• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

malatya buluştu işte resimleri kızlar

kristaltane

işte ben
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
1.914
0
116
Malatya

2.resimdekiler arkadaşlar üstüne yazdım ama belli olmuyor ben baştan yazayım isimleri
harmoni(kucağında tatlı kızı),ecemm,kristaltanenin kuzeni,kristaltane,sinem_44

çok hoş bir buluşmaydı inş tekrarıda olacak

gelen ve bazı problemlerden dolayı gelemeyen tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum çok hoş samimi insanlarla tanışmama vesile oldu bu buluşma

Son düzenleme:
Kızlar hepinize tşk.ederiz.Gerçekten çok sıcak kanlı arkadaşlarla tanıştım.Çok güzel bir gün geçirdik.Daha öncede buluşmuştuk gelemeyen bazı arkadaşlarımız oldu.Onlarlada daha sonra yeniden buluşucaz inşallah.Zhebani evet canım burası AVM.

Eee kızlar güzel, muhabbet güzel olunca bide herkes içten samimi olunca böyle güzel buluşma çıkıyo tabii ortaya.Noa,suder yabangülümde olsaydı ayvalıkta daha erken yetişebilseydi dahada bi şenlenecekti ortalık ama.Bi dahaki sefere inşallah.

Bencede tekrar bulaşalım çok eğlenceli bir gündü
Diğer buluşmada gelemeyen arkadaşlarlada tanışırız

a.s.
Çok hoşsunuz hanımlar dostluğunuz daim olsun hepinizin yabanım yoktu herhalde aranızda ..
Harmonicim seni görmek ayrı bir güzel canım benim Şeniz
Malatyaya kocaman sevgiler a.s. kaydirigubbakcemile3 ahhhh ahhhhh 4 senem geçti malatyada evlenip gelmiştim bende
yabangülüm yoktu evet bir dahaki sefere gelir inş a.s.

Çok hoşsunuz hanımlar dostluğunuz daim olsun hepinizin yabanım yoktu herhalde aranızda ..
Harmonicim seni görmek ayrı bir güzel canım benim Şeniz
Malatyaya kocaman sevgiler a.s. kaydirigubbakcemile3 ahhhh ahhhhh 4 senem geçti malatyada evlenip gelmiştim bende

Ablacım çok tşk.ederim.Güzel oluyor böyle buluşmalar helede arkadaşlar sıcak samimi olunca.Yabangülüm bu sefer gelemedi.Daha önceki buluşmalara gelmişti.Doğumuna az kaldı onunda.Doğumdan önce yapabilirsek bidaha buluşalım diyoruz.

Back