Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Malatyada ocuunu kree yollayan veya bakcya teslim edenler...

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
kübos akcadag işi cok uzak canım..

ben tam gün istiyorum bastada belırtııgım gıbı eger iş yapmaz ise 400 verıcem ama işte yaparım derse 450 zaten piyasada böle..

sen ılanı nereye verdın.. bende vereyım oraya..bayramdan sonraya kesın bulmam lazım iznimde bıttı sımdı evde ogluma bakıyorum .. bu arada bulmam lazım kesin... moralim cok bozuk

kübos üye oldum canım ılan verdım ama bakalım bısey cıkacak mı..

ılanla sana nasıl döndüler tel falan bırakmadımda ben...

..

canım bennumaramı yazdım oraya ole aradılar tekrar yaz bısey olmaz hemen halletmelısın canım sen bı karar vermen lazım hemn cocugunu bırakıp ıse gıtmekte olmaz zamanında bıtmıs neler varmıs bakıcı olaraak eve grıptee cocugu kacıran bıle olmus cok dıkkat et ıyıce arastır gıt evıne bak komsularına sor emın ol kım oldugundan nerden bılıcvez suyum buyum dıyorlar cok dıkkat et canım ben de bılmıyorum ne yapıcam bayramdan sonra tasınıcam bıde kafayı sıyırmak uzereyımmmm

ayyy nasıl yanı cocugu kacıranlar....icim ürperdı..

ALLAH ım sen bıze yardım et..

ecem ne yaptın canım bulabıldınmı bakıcı?? ben oglumu bu ayın sonunda baslatacagım krese uzun arastırmalarım sonucu ıcımın sındıgı bı kres buldum gıttım gezdım tek kelıme ıle harıka egıtımı cok guzel en azından ıcım rahat olucak emınım gorsen bakıcı tutmazdın sende ıns ıyı bırını bulmussundur canım duacınımmm

kübos canımm
bakıcı buldum baslattım 2 gündür bende izinlıyım deneme safhasındayız daha ama hala icime sinmeyen biseyler var... hatta bir fasıl agladım bugün...belkı bıktıgım ıcın bakıcılardan üüfff..

söz ettigin hangi kreşş bılgı verırmısın gelısmelerden..

canım kreş ssk hastanesının orda servısı var malatyanı en ıyı kresı burası aylık 490 ytl cok emın bır yer bence bı gıdıp gormelısın sabah 7de alıyorlar aksam 5 te bırakıyorlar fıyata servıs dahıl canım bence bakıcıya bırakma cocugunda gelısır alıskanlıklar edınır paylasmayı ogrenır bı gıt gör derim ben

canım ben ssk da hemsireyım zaten
:)
olmazsa bı öglen arası gıder bakarım..

sen basladın mı vermeye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…