merhaba oğluşum şimdi 6,5 aylık 1 ay sonra işe başlamalıyım 15 gün sonra malatyaya taşınacağım ve hiç tanıdığım yok ama bakıcıya ihtiyacımız var belki buradan bana yardım edecek tavsiyede bulunacak biri olur diye yazıyorum hiç bilmediğim bir yerde güvenebileceğim birine ihtiyacım var yoksa kreşemi versem bilmiyorum şehri bilmiyorum ki bakıcımı kreşmi karar vermek zor kafam karışık kızlar
bende malatyaya taşınalı 1 yıl falan oldu benimde 18 aylık bir oğlum var ben seneye kreşe vermeyi düşünüyorum bakıcı için yardımcı olamam ama kreş arıyorsan Google dan araştır Özel Bilim Çocuk Kreş ve Gündüz Bakım Evi – Malatya cok güzel bir kreş tavsiye ederim :)
bende malatyaya taşınalı 1 yıl falan oldu benimde 18 aylık bir oğlum var ben seneye kreşe vermeyi düşünüyorum bakıcı için yardımcı olamam ama kreş arıyorsan Google dan araştır Özel Bilim Çocuk Kreş ve Gündüz Bakım Evi Malatya cok güzel bir kreş tavsiye ederim :)
Benim kardesimde malatyada yasiyor,oda cocugunu 1 yasindan 2 yasina kadar bakiciya verdi , daha sonra krese gonderdi, kresden cok memnun ,ismi pinokyoydu sanirim
merhaba oğluşum şimdi 6,5 aylık 1 ay sonra işe başlamalıyım 15 gün sonra malatyaya taşınacağım ve hiç tanıdığım yok ama bakıcıya ihtiyacımız var belki buradan bana yardım edecek tavsiyede bulunacak biri olur diye yazıyorum hiç bilmediğim bir yerde güvenebileceğim birine ihtiyacım var yoksa kreşemi versem bilmiyorum şehri bilmiyorum ki bakıcımı kreşmi karar vermek zor kafam karışık kızlar
Öncelikle memleketimize hoş geldiniz diyeyim :) Malatyalıyım ama farklı bir ilde görev yapıyorum. 11 aylık bebeğim var. Doğum iznim bittikten sonra (bebeğim 5 aylıken) bakıcı tuttum. Benim de hiç tanıdığım ve güvenebileceğim kimsem yoktu. İşyerindeki arkadaşlarım aracılığı ile buldum. Çok da memnun kalmadım ama kötünün iyisi diyelim. İlk 10-15 gün annem bakıcının yanındaydı.
Bu yaz tayinimin Malatya'ya çıkma durumu var. Tanıdıklar aracalığı ile bir bakıcı bulacağım. Bebeğim 3-4 yaşına gelinceye kadar kreşe vermeyi düşünmüyorum. Henüz küçük ve dolayısı ile hassas. Kreşte diğer çocuklardan hastalık kapma ihtimali yüksek. Umarım yardımcı olabilmişimdir :)
Öncelikle memleketimize hoş geldiniz diyeyim :) Malatyalıyım ama farklı bir ilde görev yapıyorum. 11 aylık bebeğim var. Doğum iznim bittikten sonra (bebeğim 5 aylıken) bakıcı tuttum. Benim de hiç tanıdığım ve güvenebileceğim kimsem yoktu. İşyerindeki arkadaşlarım aracılığı ile buldum. Çok da memnun kalmadım ama kötünün iyisi diyelim. İlk 10-15 gün annem bakıcının yanındaydı.
Bu yaz tayinimin Malatya'ya çıkma durumu var. Tanıdıklar aracalığı ile bir bakıcı bulacağım. Bebeğim 3-4 yaşına gelinceye kadar kreşe vermeyi düşünmüyorum. Henüz küçük ve dolayısı ile hassas. Kreşte diğer çocuklardan hastalık kapma ihtimali yüksek. Umarım yardımcı olabilmişimdir :)
Benim kardesimde malatyada yasiyor,oda cocugunu 1 yasindan 2 yasina kadar bakiciya verdi , daha sonra krese gonderdi, kresden cok memnun ,ismi pinokyoydu sanirim
Merhaba ben de 2 senedir Malatya'da yaşıyorum. Tayinle buraya geldik, yabancıyız hiçbir tanıdığımız yok. Oğlum 6 aylıkken buraya taşınmıştık. Çok şükür benim 2 yıl ücretsiz izin alma imkanım oldu 2 yaşına kadar oğluma kendim baktım, 2. doğum gününden hemen sonra da Özel Bilim Çocuk Kreş'e verdim. Ben oğlumu kreşe başlatmadan önce pek çok kreş dolaştım maalesef Malatya'da tam kafamdaki gibi dört dörtlük bir kreş bulmak zor, genelde kreşler eğitim yerine oyun ve bakım ağırlıklı. Bilim Çocuk gezdiğim kreşlerin içinde en iyisi ve kriterlerime en yakın olanıydı. Kreşten memnunum, gözüm arkada kalmadan oğlumu bırakıyorum ve en önemlisi oğlum çok seviyor ve mutlu. Yalnız sizin çoçuğunuz çok küçük, Malatya'da 0-6 yaş kabul ettiğini iddia eden pek çok kreş olmasına rağmen inanın hiçbirinin ortamı o yaştaki bir çocuk için uygun değil. Bu sene Neşe Erberk ve Üsütn Dökmen'in kreşleri açıldı, onlar hakkında bilgim yok belki kurumsal oldukları için bebek grubunda da başarılı uygulamaları vardır onun dışında bebek grubunda size önerebileceğim bir kreş yok en iyisi güvenebileceğiniz bir bakıcı olur diye düşünüyorum.
bende malatyaya taşınalı 1 yıl falan oldu benimde 18 aylık bir oğlum var ben seneye kreşe vermeyi düşünüyorum bakıcı için yardımcı olamam ama kreş arıyorsan Google dan araştır Özel Bilim Çocuk Kreş ve Gündüz Bakım Evi Malatya cok güzel bir kreş tavsiye ederim :)
merhaba canım bende eşimin görevi dolayısıyla malatyaya geldim 3 senedir burdayım banada bi kaç arkadas tavsiye etti pinokyoyu da duydum ama bize yakın hem emniyetin oraya yakın bir kres var oraya verdim çok temiz ve çok ilgililer yalnız senin bebegin küçük geldi banada hani alırlar mı bilemedim olmadı nette ara arastır görüş canım inşallah kafana uygun bi yer bulursun benim oglum bu arada 27 aylık...