• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maldivler de Balayı

morti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
19
2
286
İstanbul
Arkadaslar Merhaba ,
Harika bir balayı yasadım sizinle paylasmak istiyorum.
Maldivler'e giden oldu mu ?

Harika! Cok fazla otel var secmek kolay olmuyor. İyi bir isrketle calısmak lazım. Detayları verebilecek

Deniz havuz gibi zaten. O sıcakta kumda cıplak ayak yuruyorsun ayakların yanmıyor cok enteresan. Basbasa kalmak icin harika bir cennet. Dügün yorgunlugundan sonra ....
Yesim Hanım var maldiveclub sirketinde o bize cok yardımcı oldu. Hem bilet hem otel seciminde. Zaten detaylıca anlatıyorlar. Bizim bütcemiz cok yuksek degildi, kısıtlı bütce ile gidelebilecek en güzel yere gittik bence.
Su üzerinde kalmadık ama daha güzel oldu. Villanın onunden direk kumlardan yürüyüp denize girmek harika bir duygu.

Arkadaslar Merhaba ,
Harika bir balayı yasadım sizinle paylasmak istiyorum.
Maldivler'e giden oldu mu ?
Selamlar, Maldivler yerine Mauritius'u inanılmaz tavsiye ederim! Maldivler artık aşırı popüler, kalabalık ve daha pahalı. Mauritius ise hem daha keşfedilmemiş, orjinal ve uygun fiyatlı. Aynı şekilde vizesiz. Ben balayımı Mauritiusda geçirdim ve çoooook güzeldi :) Daha detaylı bilgi için link ekliyorum. Konu başlığını yeni gördüm, Umarım geç kalmamışımdır tavsiye için :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back