Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakıcı, Kreş, Oyun AblasıMalatyada ocuunu kree yollayan veya bakcya teslim edenler...
merhaba arkadaslar ben malatyada evlıyım aılem ıstda okula baslayacagım ıcın kres veya bakıcı konusunda karar vermek zorundayım..bakıcıdan yana cok tedırgınım nasıl davranacagını dusunurken hep olumsuz dusunuyorum,burda egıtımlı bırını bulmakta cok zor kreste arastırıyoeum bakıcıda cok kararsızım oglum 22 aylık sizcene yapmalıyım malatyada cocugunu krese yollayan memnun olan varmı varsa bana yol gosterırmı kres ıcın cokmu erken tecrubelı annelerden yardım beklıyorum kreste en azından kotu davranmazlar kameradan gorurum dıyorum bır yandanda duzenı bozulucak sogukta cıkarıcam dıye korkuyorum bana yardımcı olursanız cok sevınırım sızın yardımınız benım ıcın cok onemlı cvp yazarsanız sevınırım..sımdıden tesekkurler
ewet canım bakıcı cok zor ben kres arastırıyorum en azındaan kotu davranılmadıgını bılıcem kameralı olanları tercıh edıcem cok sıkılıyor evın ıcınde tek basına benımle cok hırcın kafa atıyor bana belkı uysallasır bıraz sende kresı dusun canım bence ne dusunuyorsun kres hakkında..
canım bu ara kres düsünmüyorum ben ..
malum domuz grıbı ne kadar az ınsanla karsılasırsa o kadar ıyı olur yanı ben 3 yasına kadar krese vermeyı düsünmüyorum ALLAH tan bır manı cııkmazsa..ben tsk hava lojmanlarında oturuyorum esım asker.
2 günde 4 tane kadınla görüstüm hıcbırı ıcıme sınmedı.. arıyorum hala...
canım ben okuyorum son sınıftayım bu donem dersım yoktu 2. donem baslayacagım 3 veya 4 saat okulda kalacagım tam bellı degıl tam gun vermem zaten krese ben bakıcıdan daha cok guvenıorumkrese bı tanesı geldı oglumun kunyesını aldı gıttı mesaala kafam cok karısık uyku tutmuyo gecelerı valla mutluyum akrabanın cocugu kac yasında canım
küboss ben tam gün haftada 5 gün calısacak temızlıkte yapacak yemek ütü falan yanı hem evımı cekıp cevirecek hemde cocuguma ıyı bakacak bırını arıyorumm..bulmak zor gercekten benımde günlerdır kafam cok karısık ..
saglık bakanlıgını duyurusu var..
4 yas altı cocuklar zorunlu olmadıkca krese gönderılmemelıler .. diye
canım ben okuyorum son sınıftayım bu donem dersım yoktu 2. donem baslayacagım 3 veya 4 saat okulda kalacagım tam bellı degıl tam gun vermem zaten krese ben bakıcıdan daha cok guvenıorumkrese bı tanesı geldı oglumun kunyesını aldı gıttı mesaala kafam cok karısık uyku tutmuyo gecelerı valla mutluyum akrabanın cocugu kac yasında canım
canım yurtdısında kres yası 1 ve zorunlu turkıyede bole bır sınırlama yok ben kımseye guvenmıyorum evın ıcınde bır yabancıyla brakmak ıcıme sınmıyor kımse cocuguna kendı baktıgın gıbı bakamaz canım kreste sadece bakım degıl egıtımde verılıyor cocuk lar paylasmayı ogrenıyorlar hem temızlık hem cocugun bakımı cok yuklenme bence canım temızlık amacı olan bı kadında alma bence mutlaka cocuk gelısımı mezunu olsun bana kres daha mantıklı gelıyor temızlıgımı zaten kadın yapıyor malatyada cok ıyı egıtım veren kresler var canım 2 yasından sonra ıngılızce egıtıme gecıyorlar gunde 1 ,2 saatten baslayarak yaVAS YAVAS ARTTIRACAGIM ıns ıyı bırını bulursun canım
walla ne kadar dogru yazmam bilemiyorum ben malatyalıyım bütün ailem orda annem çok güzel cocuk bakar valla ne yalan soyleyeyım bize fıstık gibi bakmıs eger tanımak ıstersenız tanıyabılırsınız annemi Allah yardımıcınız olsun kimse evladını bi başkasına bırakmaz istemez ama elde olmayan sebeplerden dolayı bırakılıyor inşallah gönlünüze göre birini bulabilirsiniz
walla parayla bakmadı çalışan bi komsumuzun ogluna uzun bir süre baktı ama para almadı çünkü cocugu cok sevıyordu annem 43 yasında eger bılıyorsanız paşaköşkunde oturuyor
merhaba ecem bende kresten korkmaya basladım domuz grıbı ıyıce arttı kadındanda korkuyorum 1 ay beklıycem ılöan verdım bakıcı ıcın ne olur ne olmaz dıye onuda ayarlayım bı kmız aradı 29 yasındaymıs hıc evlenmemıs cocuk gelısımı mezunuymus ama yerı uzak gelırım dıyor ama bana uzak geldı akcadagda oturuyormus hıc cocuk bakmamıs yenı mezun olmus bakabılırmı tereddutluyum sen dusunursen numarasını verırırım sen ne maas vermeyı dusunuyorsun canım ne verılıyor su an tam bılmıyorumm ne yapacagımı saasırrmıs durumdayım
merhaba arkadaşlar.çalışan ve 2 çocuk annesi bir malatyalı olarak tecrübelerimi paylaşmak isterim.birinci çocuğuma 5 yaşına kadar annem baktı.daha sonra ikinci bebek gelince anneme taşımak zor olur diye bakıcı tuttuk.eşimin akrabası oda.paramla rezil oldum.en başta konuştuğumuzda bütün şartları söyledim.şöyle,şöyle şu saate kadar bakacaksın dedim.para da da anlaştık.gel zaman git zaman işten eve geliyorum bütün camlar açık ceryan yapıyor.çocukların yanında sigara içiyormuş ( sonradan öğrendim) anlaşma koşullarının hiç birine uymadı.hergün geldiğimde rekenden gitti bir bahane uydurup.bende akraba olduğu için sesimi çıkaramadım.bu yıl bir bayanla anlaştım hiç tanımıyorum, ama iyi niyetli ,paraya ihtiyacı var.2 aydır bakıyor.çok ta memnunum.kreş işi anlatılanların hepsi reklam bence sakın inanma.