Tüp Bebek Merkezleri malatya Turgut ozal tip merk . Tup bebek yaptiran varmi

Ayı çok sevindim canım maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah dua et bize canim
Allah razı olsun canım çok ediyorum sanada isteyen herkesede benimki dualarla oldu biliyorum sende bol bol dua et canım Allah en kısa zamanda nasıp etsin sanada inşaaaalllllaahhhhhhhhhhh amin

Allah razı olsun canım çok ediyorum sanada isteyen herkesede benimki dualarla oldu biliyorum sende bol bol dua et canım Allah en kısa zamanda nasıp etsin sanada inşaaaalllllaahhhhhhhhhhh amin
Amin canım insallah Rabbim evlat isteyen herkese evlat nasip etsin hamilelere sağlıkla kucağına almayı nasip.etsin

Canım bana haziran için gün verdiler ama yumurta zayıflığı için hiç ilaç falan vermediler acaba hemen ignelere mi başlarlar senin bilgin varmi

Canım bana haziran için gün verdiler ama yumurta zayıflığı için hiç ilaç falan vermediler acaba hemen ignelere mi başlarlar senin bilgin varmi
valla canım onu hiç bilmiyorum hayırlı uğurlu olsun bu sefer olsun inş. benimde olmadı kanamam başladı gitti

Nasıl ya ciddimi sin iyi gidiyor demiştin neden düşmüş ki
Basima daha kotusu geldi kanama sebebebim ben dusuk yaptigimi samarken dis gebelik oldugu anlasıldi kemo terapi ignesi yapildi kuculup tupumden ciksin diye ama oo gece bayginlik gecirdim tüpümü yirtmis ve ic kanama baslamis cok riskli bi ameliyat gecirdim tupum alindi eger gece yarim saat daha gec uyansaydin sonuc cok kotu olurdu dedi dr .bildigin sezeryan oldum ve kendi derdime dustum suan hic bisy istemiyorum iyileseyim bana yeter kan okadar cok kaybetmisimki simdi wc ye giderken bile icim geciyor Allah kimseye yasatmasin cok zor atlattim hatta atlatmista sayilmam sancidan mide bulantisindan öluyorum.ins senin iyi haberini alirim canim Allah yardimcin olsun

Çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin canım arkadaşım şükür erken farkrtmissin. .. inşallah tez vakitte toparlanirsin Rabbim sağlık huzur ve hayırlı evlat versin hepimize

Canım cok gecmıs olsun önemli olan başta senin saglıgın. Tekrar gecmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…