MALATYA' da önerebileceğiniz kadın doğum uzmanı var mı ???

sunrise10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2011
143
3
118
Ankara
Malatya' da yeniyim. acil bir kadın doğum doktoru bulmam lazım. Denizhan beyi biliyorum. onun dışında var mı Malatya'da iyi bir kadın doğum uzmanı?

arkadaşım mrb. ben de bursadan yeni geldim iyi bir kadın doğum uzmanı arıyordum. şeyma hanım ı tavsiye ettiler. randevu almak için tlf açtığımda 21 gün sonraya randevu verebildiler. o kdr yoğun yani. 1 kasım da gideceğim ama bu arada acil bi gebelik durumu ortaya çıktı :3: derya hanım a gittim ve inanılmaz ilgilendi. bugün 2. randevumdan geliyorum ve beta hcg testimin sayısal sonucunu bile aklında tutmuş kapıdan içeri girer girmez tanıdı ve bu ayrıntıyı söyledi çok hoşuma gitti açıkçası. yeni öğrendiğim bilgiler olursa seninle paylaşırım, genelde bayanları tercih ediyorum yalnız :40:

ben malatyalıyım ama malatyada oturmuyorum.yazın 3 ay boyunca bende doktor aradım.denizhan beye sakın gitme.ayrıntılı anlatamıycam sinirlerimi bozmak istemiyorum.adı çıkmış bu doktorun sadece..çocuğun boyunu,kilosunu soruyorum cevap vermiyor.ağzından cımbızla laf alıyorsun.bir odadan diğer odaya koşarak iki dakikada muayene yapıyor.çocuğum 16+5 te cinsiyet söyleyemem erken diyor.20.haftadan evvel söyleyemezmiş.ilgisiz adam ancak cahil kadınları kandırıyor orda.galiba asker eşisin.sana şiddetle tavsiyem kışla caddesinde gözde hastanesi.oranın başhekimi übeyt akçin.mükemmel bir doktor.4 boyutlu son model ultrasyon cihazı.duvara veriyor çocuğun görüntüsünü hemde devasal.istediğin kadar doy bebeğine.istersen bebeğinin cd sini veriyor.ve çok bilgili.dr.ubeytakcin diye internet siteside var.başka doktora gidiyorsan bile lütfen bir kere bu doktoru dene.ben burda prof'a gidiyorum 220 tl veriyorum.orda 12 tl verdim ve malatya'da olsam kesin ona giderdim.gidersen haber ver bana.selam söyleticem çünkü:3:

Son düzenleme:
ben malatyalıyım ama malatyada oturmuyorum.yazın 3 ay boyunca bende doktor aradım.denizhan beye sakın gitme.ayrıntılı anlatamıycam sinirlerimi bozmak istemiyorum.adı çıkmış bu doktorun sadece..çocuğun boyunu,kilosunu soruyorum cevap vermiyor.ağzından cımbızla laf alıyorsun.bir odadan diğer odaya koşarak iki dakikada muayene yapıyor.çocuğum 16+5 te cinsiyet söyleyemem erken diyor.20.haftadan evvel söyleyemezmiş.ilgisiz adam ancak cahil kadınları kandırıyor orda.galiba asker eşisin.sana şiddetle tavsiyem kışla caddesinde gözde hastanesi.oranın başhekimi übeyt akçin.mükemmel bir doktor.4 boyutlu son model ultrasyon cihazı.duvara veriyor çocuğun görüntüsünü hemde devasal.istediğin kadar doy bebeğine.istersen bebeğinin cd sini veriyor.ve çok bilgili.dr.ubeytakcin diye internet siteside var.başka doktora gidiyorsan bile lütfen bir kere bu doktoru dene.ben burda prof'a gidiyorum 220 tl veriyorum.orda 12 tl verdim ve malatya'da olsam kesin ona giderdim.gidersen haber ver bana.selam söyleticem çünkü:3:

valla şaştım kaldım :) bende yoğun diye denizhan beyde tereddütlüyüm. ama iyi bir doktor gibi geldi bana. 12. haftada cinsiyetini söyledi. kilosunu boyunu ben sormadan söylüyor. şimdi gözde kışla hastanesiyle anlaşmalıymış. doğum orada oluyormuş. übeyt beyi bende çok duydum. bir ara düşündüm ama karar veremedim. bak gene kararsız kaldım :)

valla şaştım kaldım :) bende yoğun diye denizhan beyde tereddütlüyüm. ama iyi bir doktor gibi geldi bana. 12. haftada cinsiyetini söyledi. kilosunu boyunu ben sormadan söylüyor. şimdi gözde kışla hastanesiyle anlaşmalıymış. doğum orada oluyormuş. übeyt beyi bende çok duydum. bir ara düşündüm ama karar veremedim. bak gene kararsız kaldım :)

canım irfan bey var.malatya beydagı devlet hastanesinde istersen bakabilirsin hem eli hafif hemde bi çok konuda sen sormadan aydınlatıyor insanı.denizhan beyi duydum ama bilemiyorum şeyma hanımda iyi diye biliyoumm ..

ha bide ismail even var oda iyi bir doktordur gözde hastanesinde ama kışlada değil belediye tarafındaki gözdede.abdullah gelenin malatyada adı çıkmıştır çoookk iyi diye ama bence ii değil bi keere burnundan kıl aldırmıyorr.ismail evren ablamın doktoruydu hakikaten çok ilgili

malatyada kaldığım iki sene boyunca gittiğim ve doğum yaptığım müjde hastanesini ve op.dr.Ünver Pehlivan ı şiddetle tavsiye ederim.bize iyi bir dost,hatta abi olmuştur.keşke orda olsaydımda 2.doğumumu da o yaptırsaydı.

canım tülay aladağ var ama su an hangi hastanede tam olarak bilmiyorum devlet hastanesinde yüksek ihtimal

denizhan beyi şiddetle tavsiye ederim yukarıda cahilleri kandırıyor diye yazmış birisi ama ben gayette aklı başında üniversite mezunu ve 5 yıl hastane sekteründe çalışmış biriyim, herşeyin farkındayım yani. yine aynı yerde anamed de ali bey bi kez deniz han bey olmadığı için ona gitmiştim Ali bey dende çok memnun kaldım. ikiside çok ilgili ve insancıl. ama denizhan bey çok yoğun ona rağmen kimseyi kırmadan seni rahatlatmaya çalışıyor. Ali beyde o sorun yok daha sakin ve çok ayrıntılı bi şekilde herşeyi sen sormadan anlatıyor

Kizlar konuyu hortlatcam izninizle malatyada dewlet hastanesinde rahim filmi ceken hastane varmi. Ya kac yeri aradiysam. Rahim filmi nedir abla diyorlar. Oldugumyerde 500 tl ye cekiliyor ve bu cok fazla lutfen yardimci olurmusunz

canım irfan bey var.malatya beydagı devlet hastanesinde istersen bakabilirsin hem eli hafif hemde bi çok konuda sen sormadan aydınlatıyor insanı.denizhan beyi duydum ama bilemiyorum şeyma hanımda iyi diye biliyoumm ..
canım birsst sorabilirmiyim konu bana geçmiş ama ben bu ay yine aşılama yapcam ücretsiz bir yer arıyorum bildiğin varmi malatya da erken cvb verirsin inşallah suan âdetleyim bin yer bulmam lazım acil 🙇🙇

Back
X