maldivler

stereotyped

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
643
122
merhabalar
bir daha ne zaman o kadar uçak yolcuğulunu çekerim diye maldivleri düşündük, otelide bulduk. fakat hangi acenta iyidir, nedir bilgi almam lazım. bazısı 10-15 bin bazısı 20 binden aşağı olmaz maldivlerde balayı diyor, bookingde 4-5 bin yazıyor. açıkçası ucuz diye sakata gelmek istemiyorum. tam fiyatını bilsem, kendi bütçemize göre yerde belirleyebilirim.
ets - anı genelde gezme dolaşma üzerine. hangi turla gidebiliriz, bilgisi olan var mı?

wts turu ya da travelogy'yi ya da club medi tavsiye ederim. Hangi ay düşünüyorsunuz?

Booking'e guvenirseniz perişan olursunuz söyleyeyim. şubat tatilinde eşimle Bursa da booking yüzünden rezil olduk resmen. Sitede,atiyorum a otelinde 2 kişi 400 tl yazıyor,baya uzak bulunduğumuz yere. Ariyoruz yerimiz yok ayrica tek kişi 400 diyolar haydaa başka otel buluyoruz,yer var,ücret iyi. Ariyoruz çift kişilik oda kalmadi. En son birini bulduk yine ayni siteden,çift kişi 300 tl yaziyodu. Aradık teyit ettirdik yer de var dediler. Otele gittik, odalar kişi başı 250 tl ve hiç yerimiz yok dediler. Booking'de böyle yaziyordu,aradık konuştuk dedik. Bu defa da demezler mi sitenin yetkilisiyle konusmussunuzdur haberimiz yok.Tam 2 saat otel otel gezdik. En son yol kenarında bi otel buldukta ortada kalmadik

Bugüne dek hem yurtdışında hem de Yurtiçinde hep booking.com u kullandık ve hiç bir sıkıntı yaşamadık.
Geçen yıl patarada bi otel buldum bookingde yer vardı ve fiyatı iyiydi. Oteli aradım. O tarihte yer olmadığını söyledi. Ama ben bookingden o Odayı o tarihe rezerve ettim. Gittik kaldık. Bi sıkıntı çıkmadı.
Onların çalışma sistemleri farklı sanırım.
Otellerde bazı odaları alıyorlar ve otel yetkilileri o Odayı dolu gibi düşünüyor. Müşteri gelmese de booking almış oluyor zaten.

Yurtdışında öyle kalırız o zaman bavullarla. :) haklısınız acenta en iyisi.

Biz erken rezarvasyon düşünüyoruz. Kasımda başlıyomuş, halledelim rahata kavuşalım diye araştırmaya başladım. Kültür turlarına ets ile çıktık ailemle. Ama dinlenmeli tatil imkanları yok. Benim herşeyiyle güvenebiliceğim bi acenta lazım, vizeni fln onlar ayarlıyo hep.

Maldivlerde vizeye ihtiyacınız yok. Ada-Otel olduğundan her şey dahil bakmanızı tavsiye ederim çünkü su bile pahalı. wts ile ben taylanda bir arkadaşım hem baliye hem maldivlere gitti. Travelogy ile bir arkadaş Maldivlere gitti. Club Med ile kardeşim Maldivlere gitti. Club Medin fiyatları şimdiden belli. Ay ay fiyatlarının listesini şurdan görebilirsiniz:
http://www.clubmed.com.tr/cm/tatil-koyu-kani-maldivler_p-406-l-TR-pe-15E-v-KANC-ac-vh.html
7 gece ve her şey dahil olduğunu belirtmek isterim.
wtsnin de çeşitli oteller için fiyatları mevcut sitesinde.

Evet bitanesinde istediğim oteli buldum zaten. Genelde yurt içi ve kültür turlarında acentalar biliyoruz. Ets - anı - pronto vs.. Yurtdışında tatil amaçla yapılan ve aracı olan turlar pek bilinmiyo. Sitelere baktım kaydettim hemen. Teşekkür ederim. :)

Nacizane tavsiyem de su üstü villalarda kalmanız yönünde olucaktır. Bu konseptte bir de Bora Bora var sadece. Her zaman nasip olmaz.

