geldikten sonra yanımızda olursun ya.kızlar ben geldim dersin bizde tabi tanımıyorruz ya birbirimizi kimsin sen bacım deriz sende ben paressssss dersin..Şenizopuyorumnanaktan
süper olur gerçekten.
kızlar evde biriniz karton üzerine kk diye birşeyler yazın. masanızın görünen bir yerine koyun. gelen o yazıya bakınca anlar. biz öyle yapıyorduk. zamanla tanışınca o yazıda yok oldu.
tek tek masalara sormak tabii tuhaf kaçar. birde garsonlara tembih edin. gelenler yanınıza yönlendirilir. ama mutlaka kartona yazın.opuyorumnanaktan
:umursamaz:sağol yani :sinifsinif:mafoldumbenanam sensiz buluşmaya buluşma demem ben olsa olsa beraber oturup somurtma derimkaydirigubbakcemile3 zaten öle yaparız birer kahve söler somurturuz demi kızlar ah zeko ah sensiz napik biz buralarda gari deriz kaydirigubbakcemile3 ii ce havaya girdim yanlız iş olmazsa ben böle konuşuyom ama:1ninca:
neyse ya zaten orda olsamda gelemezdimki eşim hayatta izin vermez...kötükedihüso yinede bilinki kalbim sizinleopuyorumnanaktan
bi ihtimal var ama ben yinede kıskanmaya hazır bekliyeyim...nan daha biyere gitmiş biriyle bulışmışdilim zeko dur bi ya ne hemen kıskanıyon kaydirigubbakcemile3
hiç sormalaelaelaelaelaehattalülülülülülü:1shok: eşine saygılar :dilcikar:
:1shok: :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?