malatya buluştu işte resimleri kızlar

bütün kızlar toplanmışsınız :1no2:
şu düğün işi olmasaydı yalnız bırakmazdım sizi
harmonim davetin için tekrar tekrar teşekkürler malumun inanılmaz koşturuyoruz
aranızda olmayı çok isterdim inan bi daha ki sefere mutlaka gelicem
çok hoşsunuz Rabbim dostluğunuzu dostluğumuzu daim etsin
o küçük hanımefendiyi kocaman öp yerime kocaman (((

çok hoşsunuz kızlar..
haberim olsaydı ben de gelebilirdim belki...

Canım bi dahakine sendee gelirsin inşallah.Sen düğününü falan yap eğlen güzelce.Sende öp kızlarımı benim yerime.

çok hoşsunuz kızlar..
haberim olsaydı ben de gelebilirdim belki...

canım halbuki 10 gün boyunca topikte yazdık hep buluşalım diye.Sen uğramamışsın demekki.En kısa zamanda yine buluşucaz sana özelden mesaj atarım ben.Herzaman bekleriz.

bekleriz canım a.s.

BASBAGI YÜZLER YOK AVMNİN RESTORANTLARINI GÖRMEYE MERAKLI DEGİLİZ Kİ şahsen KAReLERDEN TAŞAN SEVİNÇLERİ ışıldaYAN GÖNELLERİN YÜZE YANSIYAN GÖRÜNTÜLERİN, İFADELERİNİ GÖRMEK BUNLARA BAKMAK isterim kendinizi tanıtmak istemiyorsanız hiç fotografları paylaşmayınız ne manası kaldı ki !!!!

Hani buradaki hiçkimse mantar gibi yerden bitmemiş herkesi arı namusu ailesi dogruları var ay babam kızar yok eşim izin vermezle bu şekilde paylaşılmış tır neyse neye bakılıp imrenilecek begenilecek harıka güzel enfes.... Vs denilecek neyse yine de saygılar.......

haklısınız ama tek böyle paylaşan biz değiliz

zaten kimseye bir şey denmedi haddimize değil
bu tercih meselesidir isteyen açık koyar isteyen kapatıp koyar bu resimleri paylaşmakti amaçta ortada zaten

afedersinde size ne oluyo daylight nasil istersek oyle paylasiriz gerci senin kim oldugun ortada hasetinden delirmissin bilmiyosunki kime catasin admine sikayet ettirmek zorunda biraktirma surda herkes edebiyle konusuyo araya tursu olma

afedersinde size ne oluyo daylight nasil istersek oyle paylasiriz gerci senin kim oldugun ortada hasetinden delirmissin bilmiyosunki kime catasin admine sikayet ettirmek zorunda biraktirma surda herkes edebiyle konusuyo araya tursu olma

BEN NEYMİŞİM SİZ SÖYLEYİNİZ DE BEN DE ÖGRENEYİM HANİ: ''KİM OLDUGUM ORTADAYMIŞ'' YAA neyi kimi neden kıskanacagım hayrola ?? ulaşamayacagım ne var ki ortada ??? herkes karşısındakini kendi gibi sanarmış malumunuz ben haset,fesat ya da kavgacı özellikle de DELİRMİŞ biri asla degilim olabilen en edepli haliniz karşınızdaki bir hanıma ''turşu olma'' diye emir kelimeleriyle konuşmanızı uygun buluyor galiba ! burası ne ki Anayasa Mahkemesi mi şikayet edilmekle tehdit ediyorsunuz beni ?? ben ne banlar da gördüm yine buradayım 3,yılım binlerce mesajımla benim noktama uylaşınca buyrun sizi de beklerim......

Son düzenleme:
daylight arkadaşım bu tercih meselesidir kristaltaneminde dediği gibi.İsteyen istediği şekilde koyar fotosunu bunu yargılamak kimseye düşmez.Amacımız kendimizi tanıtmak değil burda heee biz buyuz baaak demek değil.Sadece buluşma haberlerine buluştuğumuzu aktardık.Sende kendi cevabını kendin vermişsin zaten.Tatsızlık yaratarak bu konuyu uzatmayalım kimsenin canı sıkılmasın?Agresif yazılarla biyere gelinmez...

NEZAKETLİ YANITINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER YARGILAMADIM sadece kendi düşüncemi beyan ettim herkes herşeyi begenecek diye birşey olamaz degil mi? ben ilk mesajımda da saygı duydugumu son ögr olarak belirtmiştim agresif , saldırgan yazılar yazan SORUMUN muhatabı , YANITI aklı sıra bana azar çalan arkadaşınızdaydı ya neyse

Son düzenleme:
konu çok uzamasın olumlu yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkürler
olumsuzları dikkate almıyoruz
biz buluştuk çok da güzel bir gündü
steyen resmini açık koysun
isteyen kapalı açık koyanlara kötü bir laf etmedik kimsede bize etmesin lütfen

fikirlerin sana kalsin eger burda kendini bu kadr desifre etmek istiyosan rumuz yerine gercek adini ve gercek resmini kullan bizlere o muhtesem fikirlerinide verme herkes kendi icin ne uygunsa onu yapar

Keşke sende daha nezaketli eleştiri yapsaydında bu gerginlik olmasaydı.Suder arkadaşım bu konuda haksız değil kusura bakma bian otarz eleştiriye oşekilde cevap verilir.Ben daha sabırlı davrandım sadece.Eleştireceksende tavrını değiştir bence.Dalga geçer gibi bi eleştiri yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…