• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya da Kadın Doğum doktoru tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

ardusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2011
146
1
68
eşimin görevi dolayısıyla malatyaya geldik, burada yabancıyız, Malatyalı arkadaşlar lütfen kadın doğum doktoru konusuda yardımcı olur musunuz

bende eşim nedeniyle malatyadayım benim doktorum hayat hastanesinde sevgi hanım iyi bi kadın bi de malatyanın en gözde doktoru genelde übeyd beyin adını veriyorlar şu an özel kliniğini açıyor sanırım üniversal hastanesinin arkasında bi de gözde hastanesinin doktorlarını genelde övüyorlar ayrıca fuzuli cad anamed kadın sağlığı merkezinin doktorlarını övüyorlar son olarak da şeyma hanım var özel malatya hastanesi sanırım emin değilim

bende esım nedenıyle malatyadayım gozde hastanesınde ısmail evren var cok ıyı bir doktor cok iligili

ben kendım uc aydır ısmaıl beye gıdıyorum cok menun kaldım nerdeyse malatyada gıtmedıgım kadın dogum doktoru kalmadı ama bana göre hastalarıyla iligilenmesı vs cok guzel

arkadaşlar ben de malatyada doğum yapmayı düşünüyorum ama doktor konusunda çok kararsızım. Ben aslında normal doğum yanlısı bir doktor istiyorum, İsmail Evren için çok iyi bir doktor ama sezeryana yönlendiriyor diyorlar. Denizhan Bey işi biraz showa dönüştürüyor ilgi konusunda, onun haricinde iyi bir doktor ama çok yoğun. PArk hospitaldeki Şeyma hanım en son tutuklanmıştı adı bir olaya karıştı ne oldu bilmiyorum, Müjdedeki Ünvere iyi diyorlar. Gözde sıtmapınarında Nuray Duras var normal doğum yanlısı yazmış internette ama bilemiyorum, yardımcı olacak varsa çok sevinirim. Kışladaki Gözdedeki Selma hanım için de ilgili ve norml yanlısı deniyor. Kafam karışık

arkadaşlar ben de malatyada doğum yapmayı düşünüyorum ama doktor konusunda çok kararsızım. Ben aslında normal doğum yanlısı bir doktor istiyorum, İsmail Evren için çok iyi bir doktor ama sezeryana yönlendiriyor diyorlar. Denizhan Bey işi biraz showa dönüştürüyor ilgi konusunda, onun haricinde iyi bir doktor ama çok yoğun. PArk hospitaldeki Şeyma hanım en son tutuklanmıştı adı bir olaya karıştı ne oldu bilmiyorum, Müjdedeki Ünvere iyi diyorlar. Gözde sıtmapınarında Nuray Duras var normal doğum yanlısı yazmış internette ama bilemiyorum, yardımcı olacak varsa çok sevinirim. Kışladaki Gözdedeki Selma hanım için de ilgili ve norml yanlısı deniyor. Kafam karışık

ismail beye gitmeni öneririm dogum sonrası kontrole giden hastalaırnı gördüm sezeryana pek rastlamadım desem yeridir sezeryan konusunda her doktor ona yonlendırıyor aslında senın kararına bırakılmıs oluyo eger saglık konusunda bır problemın yoksa eger dedıgım gibi ben ismail beye gidiyorum uzun zamandır bugunde kontrole gidicem allah saglıkla bebısını kucagına verır ıns bızlerınde kucagını bos bırakmaz ıns

ismail beye gitmeni öneririm dogum sonrası kontrole giden hastalaırnı gördüm sezeryana pek rastlamadım desem yeridir sezeryan konusunda her doktor ona yonlendırıyor aslında senın kararına bırakılmıs oluyo eger saglık konusunda bır problemın yoksa eger dedıgım gibi ben ismail beye gidiyorum uzun zamandır bugunde kontrole gidicem allah saglıkla bebısını kucagına verır ıns bızlerınde kucagını bos bırakmaz ıns

canım sen bebek tedavisi için mi gidiyorsun eğer öyleyse İsmail Bey süper bir doktor sakın bırakma. Ben de 1 yıl polikistikle uğraştım kendiliğinden oldu sonra, sen de zamanı geldiğinde bebeğine kavuşursun hayırlısıyla inşallah. En rahat olduğum ve ilaçları bıraktığım ayda oldu, o yüzden rahat ol canım. Bir tek sezeryan olayı beni düşündürüyor normal doğum yapanları görsem tereddüt etmeyecem de inşallah dediğin gibidir.

canım sen bebek tedavisi için mi gidiyorsun eğer öyleyse İsmail Bey süper bir doktor sakın bırakma. Ben de 1 yıl polikistikle uğraştım kendiliğinden oldu sonra, sen de zamanı geldiğinde bebeğine kavuşursun hayırlısıyla inşallah. En rahat olduğum ve ilaçları bıraktığım ayda oldu, o yüzden rahat ol canım. Bir tek sezeryan olayı beni düşündürüyor normal doğum yapanları görsem tereddüt etmeyecem de inşallah dediğin gibidir.

evet cnm ben bebek tedavısı için gidiyorum cevremde cok var sezaryan yapanlar normal dogum yapanlar gıbı ıkı gunde normal hayatlarına donduler gercı bırazda bunyeye baglı benım bebek olayımda bıraz sıkıntılı gercı senıde allah bebegıne sag saglım saglıklı kavustursun

bende sizin gibi maltyada ve normal doğum düşünüyorum şu an farklı bir şehirde memurum .malatyadaki doktorları netten araştırmaya çalışıyorum.siz doğum yaptınız mı yaptıysanız kimde yaptınız yadımcı olur musunuz

Merhaba biz de Malatya'da yeniyiz. Ailem Ankara'da..Ankara'da mı doğum yapmak daha iyi olur yoksa Malatya'da mı karar veremiyorum. Buradaki özel hastaneler ne kadar güvenilir acaba? Örneğin özellikle sezeryan düşünenler için yoğun bakım ünitesi çok önemliymiş. Kışla Cad. deki Gözde hastanesinin ameliyathanesi var ama yoğun bakım ünitesi yok.. Gözde akademinin varmış.. Bir de Denizhan Bey Gözde Akademiye geçmiş diye duydum doğru mu?

Back