Malatya///44

geldikten sonra yanımızda olursun ya.kızlar ben geldim dersin bizde tabi tanımıyorruz ya birbirimizi kimsin sen bacım deriz sende ben paressssss dersin..Şenizopuyorumnanaktan
süper olur gerçekten.

he tabi sanki ben sizi gördüm hemen tanıyıp gelicem yanınıza tahmin etçem işte saat 1 de beş kişilik bi garu ordusu madoda aha bunllar kka gacıları dicem kaydirigubbakcemile3 dilseniz zaten mıçtım kim bu deli pares falan derler arkamdan inşallah bi siz buluşuyosunuzdur ha yoksa rezillik diz boyu olur lülülülülülü

kızlar sımdı nasıl tanıcaz bırbırımızı mesela ben gıttım tek tek kısıler varsa masalarda valla ben gıdıp soramam kk mı dıye bende otururum tek basıma:bbo:

yer ayırtın arkadaşlar
gidince sorun garsona
kk masası diyin
yada birinin adını verin işte
yerinizi gösterir oturursunuz

kızlar evde biriniz karton üzerine kk diye birşeyler yazın. masanızın görünen bir yerine koyun. gelen o yazıya bakınca anlar. biz öyle yapıyorduk. zamanla tanışınca o yazıda yok oldu.
tek tek masalara sormak tabii tuhaf kaçar. birde garsonlara tembih edin. gelenler yanınıza yönlendirilir. ama mutlaka kartona yazın.opuyorumnanaktan

vereliniortak vereliniortak vereliniortak

günaydıııın nasılsınız güsel bir gün dileğiyle programıma başlıyorum ayyyyyyyyy radyo programı gibi havaya girdim haa bugün hava parçalı bulutlu olacakmış yola çıkanlara allah kolaylık versin aman dikkatli olun derimm zira trafik bayağı bir yoğun malatya daki hanımlar kk malatya hanımları tarfından çarşıdaki mado kafede bir buluşma gerçekleşecektir haberiniz olaaa ahhh ahhhh zengin olsaydım da istanbuldan malatyaya bir uçak kaldırsaydım burdaki hanımları doldursaydım ohhhhhh size süpriz yapardık ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

günaydın hanımlar :umursamaz:sağol yani :sinifsinif:mafoldumben

sen sağol zekocum kaydirigubbakcemile3
canel canım söleuçak nerden kalksın hemen çek defterimiçıkarıyorum parasıyla delmi lülülülülülü

paressss yakaladım seni buluşmalara gidip beni kıskandırdığın yetmez gibi bide dalgaya alıyosun hııı.. küüüstüüüm...

neyse ya zaten orda olsamda gelemezdimki eşim hayatta izin vermez...kötükedihüso yinede bilinki kalbim sizinleopuyorumnanaktan

nan daha biyere gitmiş biriyle bulışmışdilim zeko dur bi ya ne hemen kıskanıyon kaydirigubbakcemile3

noldunuz ya şoka girdiniz yazamıyosunuz galiba bilsem alıştıra alıştıra söylerdim...

özel hastanedemi olucak...sanmam pazar günü ameliyat olmaz...ameliyatlar hafta içi olmuyor mu tabi bi aciliyeti yoksa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…