- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
- 798
- Konu Sahibi basbelasiyim
Kizlar varmi bana yardimci olurmusunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım malimali orda yaptırdı ve pozitifNeden kimse yok tek miyim :)
bende bu sefer olmazsa orada yaptırmayı düşünüyorum nasıl memnunmusun şimdilikInsallah gel bize yardımcı ol Arkadaşım ben ilk muayenesi oldum bu arada yumurtalık zayıf dedi e2 290 çıkınca telaş yaptı Mart 24 te yeniden randevu verdi bu arada bemiksc ve folibol verdi
Biraz telaşlı geldi bana görkem hoca bende 2 folikul kist çıktı e2 yüksek kist olunca öyle oluyor bana hemen yumurta zayıf dedi tabi suda var benim diğer denemede 4 yumurtanın oldu ama orda şöyle hata yapıldı ayda 2 defa hasta olmam sağlandı ve 2. Defada başlandı bende anlamadım şerefine ile 5 yumurta oluşuyordu halbuki. . Bu arada 20 kilo verdim bu deneme için 2 yıllık kadın doğum doktorum karın yaglanmasindan sayının düşük olabileceğini söyledi çünkü yumurtlama kalite iyiydi oncedenbende bu sefer olmazsa orada yaptırmayı düşünüyorum nasıl memnunmusun şimdilik
masallah güzel kkilo vermişsin inş. emeklerinin karşılıgını alırsın.güzel güzel herşeyin ilerlesin iyi haberler ver bana :)Biraz telaşlı geldi bana görkem hoca bende 2 folikul kist çıktı e2 yüksek kist olunca öyle oluyor bana hemen yumurta zayıf dedi tabi suda var benim diğer denemede 4 yumurtanın oldu ama orda şöyle hata yapıldı ayda 2 defa hasta olmam sağlandı ve 2. Defada başlandı bende anlamadım şerefine ile 5 yumurta oluşuyordu halbuki. . Bu arada 20 kilo verdim bu deneme için 2 yıllık kadın doğum doktorum karın yaglanmasindan sayının düşük olabileceğini söyledi çünkü yumurtlama kalite iyiydi onceden
İnşallah canım hasretle bekleyen herkes sağlıklı hayırlı evlatlarına kavuşsun herkes için duam bu başka birşey emek veriyorsun parana mi üzül duygularına mi karar veremiyorsun inşallah kavuşuruz tez vakittemasallah güzel kkilo vermişsin inş. emeklerinin karşılıgını alırsın.güzel güzel herşeyin ilerlesin iyi haberler ver bana :)
amin canım amin tüm isteyenlere inşallahİnşallah canım hasretle bekleyen herkes sağlıklı hayırlı evlatlarına kavuşsun herkes için duam bu başka birşey emek veriyorsun parana mi üzül duygularına mi karar veremiyorsun inşallah kavuşuruz tez vakitte
nasıl gidiyor tedavin ben ikinciyide doğu fertilde yaptırdım ama bilmiyorum değerim çok düşük sıkınılıyım biraz.yumurtaların toplandımı aklıma geldikçe dua ediyorum sanaKimse yokmuş ☺
Eee hamilesin işte inşallah sağlıkla doğar büyütürsun canım :) yok ya daha konsey tedavi şekline karar verip cagiracakmis bekliyorum sabırla :) duanı eksik etme canım bu arada değerin kaç ciktonasıl gidiyor tedavin ben ikinciyide doğu fertilde yaptırdım ama bilmiyorum değerim çok düşük sıkınılıyım biraz.yumurtaların toplandımı aklıma geldikçe dua ediyorum sana
Allah yardımcın olsun kolaylaştırsın işlemlerini inş. bu tedavinde hayırlı sağlıklı evladın olsun amin.Eee hamilesin işte inşallah sağlıkla doğar büyütürsun canım :) yok ya daha konsey tedavi şekline karar verip cagiracakmis bekliyorum sabırla :) duanı eksik etme canım bu arada değerin kaç cikto
Bence geç tutunmuş canım 2 günde 2 katı fazlası artmış yoksa ikizimi :)Allah yardımcın olsun kolaylaştırsın işlemlerini inş. bu tedavinde hayırlı sağlıklı evladın olsun amin.
değerlerim 12. gün 9,8 bu seferde olmadı dedim dr ilaçlarını kullan bırakma bi test daha yapalım Allahın işi dedi aynen devam ettim ilaçlara çok şükür 14.gün 31 çıktı yine aynen devam hamilelik görünüyordedi.
dr güzel katladı bir hastamda 13 le hamile kaldı o önemli değil katlaması önemli dedi pazartesi günü bir tahlilim daha var sende bana dua et nolur artsın öyle işte 5. gün embriyosu 2 adet transfer edilmişti.
valla ikizi falan hiç düşünmüyorum rabbim hayırlısını sağlıklısını versin inş. devamı gelir.seninde haberini alırım zaman zaman aklıma geliyorsun duanı ediyorum :)Bence geç tutunmuş canım 2 günde 2 katı fazlası artmış yoksa ikizimi :)
İnşallah canım eminim iyi olacak canım dua için teşekkürler dua edenlerin çok olur inşallah Rabbim bizde anneliği tattirsinvalla ikizi falan hiç düşünmüyorum rabbim hayırlısını sağlıklısını versin inş. devamı gelir.seninde haberini alırım zaman zaman aklıma geliyorsun duanı ediyorum :)
Canım naptin ne oldu inşallah bebeğin seninledirvalla ikizi falan hiç düşünmüyorum rabbim hayırlısını sağlıklısını versin inş. devamı gelir.seninde haberini alırım zaman zaman aklıma geliyorsun duanı ediyorum :)
çok şükür bugünde değerim arttı kimyasal değil dedi artık kese ve kalp atışına kaldık Allah nasip etsin onlarıda seninde hayırlı haberini alalım inş. :Canım naptin ne oldu inşallah bebeğin seninledir
Ayı çok sevindim canım maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah dua et bize canimçok şükür bugünde değerim arttı kimyasal değil dedi artık kese ve kalp atışına kaldık Allah nasip etsin onlarıda seninde hayırlı haberini alalım inş. :