Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar Malatya’ya tayinimiz çıktı.Hamileyim Özel yada devlet hastanesi olabilir İyi ve ilgili bir Kadın doğum doktoru arayışındayım .Depremde oldu malum ne durumda hangi doktorlar var bana tavsiye edeceğiniz doktorları yazar mısınız Lütfen
Merhaba hanımlar Malatya’ya tayinimiz çıktı.Hamileyim Özel yada devlet hastanesi olabilir İyi ve ilgili bir Kadın doğum doktoru arayışındayım .Depremde oldu malum ne durumda hangi doktorlar var bana tavsiye edeceğiniz doktorları yazar mısınız Lütfen
maalesef devlet hastanesinde pek ilgili bir doktora rastlayamadım. bilgileri tecrübeleri tamam ama çok kalabalık… gidip sıra alıyorsun sekreter içeriye 3/4 kişiyş doluşturuyor biri arkada muayene oluyor diğerleri her ayrıntıyı duyuyor.. kalabalık sebebiyle doktor yorgun.. yine de gidecek olursanız barış çıplak’ı önerebilirim. özellerde fiyatlar uçmuş ben denizhan denize ve uğraş uçar’a gidiyordum denizhan hoca ankaraya taşınmış sanırım. özel olarak park hospital ve gözde hastanesi açık gözdede zercan kalı var. özelde kalanları çok bilmiyorum açıkçası.