve ben daha yolun başındayım.. çok fazla yazı okudum mesela benden daha kötü durumda olanlar varmış hiçbir şekilde egzersiz yapamayanlar ama çok şükür onlar dahi atlatmış sizce ben nerede yanlış yapıyorum bu sorunu nasıl yenerim yardımlarınızı bekliyorum..
Öncelikle merhabalar malesef bende vajinismus illetiyle uğraşıyorum 16 aylık evliyim ve hala bu sorunu çözebilmiş değilim.. kendi başıma çözmeye çalıştım olmadı doktor yardımı aldım çok şükür uyguna bir doktor bulabildim zar zor doktorun dediği tek şey sen kendi kendini tedavi etmişsin bana gerek kalmamış sen sadece kendine bir destek arıyorsun bende destek oldum.. doktora gitmeden önce dilatör set almıştım ve kendi başıma egzersiz yapıyordum ilk zamanlar çok zordu ama 3. Boyuta kadar kendi başıma yapabildim 4. Olmuyordu çok zorladım çok denedim yapamadım bu yüzden doktora gitmeye karar verdim doktor bendeki ilerlemeyi görünce çok şaşırdı yardımıyla 4 yaptım şuan egzersizlere devam ediyorum doktordan gelince 1 hafta egzersiz yaptım doktora danışıp eşimle denedim ama yine olmadı bütün hevesim inancım kırıldı.. doktorla tekrar konuştum bu süreçte olmayabilir herkes sıkıntıda denemeyin sadece egzersizlere devam et dedi ama 4.boyut çok zorluyor beni çok fazla acı çekiyorum bebek yağı kullanıyordum doktor ultrason jeli önerdi ama ikisi de çok fazla can yakıyor.. lütfen yardım edin bende sizler gibi bu sorunumu çözebileyim.. çünkü cikmazdayim çok şükür esim çok anlayışlı olmazsa olmasın sorun değil diyor ama kendimde eksiklik hissediyorum bizden sonra evlenenlerin bile çocuğu oldu ve ben daha yolun başındayım.. çok fazla yazı okudum mesela benden daha kötü durumda olanlar varmış hiçbir şekilde egzersiz yapamayanlar ama çok şükür onlar dahi atlatmış sizce ben nerede yanlış yapıyorum bu sorunu nasıl yenerim yardımlarınızı bekliyorum..
Merhabalar bende sizinle aynı durumdayım nasıl yendiniz acaba lütfen bilgi verir misiniz ?Öncelikle merhabalar malesef bende vajinismus illetiyle uğraşıyorum 16 aylık evliyim ve hala bu sorunu çözebilmiş değilim.. kendi başıma çözmeye çalıştım olmadı doktor yardımı aldım çok şükür uyguna bir doktor bulabildim zar zor doktorun dediği tek şey sen kendi kendini tedavi etmişsin bana gerek kalmamış sen sadece kendine bir destek arıyorsun bende destek oldum.. doktora gitmeden önce dilatör set almıştım ve kendi başıma egzersiz yapıyordum ilk zamanlar çok zordu ama 3. Boyuta kadar kendi başıma yapabildim 4. Olmuyordu çok zorladım çok denedim yapamadım bu yüzden doktora gitmeye karar verdim doktor bendeki ilerlemeyi görünce çok şaşırdı yardımıyla 4 yaptım şuan egzersizlere devam ediyorum doktordan gelince 1 hafta egzersiz yaptım doktora danışıp eşimle denedim ama yine olmadı bütün hevesim inancım kırıldı.. doktorla tekrar konuştum bu süreçte olmayabilir herkes sıkıntıda denemeyin sadece egzersizlere devam et dedi ama 4.boyut çok zorluyor beni çok fazla acı çekiyorum bebek yağı kullanıyordum doktor ultrason jeli önerdi ama ikisi de çok fazla can yakıyor.. lütfen yardım edin bende sizler gibi bu sorunumu çözebileyim.. çünkü cikmazdayim çok şükür esim çok anlayışlı olmazsa olmasın sorun değil diyor ama kendimde eksiklik hissediyorum bizden sonra evlenenlerin bile çocuğu oldu ve ben daha yolun başındayım.. çok fazla yazı okudum mesela benden daha kötü durumda olanlar varmış hiçbir şekilde egzersiz yapamayanlar ama çok şükür onlar dahi atlatmış sizce ben nerede yanlış yapıyorum bu sorunu nasıl yenerim yardımlarınızı bekliyorum..
Öncelikle merhabalar malesef bende vajinismus illetiyle uğraşıyorum 16 aylık evliyim ve hala bu sorunu çözebilmiş değilim.. kendi başıma çözmeye çalıştım olmadı doktor yardımı aldım çok şükür uyguna bir doktor bulabildim zar zor doktorun dediği tek şey sen kendi kendini tedavi etmişsin bana gerek kalmamış sen sadece kendine bir destek arıyorsun bende destek oldum.. doktora gitmeden önce dilatör set almıştım ve kendi başıma egzersiz yapıyordum ilk zamanlar çok zordu ama 3. Boyuta kadar kendi başıma yapabildim 4. Olmuyordu çok zorladım çok denedim yapamadım bu yüzden doktora gitmeye karar verdim doktor bendeki ilerlemeyi görünce çok şaşırdı yardımıyla 4 yaptım şuan egzersizlere devam ediyorum doktordan gelince 1 hafta egzersiz yaptım doktora danışıp eşimle denedim ama yine olmadı bütün hevesim inancım kırıldı.. doktorla tekrar konuştum bu süreçte olmayabilir herkes sıkıntıda denemeyin sadece egzersizlere devam et dedi ama 4.boyut çok zorluyor beni çok fazla acı çekiyorum bebek yağı kullanıyordum doktor ultrason jeli önerdi ama ikisi de çok fazla can yakıyor.. lütfen yardım edin bende sizler gibi bu sorunumu çözebileyim.. çünkü cikmazdayim çok şükür esim çok anlayışlı olmazsa olmasın sorun değil diyor ama kendimde eksiklik hissediyorum bizden sonra evlenenlerin bile çocuğu oldu ve ben daha yolun başındayım.. çok fazla yazı okudum mesela benden daha kötü durumda olanlar varmış hiçbir şekilde egzersiz yapamayanlar ama çok şükür onlar dahi atlatmış sizce ben nerede yanlış yapıyorum bu sorunu nasıl yenerim yardımlarınızı bekliyorum..
Yendik çok şükürBebek yağı ile iyi basarmissiniz.este krem ve medatene krem yada Bepanthol krem le çalış sonuna gelmişsin zaten
Ben hiç alamıyorum elim biraz giriyor. Eşli de bir kaç santim giriyor ama dilatör hiç olmuyorMerhaba canım bende 4 çok zorlanmıştım Ama düzenli yapınca geçiyor pes etme çok yap ben iki bazen 4 saat çalışıyorum zamanla kasların alışıyo pes etme bende eşlide takılıyorum zamanla olur.
NasılYendik çok şükür
Merhaba nasıl yendiniz bunu bende de aynı sorun varÇok teşekkür ederim ama çok şükür yendim