Nacizane tavsiyem de su üstü villalarda kalmanız yönünde olucaktır. Bu konseptte bir de Bora Bora var sadece. Her zaman nasip olmaz.

Aynen çok güzel onlar. Bi çoğuna baktım aslında, bora bora - karayipler - dominik ama 8 saat ya maldivler, diğerleri daha uzun. Ben zaten her uçağa binişimde uyku ilacı, sakinleştirici alıyorum sürekli, daha da uzatamam mesafeyi. :) peki bişey daha sorucam maldivlerde alkol yasak mı? Bazısı yasak diyo, ama görsellere bakıyorum alkole rastlıyorum. Anlayamadım pek. Otellerde bulunmuyor mu?

Benim bildiğim yasak değil.

Merhaba, Maldivlerde alkol konusunda soru sormuşsunuz, ben de bildiğimi aktarayım size. Şöyle ki pasaport kontrolünden geçerken ülkeye getirilmesi yasak olan şeyler var, bunların içinde alkol de yer alıyor. Fakat otellerde alkol servisi yapılıyor, yani siz kendiniz ülkenizden oraya giderken yanınızda getiremiyorsunuz; ama otelde onların satışını yaptığı ya da ikram ettiğini içebiliyorsunuz gibi bir durum vardı.

Teşekkür ederim. Bazı görsellerde gördüm yasak deyince orda satışıda yasak sandım.

merhabalar cevremdeki bicok arkadasim balayi icin maldivleri tercih edince ve iki ay once yaptigim bahamalar turudan sonra ada asigi biri olup cikinc bende oturdum seneyeki tatil programi icin maldivleri arastiriyorum. arkadaslarimin hepsi travelogy ile gittiler. zitahli kudafunafaru oteli tercih etti ikisi. cook memnunlardi ilgi alaka fazlasiyla ozel hissettirmis. tek bi problem duydum yemekler agirlikli olarak hint mutfagi oldugu icin baharatlar fazla agir basiyormus ve eger bu konuda hassassaniz ac kalmaniz muhtemelmis..sadece balik tercih edebildik demisti arkadasim. onun disinda her daim kisik sesli romantik muzikler los isiklar tam bi balayi konsepti. ben sadece kafa dinlemek ve bi ada gorebilmek icin gidicem esimle. sizde arastirdiginiz bilgileri buraya aktarirsaniz sevinirim. simdiden iyi tatiller. ps. amerikada turkiyede defalarca booking.com u kullanan biri olarak asla sikinti yasamadim. miami tatilimi keywesti hepsini bookingden gayet makul fiyatlarla hallettim. siteyle degil guvenilirlik acisindan direk oteli ararsaniz konum vs acisindan iciniz rahat eder.

Ben constance halaveli resort ya da sheraton'un otelini düşünmüştüm. Yemek konusunda kimse sıkıntı yaşamamış çünkü otellerde makarna, tavuk, balık, kırmızı et, pizza hepsi var. Pansiyon tarzı otellerde sıkıntı yaşanabilirmiş o da çok nadir. 70e yakın otel inceledim, menülere ve görsellere baktım. Bir de burdan bi turun yazılarını okudum. Seneye mayıs olunca bi hayli vaktim vardı inceledim hepsini. Dünya mutfakları var bi çoğunda. Ve tabi alakartlar. Yemek konusunda sıkıntıya düşüceğimi sanmıyorum. Sadece türk kahvesi tiryakisi olarak napıcağımı bilememiştim ama makinası var annemin minik onu alıcam yanıma. =D yukarda yazılan turlar iyi gerçekten. Araştırdım, onlardan biriyle düşünüyorum bende.

Biraz gec oldu ama biz Maldiveclub ile gittik. Aklınıza gelecek en büyük firmalardan daha iyi kampanyaları var. Superde ilgililer. tavsiye ederim. facebookda yorumları bakın bence

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…