Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben de malatyada doğum yapmayı düşünüyorum ama doktor konusunda çok kararsızım. Ben aslında normal doğum yanlısı bir doktor istiyorum, İsmail Evren için çok iyi bir doktor ama sezeryana yönlendiriyor diyorlar. Denizhan Bey işi biraz showa dönüştürüyor ilgi konusunda, onun haricinde iyi bir doktor ama çok yoğun. PArk hospitaldeki Şeyma hanım en son tutuklanmıştı adı bir olaya karıştı ne oldu bilmiyorum, Müjdedeki Ünvere iyi diyorlar. Gözde sıtmapınarında Nuray Duras var normal doğum yanlısı yazmış internette ama bilemiyorum, yardımcı olacak varsa çok sevinirim. Kışladaki Gözdedeki Selma hanım için de ilgili ve norml yanlısı deniyor. Kafam karışık
ismail beye gitmeni öneririm dogum sonrası kontrole giden hastalaırnı gördüm sezeryana pek rastlamadım desem yeridir sezeryan konusunda her doktor ona yonlendırıyor aslında senın kararına bırakılmıs oluyo eger saglık konusunda bır problemın yoksa eger dedıgım gibi ben ismail beye gidiyorum uzun zamandır bugunde kontrole gidicem allah saglıkla bebısını kucagına verır ıns bızlerınde kucagını bos bırakmaz ıns
canım sen bebek tedavisi için mi gidiyorsun eğer öyleyse İsmail Bey süper bir doktor sakın bırakma. Ben de 1 yıl polikistikle uğraştım kendiliğinden oldu sonra, sen de zamanı geldiğinde bebeğine kavuşursun hayırlısıyla inşallah. En rahat olduğum ve ilaçları bıraktığım ayda oldu, o yüzden rahat ol canım. Bir tek sezeryan olayı beni düşündürüyor normal doğum yapanları görsem tereddüt etmeyecem de inşallah dediğin gibidir.
arkadaşlar ben de malatyada doğum yapmayı düşünüyorum ama doktor konusunda çok kararsızım. Ben aslında normal doğum yanlısı bir doktor istiyorum, İsmail Evren için çok iyi bir doktor ama sezeryana yönlendiriyor diyorlar. Denizhan Bey işi biraz showa dönüştürüyor ilgi konusunda, onun haricinde iyi bir doktor ama çok yoğun. PArk hospitaldeki Şeyma hanım en son tutuklanmıştı adı bir olaya karıştı ne oldu bilmiyorum, Müjdedeki Ünvere iyi diyorlar. Gözde sıtmapınarında Nuray Duras var normal doğum yanlısı yazmış internette ama bilemiyorum, yardımcı olacak varsa çok sevinirim. Kışladaki Gözdedeki Selma hanım için de ilgili ve norml yanlısı deniyor. Kafam karışık
eşimin görevi dolayısıyla malatyaya geldik, burada yabancıyız, Malatyalı arkadaşlar lütfen kadın doğum doktoru konusuda yardımcı olur musunuz