- 22 Nisan 2008
- 2.076
- 2.171
- 333
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
Allah razı olsun canım çok ediyorum sanada isteyen herkesede benimki dualarla oldu biliyorum sende bol bol dua et canım Allah en kısa zamanda nasıp etsin sanada inşaaaalllllaahhhhhhhhhhh aminAyı çok sevindim canım maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah dua et bize canim
Amin canım insallah Rabbim evlat isteyen herkese evlat nasip etsin hamilelere sağlıkla kucağına almayı nasip.etsinAllah razı olsun canım çok ediyorum sanada isteyen herkesede benimki dualarla oldu biliyorum sende bol bol dua et canım Allah en kısa zamanda nasıp etsin sanada inşaaaalllllaahhhhhhhhhhh amin
Canım bana haziran için gün verdiler ama yumurta zayıflığı için hiç ilaç falan vermediler acaba hemen ignelere mi başlarlar senin bilgin varmiAllah razı olsun canım çok ediyorum sanada isteyen herkesede benimki dualarla oldu biliyorum sende bol bol dua et canım Allah en kısa zamanda nasıp etsin sanada inşaaaalllllaahhhhhhhhhhh amin
valla canım onu hiç bilmiyorum hayırlı uğurlu olsun bu sefer olsun inş. benimde olmadı kanamam başladı gittiCanım bana haziran için gün verdiler ama yumurta zayıflığı için hiç ilaç falan vermediler acaba hemen ignelere mi başlarlar senin bilgin varmi
Nasıl ya ciddimi sinvalla canım onu hiç bilmiyorum hayırlı uğurlu olsun bu sefer olsun inş. benimde olmadı kanamam başladı gitti
Basima daha kotusu geldi kanama sebebebim ben dusuk yaptigimi samarken dis gebelik oldugu anlasıldi kemo terapi ignesi yapildi kuculup tupumden ciksin diye ama oo gece bayginlik gecirdim tüpümü yirtmis ve ic kanama baslamis cok riskli bi ameliyat gecirdim tupum alindi eger gece yarim saat daha gec uyansaydin sonuc cok kotu olurdu dedi dr .bildigin sezeryan oldum ve kendi derdime dustum suan hic bisy istemiyorum iyileseyim bana yeter kan okadar cok kaybetmisimki simdi wc ye giderken bile icim geciyor Allah kimseye yasatmasin cok zor atlattim hatta atlatmista sayilmam sancidan mide bulantisindan öluyorum.ins senin iyi haberini alirim canim Allah yardimcin olsunNasıl ya ciddimi siniyi gidiyor demiştin neden düşmüş ki
Çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin canım arkadaşım şükür erken farkrtmissin. .. inşallah tez vakitte toparlanirsin Rabbim sağlık huzur ve hayırlı evlat versin hepimizeBasima daha kotusu geldi kanama sebebebim ben dusuk yaptigimi samarken dis gebelik oldugu anlasıldi kemo terapi ignesi yapildi kuculup tupumden ciksin diye ama oo gece bayginlik gecirdim tüpümü yirtmis ve ic kanama baslamis cok riskli bi ameliyat gecirdim tupum alindi eger gece yarim saat daha gec uyansaydin sonuc cok kotu olurdu dedi dr .bildigin sezeryan oldum ve kendi derdime dustum suan hic bisy istemiyorum iyileseyim bana yeter kan okadar cok kaybetmisimki simdi wc ye giderken bile icim geciyor Allah kimseye yasatmasin cok zor atlattim hatta atlatmista sayilmam sancidan mide bulantisindan öluyorum.ins senin iyi haberini alirim canim Allah yardimcin olsun
Canım cok gecmıs olsunBasima daha kotusu geldi kanama sebebebim ben dusuk yaptigimi samarken dis gebelik oldugu anlasıldi kemo terapi ignesi yapildi kuculup tupumden ciksin diye ama oo gece bayginlik gecirdim tüpümü yirtmis ve ic kanama baslamis cok riskli bi ameliyat gecirdim tupum alindi eger gece yarim saat daha gec uyansaydin sonuc cok kotu olurdu dedi dr .bildigin sezeryan oldum ve kendi derdime dustum suan hic bisy istemiyorum iyileseyim bana yeter kan okadar cok kaybetmisimki simdi wc ye giderken bile icim geciyor Allah kimseye yasatmasin cok zor atlattim hatta atlatmista sayilmam sancidan mide bulantisindan öluyorum.ins senin iyi haberini alirim canim Allah yardimcin olsun
tşk ederim canım Allah kımseye yaşatmasın çok zordu Allah sanada gönlündekini kısa zamanda hayırlısıyla nasıp etsin inşallahCanım cok gecmıs olsunönemli olan başta senin saglıgın. Tekrar gecmiş olsun
Daha iyi misin canımtşk ederim canım Allah kımseye yaşatmasın çok zordu Allah sanada gönlündekini kısa zamanda hayırlısıyla nasıp etsin inşallah
çok şükür canım çok acı çektim ama şimdi iyi sayılırım sen nasılsınDaha iyi misin canım
İnşallah daha iyi olacaksın canım benim işlerim yoğun aklıma tüp bebek daha gelmiyor aslında isimede geliyor :)çok şükür canım çok acı çektim ama şimdi iyi sayılırım sen nasılsın
ne güzel işte bende işe başladığımdan beri daha rahatım :) bak bana yaz tedavi sürecinde unutmaİnşallah daha iyi olacaksın canım benim işlerim yoğun aklıma tüp bebek daha gelmiyor aslında isimede geliyor :)
Yazarım canım bu ara tuhaf rüyalar görüyorum ama :)ne güzel işte bende işe başladığımdan beri daha rahatım :) bak bana yaz tedavi sürecinde unutma
hayırdır inşallah :) az da kaldı başlamanaYazarım canım bu ara tuhaf rüyalar görüyorum ama :)
Evet az kaldı Rabbim herkezin de benimde emeklerini boşa vermesin inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar verir sen tekrar baslayacakmisinhayırdır inşallah :) az da kaldı başlamana
amin canım inş. mutlu haber ver bana.şuan için hiç düşünmüyorum belki 30 umda birkez daha deneyebilirimEvet az kaldı Rabbim herkezin de benimde emeklerini boşa vermesin inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar verir sen tekrar baslayacakmisin
Slm ne yaptın tüp bebeği biraz geç oldu ,yeni okudum merak ettimKimse yok mu yaptiran
Orda transfer bile olmadi istanbul bahcecide yaptirdim transferi bekliyorumSlm ne yaptın tüp bebeği biraz geç oldu ,yeni okudum merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?