- Emoji Skoru
- 16
- Puanlar
- 156
- Konu Sahibi kristaltane
-
bütün kızlar toplanmışsınız :1no2:
şu düğün işi olmasaydı yalnız bırakmazdım sizi
harmonim davetin için tekrar tekrar teşekkürler malumun inanılmaz koşturuyoruz
aranızda olmayı çok isterdim inan bi daha ki sefere mutlaka gelicem
çok hoşsunuz Rabbim dostluğunuzu dostluğumuzu daim etsin
o küçük hanımefendiyi kocaman öp yerime kocaman(((
çok hoşsunuz kızlar..
haberim olsaydı ben de gelebilirdim belki...
bütün kızlar toplanmışsınız :1no2:
şu düğün işi olmasaydı yalnız bırakmazdım sizi
harmonim davetin için tekrar tekrar teşekkürler malumun inanılmaz koşturuyoruz
aranızda olmayı çok isterdim inan bi daha ki sefere mutlaka gelicem
çok hoşsunuz Rabbim dostluğunuzu dostluğumuzu daim etsin
o küçük hanımefendiyi kocaman öp yerime kocaman(((
şimdi siz buluşma fotolarını paylaşmış mı oldunuz ???
BASBAGI YÜZLER YOK AVMNİN RESTORANTLARINI GÖRMEYE MERAKLI DEGİLİZ Kİ şahsen KAReLERDEN TAŞAN SEVİNÇLERİ ışıldaYAN GÖNELLERİN YÜZE YANSIYAN GÖRÜNTÜLERİN, İFADELERİNİ GÖRMEK BUNLARA BAKMAK isterim kendinizi tanıtmak istemiyorsanız hiç fotografları paylaşmayınız ne manası kaldı ki !!!!nasıl yani ?
haklısınız ama tek böyle paylaşan biz değilizBASBAGI YÜZLER YOK AVMNİN RESTORANTLARINI GÖRMEYE MERAKLI DEGİLİZ Kİ şahsen KAReLERDEN TAŞAN SEVİNÇLERİ ışıldaYAN GÖNELLERİN YÜZE YANSIYAN GÖRÜNTÜLERİN, İFADELERİNİ GÖRMEK BUNLARA BAKMAK isterim kendinizi tanıtmak istemiyorsanız hiç fotografları paylaşmayınız ne manası kaldı ki !!!!
zaten kimseye bir şey denmedi haddimize değilHani buradaki hiçkimse mantar gibi yerden bitmemiş herkesi arı namusu ailesi dogruları var ay babam kızar yok eşim izin vermezle bu şekilde paylaşılmış tır neyse neye bakılıp imrenilecek begenilecek harıka güzel enfes.... Vs denilecek neyse yine de saygılar.......
afedersinde size ne oluyo daylight nasil istersek oyle paylasiriz gerci senin kim oldugun ortada hasetinden delirmissin bilmiyosunki kime catasin admine sikayet ettirmek zorunda biraktirma surda herkes edebiyle konusuyo araya tursu olma
daylight arkadaşım bu tercih meselesidir kristaltaneminde dediği gibi.İsteyen istediği şekilde koyar fotosunu bunu yargılamak kimseye düşmez.Amacımız kendimizi tanıtmak değil burda heee biz buyuz baaak demek değil.Sadece buluşma haberlerine buluştuğumuzu aktardık.Sende kendi cevabını kendin vermişsin zaten.Tatsızlık yaratarak bu konuyu uzatmayalım kimsenin canı sıkılmasın?Agresif yazılarla biyere gelinmez...
NEZAKETLİ YANITINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER YARGILAMADIM sadece kendi düşüncemi beyan ettim herkes herşeyi begenecek diye birşey olamaz degil mi? ben ilk mesajımda da saygı duydugumu son ögr olarak belirtmiştim agresif , saldırgan yazılar yazan SORUMUN muhatabı , YANITI aklı sıra bana azar çalan arkadaşınızdaydı ya neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?